Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

PS: doufám, že už vychytali měsíček, kolikrát se mi stalo, když nebyl kontakt v oblíbených, že se neukázal zmeškaný hovor + místo aby hned tipl "cizí" hovor, tak 2x tutl a pak to tipla znělo to, jak kdybych to típal já..

Výsledek byl takový, že mi šéf řrkl, proč mu tipu telefony, že mi volal 8x a já to vůbec nevěděl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Večer jsem začal stahovat a ráno jen tak rychle mrknul na aplikaci Photos (Fotky), která mě enormě zajímala ... je to teda síla. Zlatý iPhoto. Kdysi dávno jsem z uspořádání v adresářích přešel na iPhoto a teď mám chuť se vrátit zpátky :/.

Odkaz ke komentáři

PS: doufám, že už vychytali měsíček, kolikrát se mi stalo, když nebyl kontakt v oblíbených, že se neukázal zmeškaný hovor + místo aby hned tipl "cizí" hovor, tak 2x tutl a pak to tipla znělo to, jak kdybych to típal já..

Výsledek byl takový, že mi šéf řrkl, proč mu tipu telefony, že mi volal 8x a já to vůbec nevěděl..

Tak to máš nějaký polámaný - normálně to zvoní, akorát, že potichu a když někdo volá poněkolikáté, tak se to rozdrnčí. Vyzkoušeno.

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo tip na prográmek s ukládání historii hovorů? iOS to dělá jenom cca týden a pak přepisuje.Pro mě je to málo.Musel bych čísla ukládat a pak vymazávat ze seznamu. Další věc kterou měl android propracovanou a s kterou mám při iOS problém.

Stavá se vám , že pokud přijde MMS IOS je neukáže a musí se telefon vypnout a zapnout a pak se objeví ?

díky za pomoc

Odkaz ke komentáři

Tak to máš nějaký polámaný - normálně to zvoní, akorát, že potichu a když někdo volá poněkolikáté, tak se to rozdrnčí. Vyzkoušeno.

Nemám, dělá to na 3 iPhonech stejně co jsem zkoušel u kámošů.

Tam je varianta, že se ti dovolájí jen kontakty, ktery jsou v oblíbených, tam mám rodinu, kdyby bylo něco nutné.

Potom je varianta, že po druhym volání do 3minut už to zvoní, to mám vypnuté.

Ale dřív to bylo tak, že když volal někdo, kdo nebyl v oblíbených, HNED TO TUTALO dnes to tak 3-4s zvoní a pak začne tutat, přesně, jak kdybych to tipal :)  + závada toho, že se několikrát ani neukázalo, že vám někdo volal, to jsme se dozvěděl, až od lidí, prej 8x ti volám a ty mně to típeš.  Ve zkratce, první vada je, že to má tutat hned jak kdybych byl obsazenej a ne to 4s zvonit normálně a až pak tutat a druhá, že to hodněkrát neukázalo vůbec ten hovor.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Chytré hodinky Apple Watch vstoupí do obchodů ve vybraných zemích 24. dubna. V první vlně prodeje ale rozhodně nebude Švýcarsko a hodinky Applu se v této alpské zemi neobjeví nejspíš ani do konce letošního roku.Více na: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/radost-tradicnich-hodinaru-apple-watch-nesmi-do-svycarska/sc-4-a-1330310/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=mobilmania&utm_campaign=copylink

Odkaz ke komentáři

On snad někdo od Apple čekal, že náramkový externí displej k iPhonu bude k provozu potřebovat panáka a nebo okenice?  ;)

apple.drawing-copy.jpg

Když už se tu zmiňuje mobilmania.cz, tak v porovnání s úsměvnou švýcarskou epizodou (předmětné logo viz výše) je mnohem trapnější sada vysvětlovacích videí které k tomu krámu výrobce nechal nachystat. Čekat se dalo ledacos - ale až do poslední chvíle jsem marně doufal, že ta naprosto nekonzistentní a neintuitivní gesta (bez jakékoliv nápovědy v GUI, nemluvě o pitomé korunce) na poslední chvíli nahradí něčím použitelným. Bohužel, nikdo s dostatečnou autoritou k nakopání "kreativců" do zadku už u Apple není...   :wallbash:

Ať už jsou sponzorované recenze jakkoliv rezervované, pro nadržené ovce a frikulíny to překážkou nebude, i kdyby si na to museli vzít měsíční školení a pod předkožku kvůli notifikacím nechat voperovat vibrační čip... ale když už požehnaná seschlá bukvice tak zoufale toužila po ovladači nezakrývajícím displej, nikdy nepochopím proč si nechala Samsungem vyfouknout patent na enkodér v lunetě kolem kruhového displeje...  :wacko:

samsung-patent-interface-round-smartwatc

Odkaz ke komentáři

Bohužel, jak říkáš, Jobs už je nemůže kopat do zadku, nicméně lidé si budou kupovat hodinky za 20 tisíc i s výdrží 8 hodin, hlavně že to je Apple. Výrobní firmy jim mohou závidět, vyrobí úplnou blbost za spoustu peněz a prodá se toho desítky milionů, zatímco ostatní vyrobí něco podobného za 1/10 ceny a zkrachují.

Pár faktů, které jste možná o Apple nevěděli.

Odkaz ke komentáři

Další dotaz proč mi nehraje i vysílání- živé vysílání - sport- české televize? Nechci si myslet že koupě jablka byla dle funkčnosti z mé strany chyba 03c0c30d4b1a1d87ce6939b32f510299.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem vsudybyl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...