patriknapr Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 míle dál )))nojo takových vět už jsem slyšel .... konkurence má rychlejší procesor, větší pamět a kdo ví co ... ale čím to tedy je, že s applem je život pořád jednodužší )))
Lion Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 montemar: a kdo?? kromě macu s retinou vidím pouze dva notebooky.... Samsung a Acer... tohle vypadá dobře, ale na 13,3" to toho očaře budu potřebovat taky, IPS displeje jsou taky jako šafránu a 2/3 notebooků má furt HD ready... http://www.alza.cz/samsung-ativ-book-940-mineral-ash-black-d473172.htm
montemar Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 ja sam jsem apple pozitivni, takze se mi to nepise lehce, ale : samsung, vyrobce, mj. displeju, pro apple, ma u note rozliseni 1920 × 1080 pri 5,7" (386 dpi), ipad mini 1 024 × 768 pri 8" (163 dpi), iphone 5 640 × 1 136 pri 4" (326 dpi), sony z1 1920 x 1080 pri 5" (441 dpi)
Lion Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 u S4 je taky 441 dpi... to máš recht, ale u notebooků hraje retina prim, tam konkurenci nemá/neměla, ten nový samsung je novinka... i u tabletu je to pořád druhý nej displej.... barvy sem viděl pouze na macu ale předpokládám že i ostatní budou mít dobrý gamut a pozorovací úhly
patriknapr Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Není honba za dpi trošku zbytečná? http://idaret.cz/slovnik/Retina-display/
Lion Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 na 5" full hd samozřejmě ano, tam je to nesmysl... ale u 15" mac je 220, tam je opravdu dobrá hodnota vzhledem ke konkurenci, stejně tak ipad to snese
F.B. Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 Sakra, práve dnes večer mi na iP4 vyskočilo v Settings-General-Software Update že je dostupná verzia iOS 7.0.2 Momentálne mám iOS 6.1.3 (1OB329) a o sedmičke neuvažujem ani omylom. Neviete ako sa toho zbavím? Hrozne mi tá červená jednotka svietiaca na ikone "Settings" vadí... Vďaka F.
seaman Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Nezbavis sa toho. Na iP4 neviem, mozno to bude trochu pomalsie, ale ja by som to aktualizoval, novy iOS7 je super, mam ho na iPhone aj iPade a uz by som sa nevracal.
F.B. Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 ...a kur_a, tak toho som sa obával :-(Ako sa poznám, tak je to už iba o tom, ako dlho vydržím tú hnusnú svietiacu jednotku na Settings, a zrejme to teda nebude dlho trvať, a tú hnusnú sedmičku si "nahodím" :-s...lebo ma to irituje neskutočne. F.
Ondrej71 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 V 28. 9. 2013 v 12:03, F.B. napsal: ...a kur_a, tak toho som sa obával :-(Ako sa poznám, tak je to už iba o tom, ako dlho vydržím tú hnusnú svietiacu jednotku na Settings, a zrejme to teda nebude dlho trvať, a tú hnusnú sedmičku si "nahodím" :-s...lebo ma to irituje neskutočne. F.Na iPadu jsem si na 7 zvykl a fakt to neni špatne. Ale u ip4 jsem se furt neodhodlal, kdyz to porovnavam, přijde mi ta 6 pro telefon vhodnější ... Červena 1 na Settings me zatím nechává klidným :-)
Remio Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 V 26. 9. 2013 v 17:47, montemar napsal: apple miluju, ale furt nechapu, co vsichni maji s tou "retinou", kdyz vyrobce zeleza pro apple, (a dalsi), jsou v rozliseni displeje o mile dal ... Jen rozlišení nehraje takovou roli. Po zkušenostech se samsungem a HTC vím, že retina je fantastická při čtení na přímém slunci. S S3 jsem v slunečném létě fotil téměř poslepu a přijímal hovory, aniž bych věděl, kdo volá. S retinou se nikdy neměl tyto problémy. Vzpomněl jsem si na to až tento pátek, kdy mi zákazník chtěl nadiktovat číslo a nadával, že na svém super amoled displayi na slunci nic nevidí...Dál je úžasně vyladěná úprava jasu. To je ale už SW záležitost. Samsung mě štval svým hektickým stupňovitým zesilováním a zeslabováním podsvětlení. V tomhle a nejen v tomhle má apple můj respekt. Dlouho jsem si myslel, že jas mám natvrdo nastavený na stejnou hodnotu. OS7 mi fakt udělal obrovskou radost. Od upraveného odemykání telefonu až po to pohyblivé pozadí. Prostě řada prkotin, které jsou důmyslně vyladěné k dokonalosti. Krása a dokonalost je v jednoduchosti ... Snad mi jen chybí vypínání mobilních datových přenosů na té spodní liště... třeba místo zámku orientace obrazovky.
Jeremy Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 V 28. 9. 2013 v 18:08, Remio napsal: ...Snad mi jen chybí vypínání mobilních datových přenosů na té spodní liště... třeba místo zámku orientace obrazovky.Proboha jen to ne! moje nejvyuzivanejsi nocni tlacitko!!!!
seaman Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Tak si das "do not disturb" a nic ta nebude rusit, akurat rano budes mat vsetko aktualne, ja to tak robim a parada :-)
Jeremy Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 V 29. 9. 2013 v 8:04, seaman napsal: Tak si das "do not disturb" a nic ta nebude rusit, akurat rano budes mat vsetko aktualne, ja to tak robim a parada :-)No, nevím, jak zamykání displeje souvisí s rušením..
Remio Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 No tak to bacha seamane! "Ačkoli výrobci mobilních telefonů dlouhá léta intenzivně zkoumají vliv mobilních technologií na zdraví člověka, zatím nemají přímý důkaz, který by spojoval jejich používání s výskytem nádorů."Já si pro jistotu na noc vypínám domácí wi-fi a iP přepínám na letecký režim. Přeci jen nechci celou noc na nočním stolku vysílat tadam-tadam-tadam, rušilo by mi to mou REM fázi spánku. Jo díky za inspiraci Jeremy, zatím sem nenašel využití, ale je fakt, že je lepší přehrávat por.o naležato...
Jeremy Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Já si na tom jen čtu, tamty věci čoveče tak nějak co jsem se naučil vycházet s ženskejma nepotřebuju..
Remio Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 K se nám to trošku vydalo mimo jablečnou cestu... promiň, ale nedá mi to. S kolika nejvíc ženskejma umíš vycházet naráz?
Jeremy Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 V 29. 9. 2013 v 13:45, Remio napsal: K se nám to trošku vydalo mimo jablečnou cestu... promiň, ale nedá mi to. S kolika nejvíc ženskejma umíš vycházet naráz? Hele asi bych to zvládnul s většinou, ale tak nějak mi stačí už hezkejch pár let jedna jediná.
jovani Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 ako mazete zlozku "others" v iTunes?<br />docela hodne miesta ubera ...
Ondrej71 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 V 28. 9. 2013 v 17:30, Bedjasson napsal: Já jsem na iPh4 zatím nenarazil na žádný problém a naopak spousta věcí jde zase lépe a jednodušeji. Není se čeho bát.Takže přechod u ip4 doporučujes?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se