Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavne pokud pouzivas iCloud knihovnu fotografii, tak se da nastavit, ze originaly necha na iCloudu a v telefonu ponecha jen "optimalizovanou" verzi fotky, coz dost setri mistro.

Jinak jestli se s tim da zit Ti asi nikdo nerekne, to je opravdu hodne individualni. Ja bych treba s nicim mensim nez 128GB fungovat nemohl.

Ale znam lidi, co jsou roky na 16GB a nemaji s tim nejmensi problem ...

Odesláno

@Radek124: Po zjištění, že 90% času trávím s Minim v ruce na gauči, spíš ta první možnost - takovej lepší tablet na všechno, na co Mini není to správné nářadí.

Jo, bylo to trochu hektické a na to, že byly dva dny, jsem nestihl probrat půlku věcí s lidma, co jsem chtěl. Nevadí, už spřádám plány na další sraz ;)

Odesláno

2Maxel: To že se bukvatýr vyprsí s novými dražšími modely naštěstí tradičně znamená i to, že se stávající top-modely přesunou do kolonky "doprodej"  :cool02:

Co jsem zatím viděl úniky k MBP (ještě víc ojebané konektory + zkriplené F-klávesy), netroufám si říct že by mě to naplňovalo nadějí na lepší zítřky...  -_-

Ale je fakt že pro určité specifické typy činností už bych dnes dokázal vzít na milost i "themekbůčka" - tak se nechme překvapit a dejme tomu čas dozrát...

Odesláno

No po zkusenostech s airem co ma pritelkyne si zacinam rikat ze by mi stacil a pro je zbytecny. Jen nejak neumim pracovat s exterakama a 500 GB je pro me minimum

Odesláno

Tak Vam nevim, bud koupim stavajiciho aira nebo pro.

Ty novy jsou slusne namasteny, nastupce aira bude stat v usa o 50% vic, to je celkem dost

Odesláno (upraveno)

46k za zakladni MBP je docela raketa

Oprava ikdyz vlastne neni. Apple vypustil variantu 128gb a nezvolil cenovou politiku jako u iphone 7

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

já ho před pár dny koupil na O2 ... 7+128GB :)

Tak paráda.

U nás už asi viac, ako týždeň na Istores- že dostupnosť do 3 dní:)

Odesláno (upraveno)

Tak toe mazec! Porty fuč a startujem na 56k. Nějak tomu nerozumim, tohle lidi chtěj?!

Mně to nesejří, nic se pro mně timpádem nezměnilo - bude to buď Air 2015-2016 nebo dvanáctipalčák. A budu si je hejčkat, bo kam japko směřuje...

Key word of the Keynote: adapters, adapters

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Drobným detailem "vodstrojenýho Pro" bude i pomalejší CPU, než měl dosavadní "základní" 13" Pro ...kterému při stejném půdorysu zbývalo místo i na 2 regulérní USB-A, 2x thunderbolt/displayport, HDMI, audio jack, čtečku karet, bezpečnější magsafe napájení...

Osobně "vnitřní" klávesnici notebooku používám teprv když už fakt musím (5% času?), jinak nechávám dekl zásadně zavřený - takže nějaké displejíčky s toolbarem na místě funkčních kláves bych si fakt moc neužil, na rozdíl od pořádné podsvícené stolní klávesnice s numerikou. Nemluvě o tom že především ESC (na displeji neustále mizející a místy dokonce nahrazovaný "X" a nebo "Done"?) a klasické F-klávesy na rozdíl od šulinů z té z prezentace léta používám furt a zásadně po hmatu (copak oni už nepoužívají vlastní dialogy a nehrají hry?) - takže stroje s klávesnicí na které by měly chybět a nebo nebyly nahmatatelné jsou pro mě naprosto mimo  :thumbsdown_anim:

Upgrade mého 2013 rMBP13 se tedy tímto odkládá "na neurčito", nejspíš až do úplného vybydlení...   :wheelchair:

Odesláno (upraveno)

Tak o tom premyslim a asi do ty nejlevnejsi verze pujdu, ach jo :death:

Edit: Tvl ono mu uz nesviti jabko vzadu, to nechci :-)

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Tak ja jsem dospel k nazoru, ze nez vrazet tenhle nesmysl do novych Pro, vrazim radeji par kacek do "renovace" stavajiciho 15" MBP Mid 2012 (CTO i7@2.3GHz, 16GB RAM, 256GB SSD).

Nova baterka a novy 480GB SSD od OWC a minimalne dalsi rok az dva s tim v pohode vydrzim. Byt uz je to vekem veteran, moralne zatim zvlada vsechno bez problemu.

Mne osobne Apple s novymi MBP i jejich cenami dost nastval ... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...