Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Proč bys potřeboval odmítací tlačítko při zamčeném telefonu? Jedním zmáčknutím power/sleep buttonu utlumíš vyzvánění/vibrace a druhým zmáčknutím hovor odmítneš. Tak jako v iOS6 a menších...

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

Tak iOS 7 upgraded [4s] :) byl to adrenalin... iTunes na Win7 zrovna stabilni nejsou - 1 crash pri rozbalovani stazenych dat (ok), druhy crash primo uprostred updatu (telefon zustal bez OS v bootmodu). Nastesti machri z Applu maji neprustrelny system, takze po restartu iTunes se vse samo opravilo, updatovalo a uvedlo telefon datove do puvodni podoby :)

Slape to pekne, akorat dneska sem zazil horkou chvilku, kdyz se nejak zasek fotak a prestaly fungovat swipe gesta. Coz na zamcene obrazovce je problem a pri vypinani taky :) nastesti to jde vypnou i podrzenim obou tlacitek zaraz bez potvrzovani... To se hodi vedet, jak se ukazuje :)

Odesláno

Proč bys potřeboval odmítací tlačítko při zamčeném telefonu? Jedním zmáčknutím power/sleep buttonu utlumíš vyzvánění/vibrace a druhým zmáčknutím hovor odmítneš. Tak jako v iOS6 a menších...

nevím, byl jsem proste tak zvyklej,

Odesláno

Na IP 4 jsem zatím nestahoval, na ipad2 jo. Dojmy- trosku rozpacite, zatím spíše negativni, nejak ty barvicky zatím nemůžu skousknout, rychlost mi přijde stejna jak předtim.

Dam tomu týden a bud si zvyknu nebo bude downgrade :-))

Odesláno

...na iPh4 šlape bez zaváhání, líbí se mi to čím dál více. Zlepšení v administraci emailů je supr. Tenké fonty vypadají skvěle. Jediná výtka je k symbolům na dolní liště, ty mohly být výraznější.

Neni to pomale?

Odesláno

Ja jsem s iOS7 docela spokojen - vzdyt ten stary system uz svym vzhledem byl totalne prezity a nudny jak moje stara nokia e61... Libi se mi naprosta cistota lock screenu, zadne preponene zverstvo jak u stare verze... a ty animace se daji dost zasadne zredukovat.

Jony rozhodne buzna neni ;) navic, obdivuju jeho schopnost posouvat design dal a dal - vemte si, jak daleko design apple pokrocil od jeho prvniho (v te dobe revolucniho designu) iMacu...

vada8ehe.jpg

Kde prosím seženu to pozadí co tam máš? Připadně není velikost i na PC?

Odesláno

me teda na obou zarizenich jede baterka rychleji dolu ale pouze kdyz se v tom vrtam /vetsinou net a hra/ jinak drzi cca stejne :) 

uz jsem se s prostredim zzil . na iphone uz bych zpet nemenil. u ipadu si snad zvyknu taky

Odesláno (upraveno)

a je to tady...

Po upgrade iTunes na 11.1  se mi nedaří připojit k itunes,háže to chybu 0x8000003,staré tipy nefungujou,je to problém  WinXP SP3

Mám pocit že downgrade na IOS6 nic nevyřeší protože asi nebude přístupná záloha. :alien1: :shit: :axehead: :weird: :sick01: :skull:

Jsem na tom úplně stejně, stejná chyba na WinXP SP3... :-( Downgrade na IOS6 je v podstatě nerealizovatelný. V posledních třech dnech nedělám nic jiného, než že se snažím ten krám rozchodit. Věřte, že nemám daleko k tomu, abych to hodil z okna - vyzkoušel jsem možné i nemožné, několikanásobná odinstalace všeho, co by mohlo mít s Apple souvislost (včetně QuickTime, Bonjour a dalších fičur), kompletní čištění registrů, knihoven atd.. Konzultoval jsem to bez valného úspěchu na amerických a britských apple forech, negramotná technická podpora v ČR mi navrhovala to, co dal do odkazu quest987 (nefunkční), prostě nic... Doteď jsem byl s IPadem spokojený, ale s tím je konec. :-((

Upraveno uživatelem Cova
Odesláno

Jsem na tom úplně stejně, stejná chyba na WinXP SP3... :-( Downgrade na IOS6 je v podstatě nerealizovatelný. V posledních třech dnech nedělám nic jiného, než že se snažím ten krám rozchodit. Věřte, že nemám daleko k tomu, abych to hodil z okna - vyzkoušel jsem možné i nemožné, několikanásobná odinstalace všeho, co by mohlo mít s Apple souvislost (včetně QuickTime, Bonjour a dalších fičur), kompletní čištění registrů, knihoven atd.. Konzultoval jsem to bez valného úspěchu na amerických a britských apple forech, negramotná technická podpora v ČR mi navrhovala to, co dal do odkazu quest987 (nefunkční), prostě nic... Doteď jsem byl s IPadem spokojený, ale s tím je konec. :-((

pokud je to nefunkcni tak to se omlouvam,bohuzel nemam na cem o testovat, na woknech nejedu.

Odesláno

Není proč se omlouvat, každá snaha pomoct se cení...

Jo,nefunguje to.

Downgrade taky nejde, tam se seknu na chybě 3194 "toto zařízení nesplńuje podmínky pro žádanou sestavu"

vyguglované rady taky v tomto případě nic neřeší.

Odesláno

Kua, jak tu kukám na obrázky toho iOS7 čo tu postuje, vôbec sa mi to nepáči.

A nechcem to. Apple ma nejako bude časom nútiť si ten upgrade na 4-ke spraviť, alebo ako?

Dík, chlapci.

F.

Odesláno

Kua, jak tu kukám na obrázky toho iOS7 čo tu postuje, vôbec sa mi to nepáči.

A nechcem to. Apple ma nejako bude časom nútiť si ten upgrade na 4-ke spraviť, alebo ako?

Dík, chlapci.

F.

Nutit tě nebude, ale některé aplikace nejspíš budou chtít nejnovější systém...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...