exBURN Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Jako 64 GB Jasná volba. Můžu ti ale říct že žena má 5S 16 GB a má 6 GB volného místa, takže i 16 GB může být OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 No, jestli se BlackBerry nevzpamatuje a nevyda neco jako byla Q10, asi to SE bude horkym kandidatem.Neni ale ta baterie 1.600 na dnesni dobu moc mala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Počkáme na testy...měla by být snad lepší než u 6S plus..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Zatím jsem spokojeným uživatelem 5S, ale SE je pro mě jasná volba. Navíc, pokud bude mít SE lepší příjem 3G/LTE, není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) v cem to je? .. muj mobil udela v testu 59 tis a jiny 6+ 80.... jak to, ze je takovy rozdil? ., ze bych mel ten z nocni smeny? Upraveno 23. března 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 čistě teoreticky by to mohlo být tím, že test byl na telefonu s lepším score dělán v továrním stavu bez spuštěěných a doinstalovaných jakýchkoli aplikací. Rozdíl může být i na jakém ios to běží. a pak samozřejmě procesor je v ruzný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 taky me napadl procesor a mozna zasekana pamet.. .. ten night shift je fajn, skoda, ze nefunguje pri rezimu nizke spotreby.. ale pry to jde zapnout nejak pres siri, nezkousel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 "Nízkoteplotní" barevný profil se dá skutečně zapnout jen mimo "režim nízké spotřeby" - ale upřímně, posun barevné teploty u ztlumenýma wLEDkama podsvíceného LCD panelu žádnou úsporu energie nepředstavuje. Takhle Vás aspoň zářící mobil probere a vynadá Vám, že jste ho nedali na nabíječku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) da sa aktivovat aj v rezime nizkej spotreby https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/03/22/noci-rezim-siri/ Upraveno 23. března 2016 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Po poslední aktualizaci software u 6plus mně blbne idnes na safari. Nedají se rozkliknout články... Máte s tím problém někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Hele to stejný dnes na iPadu. Vymazal jsem data stránek pro idnes. Nastaveni-safari-data stránek, upravit a vymazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Iphone 6+ v pohodě, velkej iPad taky a jen ipad mini to dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Mam stejnej problem na sestce. Pritom jsem jeste aktualizaci jen stahl do mobilu ale jeste nespustil. Nedokazu je rozkliknout ani v tapatalku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 A přes appku iDnes vám to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Vymazal jsem a nic... Kua zlatý android Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ani na mobilmania mně nejdou otevřít některé sekce a články. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Mě to pomohlo, safari-pokročilé-data stránek-upravit a vymazat idnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 To jsem udělal a nic, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Koukal jsem ze na IP se dela makro objektiv ma to nekdo? Je to k necemu? Dal bych ho na 6plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Kua nic. Nejde to. Tak tohle mě pěkně se.re... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se