decebal Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Decebale, doufal jsem, že jsi můj náhled na věc pochopil, psali jsme si o tom skoro celej den. Buďto jsem tě přecenil nebo jsme se spíš zase bavili každej o něčem jiným, tudíž naprosto zbytečně. Takže znovu: Jsi opravdu přesvědčenej, že tohle vlákno někomu něco přináší? Třeba nové informace? Fakt nemaj jabkaři jinou šanci si "vyměňovat informace o těchto báječných výrobcích, aniž by to iritovalo ty, kteří mají po jabkách průjem", jinde než na hodinkářským fóru??? Já si myslím, že naopak těch možností je plnej web, já blbej amatér zkusil dát do google třeba "Apple forum". Decebale, když jsi tohle vlákno zakládal (a zakládal jsi ho natruc zamčení vlákna s podobnou tématikou), musel sis bejt dobře vědomej flame potenciálu, kterej tohle vlákno přinese. Na argumenty typu "ale pan učitel mě to dovolil", ti s odpuštěním kašlu - protože jsem přesvědčenej, že přesně tohle jsi chtěl - provokací ty osobně jsi tady nevyplodil míň než RH. Argumenty, že se rovnou může zrušit sekce "Ostatní" jsou rovněž mimo - nikde jinde si nikdo takhle fanaticky nenárokuje samostatnej prostor pro nějakou úzkou skupinu fanoušků čehokoli - ale to bych se jen opakoval. Vyměňujte si tady ty kýžené informace, ale počítejte s tím, že pokud vám sem někdo vtrhne s "nežádoucími" příspěvky, tak že modi tady nejsou od toho aby někoho soudili, ale aby udržovali diskuzi mj. v mezích slušnosti. Takže v podstatě opakuju za sebe: Uvidím, že se to tady mele, a vlákno zamykám jako experiment, kterej se neosvědčil. Milisi, ano jsem přesvědčen, že tohle vlákno někomu něco přináší. Mimo jiné i Tobě, protože i Ty ses v tomhle vlákně na něco ohledně Maců ptal a dostalo se Ti odpovědi . Od založení tady slušně diskutují lidé, kteří tady slušně diskutovat chtějí (jsou to všechno idioti a provokatéři? včetně dvou moderátorů?) a pár lidí, kteří, z nepochopitelných důvodů od začátku volají po zákazu tohodle vlákna a případně snaží se těm slušným tu diskuzi znepříjemnit. Jabkaři samozřejmě mají možnost diskutovat na jiných fórech, stejně tak, jako fanoušci aut, nožů, foťáků a já nevím čeho všeho ještě, o čem se v sekci Ostatní diskutuje. Dále bych Tě rád požádal, abys mi nepodsouval něco, co není pravda. Tohle vlákno není založeno na truc ale čistě z toho samého důvodu, jako ostatní vlákna, pro radost, psal jsem Ti v to v SZ, znovu to opakuji. Mimochodem, i Spiderer, který to předchozí vlákno zamknul v tomto vlákně normálně diskutoval, takže to asi jako trucpodnik nebral. Já Ti, Milisi, pro změnu kašlu na to, co Ty si myslíš, že se odehrává v mé hlavě, s Chronomagem jsem to konzultoval, protože on jediný je tady ten, kdo má právo rozhodovat O ČEM se tady smí debatovat, modi, jak píšeš, mají dohlížet na to, JAK SE DISKUTUJE. Pro mě je to zásadní rozdíl. Nebo ne? Něco se změnilo? To že používáš slova jako "fanaticky" nebudu komentovat, tomu se musím pousmát. Upraveno 22. března 2010 uživatelem decebal
Benne Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 prosim,nevirme zbytocne vody kvoli cloveku,ktory za to nestoji... predviedol sa tu sam, ban si zasluzil za svoje spravanie a posty, v ktorych urazal ludi, daval sem torrenty na nelegalny software a pod,neviem,v com je problem... Ked tak zalozte tema o tom individuu a tam o nom diskutujte,tu sa prosim drzte temy a nepiste zbytocne posty,ktore budu sluzit len na podnecovanie k dalsiemu flamu... dakujem
Kalifx Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 ...s Chronomagem jsem to konzultoval, protože on jediný je tady ten, kdo má právo rozhodovat O ČEM se tady smí debatovat... To bylo mazaný, nechat si od Patricka posvětit Jablečný vlákno... Ale nic to nemění na faktu, že Chronomag je jeho a tudíž jeho vůle, boží vůle.
decebal Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Od teď prosím pouze k tématu, děkuji. To bylo mazaný, nechat si od Patricka posvětit Jablečný vlákno... Ale nic to nemění na faktu, že Chronomag je jeho a tudíž jeho vůle, boží vůle. Věř nebo nevěř, o tomhle jsem nevěděl .
Kalifx Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Od teď prosím pouze k tématu, děkuji. Věř nebo nevěř, o tomhle jsem nevěděl . Je to tak, Chronomag je velkej fanda Jablíček. Dobře se tenkrát jeho články četly...
decebal Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Ale protože by to případným zájemcům o switch mohlo pomoct, šup sem s tím: http://prvnimac.cz/ Fajn stránka pro začátečníky na platformě MAC.
decebal Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2010 Je to tak, Chronomag je velkej fanda Jablíček. Dobře se tenkrát jeho články četly... Tohle jsem kdysi čet, ještě před příchodem sem, nějak jsem si to nedal dohromady .
decebal Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 A je tady první recenze z PC MAGu http://vimeo.com/10595371
decebal Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 A tady jsou ukázky toho, jak fungují v iPADu jednotlivé aplikace. http://www.apple.com/ipad/guided-tours/
Kalifx Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 A tady jsou ukázky toho, jak fungují v iPADu jednotlivé aplikace. http://www.apple.com/ipad/guided-tours/ To je hezký, jak tam kladou důraz na tu ležérnost a pohodlí. Nožka přes nožku, nohy na stůl... a pak tam nechaj člověka aby to dvě hodiny při sledování filmu držel v pazouře. Bože, co to natáčelo za pitomce. Tak snad k tomu bude alespoň nějakej ten stojánek jako je v sekci fotky. Ale prodávat se to bude určitě dobře. Tuší se už cena u nás?
Benne Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 uz som videl puzdra na iPad, ktore ho aj podopieraju... urcite s tym nebude problem, bude tona prislusenstva urcite Inac uz vyslo par recenzii z americkych medii a vyzeraju byt velmi pozitivne... Vytykaju mu flash, absenciu kamery, USB a multitasking, no napriek tomu ho hodnotia po uzivatelskej stranke ako vyborny doplnok k notebooku Bateria vraj vydrzi viac,ako udava vyrobca, niektorym dokonca az 12hodin som zvedavy
decebal Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Šílenství začíná . Výborný je ten odhad prodejů podle FT - mezi 1 a 10 miliony . http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakup...phtml?id=664822
grakij Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 To je hezký, jak tam kladou důraz na tu ležérnost a pohodlí. Nožka přes nožku, nohy na stůl... a pak tam nechaj člověka aby to dvě hodiny při sledování filmu držel v pazouře. Bože, co to natáčelo za pitomce. Tak snad k tomu bude alespoň nějakej ten stojánek jako je v sekci fotky. Ale prodávat se to bude určitě dobře. Tuší se už cena u nás? na dtpobchode zacinaji ceny od 16745.- a konci na 24 545.- Produkt není aktuálně dostupný. Možná pouze nezávazná předobjednávka. Cena orientační, po upřesnění ...
Kalifx Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 na dtpobchode zacinaji ceny od 16745.- a konci na 24 545.- Produkt není aktuálně dostupný. Možná pouze nezávazná předobjednávka. Cena orientační, po upřesnění ... Ježišmarjá to je řacha... Hlavně s ohledem na to, že první skutečně použitelný (3G) stojí v podstatě dvacku.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Já bych řekl, že nebude dlouho trvat a něco podobného na platformě Windows začne dělat většina výrobců.
decebal Odesláno 3. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Já bych řekl, že nebude dlouho trvat a něco podobného na platformě Windows začne dělat většina výrobců. O tom nepochybuji. To už tady bylo v minulosti několikrát .
Josef01 Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Hlavně ten článek na Centrum psal člověk, který se ani nepodíval do specifikace a klidně napíše, že iPad nemá USB, no comment. Odpurci Apple si na to nainstalují Windows 7 a napíší, že se to konečně dá rozumně používat.
tombed Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 jako za totáče na škodovky, lístky do divadla, banány... (dosaď co chceš) http://ekonomika.idnes.cz/na-novy-ipad-cek...-zahranicni_abr
Návštěvník SukHoi Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 jako za totáče na škodovky, lístky do divadla, banány... (dosaď co chceš) http://ekonomika.idnes.cz/na-novy-ipad-cek...-zahranicni_abr to je nějakej maxi telefon pro důchodce - nebo na co to je dobrý - nějaký VELKÝ to je
ricous Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Zdravím, zkusil bych sem hodit pár dotazů z praxe apple-analfabeta... Sehnal jsem pro dceru starší iPhone 2G a chtěl jsem ho dát před předáním dát trochu do kupy - koupil jsem new obal, pouzdro a chtěl jsem do něho dostat nějaké svoje aplikace, filmy a muziku, co mám uloženy v iTunes (vlastním iPod Touch). Filmy a muzika bez problémů, jen ty aplikace jsem tam nedokázal nahrát (a pořád nevím jak na to) - iTunes i iPod mají na rozdíl od iPhone Apps, přes který jsem vše nahrával. Dost dlouho jsem se s tím trápil a ze zoufalství jsem dal restore - to byla chyba... Jak jsem později dozvěděl od původního majitele, iPhone byl z USA a zde odblokován. Jakákoliv aktualizace nebo restore přes iTunes vede k jeho zablokování, což se mi povedlo. Koukal jsem na spoustu odkazů, kde se tento problém řešil, ale jsem (nejen) v tomhle lama a pokud není postup pro úplné blbce, nehnu s tím. Proto bych měl tyto dotazy: 1. Dokážete někdo (samozřejmě za úplatu) odblokovat tento telefon či případně poslat návod pro úplné tupolevy, kteří by to podle něj sami dokázali? 2. Jak nahrát do iPhone různé aplikace stáhlé v Apps v iTunes? Díky moc za pomoc. R.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se