clockyclock Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) V 13. 11. 2015 v 14:33, quest987 napsal: Stavil jsem se v qstoru kouknout na iPad Pro a první co mi blesklo v hlavě "je to obrovsky"Porovnání s ipadem miniPro grafiky asi fajn, jen me neskutecne se... ipad mini, Air, ted Pro ten rozestup ikonek mega priserne desnej 5ikonek na radku. Kezby to slo nejak upravit bez JB, ten rozestup je otresnej Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer
montemar Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 ja v tom PRO vidim potencial.. jeste jsem ho teda fyzicky neosahal... a kdyby, nekdy treba v budoucnu, mel velkej tablet osx... proc ne..
People Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Ta obrazovka je super. Osekat hw, tak aby to zvladalo Safari a youtube, osekat cenu na uroven Ipod touch a kupim to priatelke do kuchyne na sledovanie nakupnych maniaciek a moja mama vari lepsie ako tvoja.
quest987 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) V 13. 11. 2015 v 17:59, clockyclock napsal: Pro grafiky asi fajn, jen me neskutecne se... ipad mini, Air, ted Pro ten rozestup ikonek mega priserne desnej 5ikonek na radku. Kezby to slo nejak upravit bez JB, ten rozestup je otresnej vidis to mě nenapadlo, když sem na to čučel. Teď na druhej pohled je fakt, že je to divné V 13. 11. 2015 v 18:12, montemar napsal: ja v tom PRO vidim potencial.. jeste jsem ho teda fyzicky neosahal... a kdyby, nekdy treba v budoucnu, mel velkej tablet osx... proc ne..potencial v nějaké profi práci : fotky, grafika....atd asi jo, domaci užití...pro mě s velkým otazníkem. V 13. 11. 2015 v 18:22, People napsal: Ta obrazovka je super. Osekat hw, tak aby to zvladalo Safari a youtube, osekat cenu na uroven Ipod touch a kupim to priatelke do kuchyne na sledovanie nakupnych maniaciek a moja mama vari lepsie ako tvoja. nebuď utopista,,, to není styl Applu ještě mne zaráží jedna věc. a to, že k němu není zatím dostupné originál příslušenství...klávesnice, pencil docela podstatnej problém si myslím Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem quest987
montemar Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 .. pockej, ale na profi grafiku atd. aspon 27".. tohle je malo.. spis mi to prijde jako dobra alternativa macbooku, pro lidi, ktery nutne nepotrebujou hardwarovou klavesnici.. ale podminka - plnohodnotny os..
quequeek Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Je to fakt strašně velký, trochu jsem o něm uvažoval, ale zůstanu u aira jedničky, na ty moje internety zatím stačí. Jestli bude příští rok air pro, půjdu do něj
Radek124 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) Přesně tak - když na grafiku, tak žádnej displej není dost velkej a ukazovací zařízení dost přesné. A když TABLET = věc co se drží i ovládá rukama, žádnej není dost lehkej - přičemž úhlopříčka musí odpovídat rozměrům dlaně, protože bez opření se to stejně nedá dlouhodobě=PROfesionálně ovládat rukou ani perem (dlouholetá zkušenost z dob 12-14" TabletPC). Pro pipku na šmudlání receptů, streamování telky a minutku k troubě víc než bohatě stačí bazarový/dosluhující iPad1-2, retina a topící grafika netřeba Za 12" podnosem tuším našeptávače z Microsoftu - protože na menší displej se ty jejich pojebané ribbony v Oppicích beze ztráty ovladatelnosti prstem pořádně nevejdou (...a i tak se pro sychr a usery s velkýma prstama "muselo vyvinout" bezdrátové pero). Jen netuším jak moc teplé argumenty hoši potřebovali na to aby jim Cook sežral, že po 4 generacích "Slate" co skončily totálním fiaskem to popáté a pod hlavičkou Apple konečně vyjde? A co se týče šílené vize iPadu Pro coby "Macbooku s plnohodnotným OS bez klávesnice" (a touchpadu/myši a nebo jiného přesného ukazovacího zařízení) - ono Vám nestačilo neštěstí co potkalo Microsoft (a s ním producenty PC) s Windows 8, které coby kočkopes uživatelům dokonale předvedly hybrid negativních rysů ovládání tabletu a desktopu? Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem Radek124
clockyclock Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Nemate nekdo nejaky tip na hry pro iPad, ktery by sly ovladat pres BT klavesnici? Diky
Radek124 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Je to už nějaký pátek co jsem to zkoušel, ale v nejailbreaknutém iOS byla externí klávesnice omezeně funkční jenom při aktivním textovém poli (prostě tam kde bliká kurzor) a s dost velkými problémy (dost scankódů ve vzdálených CZ Windows nesedí s CZ mapováním iPadu) v aplikacích pro vzdálenou správu - VNC, DOS, Putty, Citrix/RDP...Mezi inzerovanými aplikacemi možná nějakou elementární hru najdeš, ale mám za to že v plnotučných hrách potřebuješ jailbreak + emulaci gamepadu pomocí nějakého hacku, viz třeba . Osobně bych se teda na externí HW klávesnici kromě situací kdy je potřeba naklovat delší text/mail zvysoka vyprdl - iPad (a vlastně libovolný tablet) se tím staví do stejně nepraktické role křížence, v jaké jsou desktopové Windows s násilně naroubovanýma "mobilníma" dlaždicema
clockyclock Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Ahoj, no hry jsem nikdy nehrál ani na iPhone, ani iPadu, ale co mám od tebe tu BT klávesku, tak jsem si říkal, že bych si přes aTV něco i zahrál.. JB nemám, ani nechci.. škoda no.
Radek124 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Nevím jestli už to spravili, ale není nová AppleTV(4gen) kompatibilní jenom s tím jejich patentním ovladačem?Stará (3gen od Tebe) s BT klávesnicí šlape líp než s původním dálkáčem, akorát netuším co by se na tom dalo "nativně" hrát.To už spíš používat iPad/iPhone jako "virtuální AirPlay volant", pokud teda nevadí několik set ms latence...
Maxmillian Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Jako "volant" se da pouzit ten novej ovladac. Nicmene s ATV4 funguje i ten starej, takze predpokladam, ze i dalsi remote controllery by fungovat mohly. Nicmene jsem to nezkousel.
clockyclock Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Tak ono to neni o aTV, ta jde ovladat jak ovladacem, tak iPhonem, tak klavesnici.Myslel jsem, jestli nekdo nezna nejakou hru na iPad, ktera by sla hrat pres BT klavesnici (origo apple).Kdyz zrcadlim obraz iPadu do TV, je "ji" fuk, cim to ovladam. Nebavi me hrat na iPadu ani ho naklanet pri rizeni aut, neco bych si zahral na sipkach na klavesce a to nastreamoval do aTV.
Radek124 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Jde o to že většina iOS her na nějaké "ovládání kurzorovýma šipkama externí klávesnice" ani nemá obslužné rutiny (postupné vychylování/návrat volantu ala desktopové verze) - proto se to u jailbreaknutých jablek řeší hackama které (třeba manipulováním s hodnotama co vrací akcelerometr) simulují náklon. JB bych kvůli takové volovině určitě nedělal.
sta Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Podelal se mi Home Button u ipadu 2mini. V Trutnove v opravne sdelili do telefonu ze to bude tak za 2.500 bez dph a jeste to poslou nekam do Ostravy. Je to bezny postup a cena?
Monk Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 zkus zavolat sem http://www.iphoneclinic.cz/?gclid=CjwKEAiAmqayBRDLgsfGiMmkxT0SJADHFUhPPJqaPbfUrpRZdHrVGyp8yX2DytgAxPMlk5bk5yFNlRoC5srw_wcB měl jsem dobré zkušenosti. Jinak na iphone mi měnili taky HB a na faktuře (záruční) bylo cca 1600 (před třemi lety).
Joe99 Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Mám takovou prosbičku.. Malej ženský zablokoval 5s, když to chtěla odemknout tak jí to nevzalo touch id, ale chce to heslo... jenže ona si zadávala 4místný a teď to chce 6ti místný... Dá se to nějak obejít?
moco Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Možná se to tady už v minulosti řešilo, ale mohl by mi někdo vysvětlit proč když zde na fóru nahrávám fotografie vyfocené iphonem tak jsou ve výsledku otočené. Musím je "projet" jiným obrazovým programem a až pak to jde. Je to chyba webu? Řešil to už někdo?
skalis Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Poprosim jeste o nazor na aplikace. Mam v hledacku jeden starsi iPad 1 s ios 4.3.3. Sezenu pro nej na appstoru aplikace (chapu, ze ne nejnovejsi ) typu jednoduchy hry, aplikace na uceni atd? Diky. V 8. 11. 2015 v 19:20, roura74 napsal: Moje holky ( v současnosti 4 a 7) používají iPad 3 cca od 2012 a celý čas je v pohodě. Trošku potlučené rohy, i přes obal, a jeden lehký škrábaneček na displeji. Jsou to hodně odolný zařízení a nemyslím, že by androidní přístroje vydržely to co jabko. A i appstore a in app purchase je dostatečně zabezpečený, takže ti nevyluxujou účet nákupama ve hrách.Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeremy Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 V 16. 11. 2015 v 15:41, moco napsal: Možná se to tady už v minulosti řešilo, ale mohl by mi někdo vysvětlit proč když zde na fóru nahrávám fotografie vyfocené iphonem tak jsou ve výsledku otočené. Musím je "projet" jiným obrazovým programem a až pak to jde. Je to chyba webu? Řešil to už někdo?Hele to mám taky a řeším to stejně - pěkná votrava.. :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se