baza Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Já jsem používám na 4s toto: http://www.senacases.com/product/lugano-iphone-4-4s/
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Toto se pomalu blíží ideálu Ale moc tlusté, a není to hladká kůže jako bych chtěl Ale děkuji za snahu Já jsem používám na 4s toto: http://www.senacases.com/product/lugano-iphone-4-4s/ Mam ten telefon prostě rád, stál mě moc peněz a líbí se mi. Proto ho chci uchránit, a zatim se mi to daří, možným rizikům poškození A ten kožený kryt se mi prostě líbí Nálepku fakt nechci.Pokud se s tou čtyřkou nehází o zem tak jsou penály IMHO zbytečné - nemluvě o tom že za cenu jedné takové "prémiové" šlupky (a nebo "celotělového Invisible Shield"?) se dnes dají pořídit origo nová náhradní záda. A pokud někdo nedejbůh touží po kožené/dřevěné/karbonové textuře, tak tu mu stejně jako na onom plasťáku obstará příslušná vinylová nálepka...
Player Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Tohle je pouze na 5 a 5S origo kůže. Na 4 jedině neorigo z plastu. Promiň, ale to není pravda. Ty gumový šprcky jsou fakt hrozný.
Player Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Třeba takový za cca 10-20 USD (ale v černý).
jonas1 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Kluci, můžete pls poradit..u posledního přístroje 6 plus mi telefon ohlásí příchozí iMessage nastaveným cinknutím, ale cca. po půl minutě při nepřečtení zprávy cinkne telefon vždy ještě jednou..Může být to druhé oznámení spojené s tím, že přijde zpráva zdvojeně do iCloudu? Kde to prosím vypnu?
quest987 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Kluci, můžete pls poradit..u posledního přístroje 6 plus mi telefon ohlásí příchozí iMessage nastaveným cinknutím, ale cca. po půl minutě při nepřečtení zprávy cinkne telefon vždy ještě jednou..Může být to druhé oznámení spojené s tím, že přijde zpráva zdvojeně do iCloudu? Kde to prosím vypnu? není to tím, že by bylo něco zdvojeno, máš nastavené opakování upozornění nastavení - oznámení -zprávy - opakovat upozornení - nastavit dle libosti
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 není to tím, že by bylo něco zdvojeno, máš nastavené opakování upozornění nastavení - oznámení -zprávy - opakovat upozornení - nastavit dle libostipodla mna je to fajn funkcia, vzdy to mam takto nastavene
jonas1 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 není to tím, že by bylo něco zdvojeno, máš nastavené opakování upozornění nastavení - oznámení -zprávy - opakovat upozornení - nastavit dle libosti Super, díky za rozklíčování, konečně můžu odložit Neurol
vsudybyl Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Došlo ke změně.Přešel jsem z androidu a ios a teď potřebuji poradit s některými věci.Budu rád pokud pomůžete.1.Hudba v telefonu,ale jak přiřadím píseň ke kontaktům v nastavení hudbu nevidím2.Musím se pokaždé přihlašovat do obchodu.Nejde se přihlásit trvale?3 Skupiny kontaktů.v Androidu jsem měl 3.Jedna zkupina oddělený zvuk vyzvánění,druhá všechny kontakty a třeti ktéra mi večer šla zapnout do tichého režimu kde se mi dovolala čísla z této skupiny a ostatní jsem neslyšel.4.Další otázky možná budou následovat
People Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Neviete niekto aka je alternativa IRFANVIEW prehliadaca/editora fotiek z windowsu na mac? Potrebuje nieco s cim si pohodlne prezriet fotky a urobim zakladne upravy, ako je kontrast, jas, resize. Iphoto mi nevyhovuje.
seven.of Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Dotaz na majitele iphone 6 plus Nevite kde je v nastaveni vypnuti/zapnuti otaceni displeje? Asi jsem slepa, nasla jsem uzamceni rotace pouze ve spodnim vysouvacim widgetu...Diky
Radek124 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 2vsudybyl:1) Jestli chceš vlastní vyzvánění, musíš si ho převést do formátu .m4a, příponu změnit na .m4r ("r" jako "ringtone") a přes itunes překlopit do telefonu. Pakárna - ale furt lepší než vyzvánění kupovat.2) Na PC ano, na iPhonu bych to určitě nedělal - stačí ho chvíli někomu pučit a při pohledu na výpis z účtu se smíchy neudržíš...3) Řešení záleží na verzi iOS 2People: Já zas nikdy nepochopil lidi co na PC dobrovolně trpí takový agresivní předpotopní drek jako Irfan View, když už léta (i pro Mac) existuje Picasa s nedestruktivími úpravami ala iPhoto. Jinak na rychlé prohlížení se mi kdysi v nějaké akci podařilo ukořistit Arcsoft Photo+ zdarma, na skutečnou editaci bitmapové grafiky je pak doslova k nezaplacení Pixelmator.
People Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 readek no tak mi porad, v irfane som fotky pre podstnutim na chronomag, ctrl-R zmensil, na 1500pxx1000px ctrl-S a bolo to. V iphote sa mi to nedari, v preview to nejde, mam tu teraz naistalovany gimp, ale tazko sa mi s nim kamarati.
vsudybyl Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 2vsudybyl:1) Jestli chceš vlastní vyzvánění, musíš si ho převést do formátu .m4a, příponu změnit na .m4r ("r" jako "ringtone") a přes itunes překlopit do telefonu. Pakárna - ale furt lepší než vyzvánění kupovat.2) Na PC ano, na iPhonu bych to určitě nedělal - stačí ho chvíli někomu pučit a při pohledu na výpis z účtu se smíchy neudržíš...3) Řešení záleží na verzi iOS 2People: Já zas nikdy nepochopil lidi co na PC dobrovolně trpí takový agresivní předpotopní drek jako Irfan View, když už léta (i pro Mac) existuje Picasa s nedestruktivími úpravami ala iPhoto. Jinak na rychlé prohlížení se mi kdysi v nějaké akci podařilo ukořistit Arcsoft Photo+ zdarma, na skutečnou editaci bitmapové grafiky je pak doslova k nezaplacení Pixelmator. Děkuji zase se mám co učit 3.mám 8.1.2
m.n. Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 readek no tak mi porad, v irfane som fotky pre podstnutim na chronomag, ctrl-R zmensil, na 1500pxx1000px ctrl-S a bolo to. V iphote sa mi to nedari, v preview to nejde, mam tu teraz naistalovany gimp, ale tazko sa mi s nim kamarati. Co v Preview nejde? Nástroje - Upravit Barvy / Upravit velikost.
People Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 To som nasiel, vsetky cipoviny v nastrojoch maju nejaku skratku, len upravit velkost nema ziadnu. Ked si manualne naklikam na to zmensenie a potom to ulozim, musim okno preview zavriet a otvorit dalsiu znovu to cele absolvovat. Nejde v preview listovat fotkami, ktore sa nachadzaju v tom istom priecinku?
dknespl Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Mám Airport (resp. Time Capsule fw 7.7.3). Chová se podivně, iOS zařízení se čas od času nemůžou přihlásit na wifi - odmítá to heslo (WPA/WPA2 osobní). Hesla sdílím přes "kličenku", kterou z toho podezírám. Při nastavování hesla wifi na TC dávám uložit na klíčenku. Dělá to na ipadu ios 8, iphone ios 7 i apple tv a i na pioneer přehrávači s airplay. Pomůže jen reset TC. Neměl jste někdo podobný problém?
BrotHell Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 To som nasiel, vsetky cipoviny v nastrojoch maju nejaku skratku, len upravit velkost nema ziadnu. Ked si manualne naklikam na to zmensenie a potom to ulozim, musim okno preview zavriet a otvorit dalsiu znovu to cele absolvovat. Nejde v preview listovat fotkami, ktore sa nachadzaju v tom istom priecinku?Mělo by jít udělat makro pro Automator, který by fotky resizovalo.
Radek124 Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 OMG, jestli jde Peoplovi jen o jednu horkou klávesu, tak mu nemotejte hlavu makrama - OSX ? Wokenice Pro všechny kdo to ještě nezaregistrovali, tak na vlastní klávesovou zkratku v OSX stačí:Ovládací panely ? Klávesnice ? záložka "Zkratky" ? v seznamu nalistovat řádek "Zkratky aplikací" ? kliknout na "+" ? v dialogu vybrat konkrétní aplikaci ze seznamu (Náhled/Preview), o řádek níž opsat DOSLOVNÉ znění příkazu z menu a nakonec zadat onu zkratku....právě úspěšně otestováno na ?U pro příkaz "Upravit velikost..." v aplikaci "Náhled"....a kdo by chtěl původní klávesovou zkratku zachovat a používat jinou/jiné, nechť použije BetterTouchTool. Jinak Náhled umí otevřít i skupinu obrázků (složka: ?A, ) - jen se tyto musí před otevřením vybrat ve finderu. Seznam všech asociovaných souborů ve složce se automaticky nevytváří - jde o záměr, Preview nepracuje jenom s obrázky ale i s vícestránkovými dokumenty, takže nějaké listování by působilo matoucím dojmem, nemluvě o tisících dynamických náhledů v několikagigabajtové složce. Kdo touží hned listovat, ať zkusí třeba tu Picassu a její Photo Viewer - mě se nechce.
vsudybyl Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Došlo ke změně.Přešel jsem z androidu a ios a teď potřebuji poradit s některými věci.Budu rád pokud pomůžete.1.Hudba v telefonu,ale jak přiřadím píseň ke kontaktům v nastavení hudbu nevidím2.Musím se pokaždé přihlašovat do obchodu.Opravdu Nejde se přihlásit trvale?3 Skupiny kontaktů.v Androidu jsem měl 3.Jedna zkupina oddělený zvuk vyzvánění,druhá všechny kontakty a třeti ktéra mi večer šla zapnout do tichého režimu kde se mi dovolala čísla z této skupiny a ostatní jsem neslyšel.Mám 8.1.2.4.Mapy funguji v režimu offline nebo potřebuji data?5.Udělal jsem si zálohu na iCloud,ale nevidím tel.čísla.Dle návodu jsem měl všude povolit iCloud.To jsem udělal a pořád nevidím čísla.Záloha na gmail nejde udělat a tak bych rád využil iCloud
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se