Rodeo65 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Rodeo65: Infuse je perfektní. Všechno tahám z NASu přes Sambu. Podpora titulku (dokonce i on-line stahování funguje velmi dobře) a formátu taky výborná. Perfektní metadata. Sice jsem se taky nevyhnul predplatnému, protože jsem chtěl něco s podporou DTS HD-MA a to má Infuse jenom v placené verzi. Ale je to snad 30 korun měsíčně, takže žádná hrůza. Sent from my iPhone using Tapatalk ProDíky. Dneska to tam hodím. Nevis, zda je ta pro verze o tolik lepší než free? Myslel jsem že mám jen placenou verzi 699,-. Nevis, zda je ta placená o tolik lepší? Mno, když tak koupím, bo Za kvalitu se platí. Sent from my iPhone using Tapatalk
hreba Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Rodeo65:Klidně zkus free, pokud nepotrebujes něco z věcí, které najdeš na stránce ve výpisu co umí PRO navíc. https://firecore.com/infuse V zásadě byly tři možnosti. Koupit licenci na aktuální verzi za cca 35 usd, kdy máš Pro funkce a aktualizace v rámci verze. Na vyšší verzi Infuse ale musíš koupit znovu (možná s nějakou slevou). Nebo sis koupil nějakou lifetime cca za 60 USD, kdy jsi měl všechny updaty na pořád. Já jsem tehdy zvolil měsíční plán za 29 korun, nikdy nevíš, kdy se objeví něco lepšího nebo se AppleTV zbavíš. Na telefonu ani iPadu to nepoužívám, tam mám nPlayer Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
exBURN Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 jestli chceš lepší baterku, tak XR, ale tam všem vadí "horší" displej...mne tedy ne. To XS max nebude s výdrží o moc lépe než klasika Xs, právě kvůli velikosti displejeJá mám XS, manželka XR a já furt nevím co na těch displayích vidíte - já když je položím vedle sebe tak mám sakra problém poznat rozdíl a že bych umíral z toho displaye na XR tak to je úplna blbost. U XR je super výdrž a jedna zajímavost - na portréty používá světelnější objektiv f1,8 (jiný nemá, XS využívá tele objektiv s f2,4). S XR udělám u děcek vždy lepší portrét a to teda výrazně. Lezou z toho fotky fakt neskutečné.
krutor Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Za me jde o ty ramecky okolo. Vypada hur nez android za par tisic. Ale i tak je to dobry mobil. :-)
moco Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 (upraveno) Já mám XS, manželka XR a já furt nevím co na těch displayích vidíte - já když je položím vedle sebe tak mám sakra problém poznat rozdíl a že bych umíral z toho displaye na XR tak to je úplna blbost. U XR je super výdrž a jedna zajímavost - na portréty používá světelnější objektiv f1,8 (jiný nemá, XS využívá tele objektiv s f2,4). S XR udělám u děcek vždy lepší portrét a to teda výrazně. Lezou z toho fotky fakt neskutečné.Já si dneska domů donesl XR (přešel jsem z SE) a tento přechod, co se tyče displeje, mi určitě neuškodí. Furt je to high retina a jak říká hodně recenzentů, rozdíl člověk pozná jen když má ty telefony vedle sebe. XR displej mi přijde přirozenější, některým lidem dokonce oled, v extrémních případech, způsobuje migrénu, páč bliká. Hliníkové tělo používá Apple mnoho let a jsem na nej zvyklý, lépe se drží i kvůli pár mm v tloušťce, která je vykoupena větší baterii. Rámeček neřeším, oproti SE je to luxus O finanční stránce nemluvě. Pro mě, jakožto uživatele SE je přechod na XR dostačující. Wow efekt tam je a bude. Upraveno 3. září 2019 uživatelem moco
Alex77 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Já si dneska domů donesl XR (přešel jsem z SE) a tento přechod, co se tyče displeje, mi určitě neuškodí. Furt je to high retina a jak říká hodně recenzentů, rozdíl člověk pozná jen když má ty telefony vedle sebe. XR displej mi přijde přirozenější, některým lidem dokonce oled, v extrémních případech, způsobuje migrénu, páč bliká. Hliníkové tělo používá Apple mnoho let a jsem na nej zvyklý, lépe se drží i kvůli pár mm v tloušťce, která je vykoupena větší baterii. Rámeček neřeším, oproti SE je to luxus O finanční stránce nemluvě. Pro mě, jakožto uživatele SE je přechod na XR dostačující. Wow efekt tam je a bude.Pekne sis tu koupi oduvodnil
moco Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Pekne sis tu koupi oduvodnil no, a to si počkej až budu odůvodňovat přechod z XR na XS
hreba Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Až tě to napadne, dej mi vědět, vyměním to s tebou Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
moco Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Až tě to napadne, dej mi vědět, vyměním to s tebou Sent from my iPhone using Tapatalk Prozatím si za XR stojím Ty už máš migrény? :)
hreba Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 To ne. To mají jenom ženský kolem mě, ale to nebude telefonem. Od zacatku říkám, že Xs s úplně na hovno drží v ruce. Je vysoký, úzký a těžký. Xr ke v tomhle ohledu výrazně líp vybalancovaný. A navíc dělá lepsi portréty, to můžu potvrdit. Uvidíme co letos předvedou, ale Xs má na kahánku. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
exBURN Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Jj souhlas. Za mě je XR taky lepší telefon. Já mám letos utrum takže až příští rok. Mě XS nijak nevadí, ale já ho fasoval. Za 30 by mě sral
gas Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Taky mě už se.re dávat každý rok - dva 30t za mobil...
moco Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Taky mě už se.re dávat každý rok - dva 30t za mobil...Podporu máš 5-6 let, tak pokud nechceš být furt IN, tak ti vydrží (nemluvím o baterce). Jinak od těch 30kkč odecti částku za kterou prodáš starý přístroj a budeš na 15kkč možná méně. Já měl SE přes 3 roky, dali mi za nej 3500kč, stal 16kkč, takže mě stal 4000kč/rok. Prodal jsem ho před výměnou baterie (min. 1200kč) Upraveno 4. září 2019 uživatelem moco
hreba Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Jj souhlas. Za mě je XR taky lepší telefon. Já mám letos utrum takže až příští rok. Mě XS nijak nevadí, ale já ho fasoval. Za 30 by mě sralKdybych to měl platit tak ho taky nekoupím. Jestli představí něco jako upgrade Xr tak je vymalováno. Normálně mi vychází budget na dva roky tak, že tam koupím dva top iPhony a něco zůstane, takže to většinou skončí ipadem. Teď použiju zbytek budgetu a prachy z prodeje Xs na nákup Xr a bude. Možná ještě zbyde na nejakej hoidnkovej nákup. Aspoň nějaký gumy nebo tahu Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
exBURN Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 No už se hodně mluví o propadech prodejů páč každej rok nový model nepřináší nic extra nového. Ono ani není co.
moco Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 No už se hodně mluví o propadech prodejů páč každej rok nový model nepřináší nic extra nového. Ono ani není co.Ještě mají rezervu v trčícím objektivu
Rodeo65 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Já jsem čím dál víc přesvědčen, že i letos mi zůstane moje a ženy Xko doma. Sice jen 64GB, ale vše je online, není třeba víc (pro mě ne - fotky a videa v apple formatu). Jediné na co se těším jsou hodinky, do těch asi půjdu. Jinak mě nic neláká. Suma sumárum co nás asi čeká a co mě osobně láká: iPhone 11 - nemacbook 16" - ne (stačí mi 2015)macbook pro - neiPad - možnáiWatch - noApple Arcade - nehrajuApple TV+ ? možná Upraveno 4. září 2019 uživatelem Rodeo65
quest987 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 kluci vaše starosti bych chtěl mít . Pořád funguju s iP7 Plus 256GB a nejak mi to vrásky nedělá,baterka drží, fotí to dobře,pořád je to dostatečně rychlé, nic se neseká, takže pohoda, zatím nevím proč bych měl měnit .
blam Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Prosim o radu. Snazim se sdilet foto/video pres airdrop. Na vsech zarizenich to mam povolene a kdyz chci odeslat a mam vybrane fotky v nabidce nemam komu poslat, nezobrazuji se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se