mrazik Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 mrazik: Tak já nevím, čteš co ti tu píšeme už na dvou stranách? Ten můj odkaz sis rozkliknul? Do iTunes nic dostávat nebudeš. Máš filmy v PC (..na externím disku, kdekoli...), píchneš iPad do počítače, spustíš iTunes, tam bude u iPadu záložka "File Sharing" a v ní seznam aplikací, do kterých můžeš nahrát soubory, vybereš to VLC například a zvolíš, co z tvého PC (...externího disku...) chceš do té appky nahrát. Víc ti asi neporadím.Teď už jsem Tě pochopil. Podařilo se mi dostat soubory do iPhonu, ale nedaří se mi spustit přehrávání. Nainstaloval jsem VLC Streamer, soubory v telefonu vidím, ale nepřehraju. Zkoušel jsem mp4, avi a avi se souborem srt. Hlásí mi to, že soubory nejsou přehratelné. Můžeš do mě ještě prosím šťouchnout? Dík
milan79 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Jednoduhší spôsob je ten čo píše m.n. . Stačí pripojiť ipad k počítaču , zapnúť itunes a do vybraného prehrávača, ktorý musí byť nainštalovaný v ipade (odporúčam vlc) sa len natiahnu súbory, ktoré chceš prehrávať. Ak sú to dáta z externého disku, tak ten sa samozrejme nepripája k ipadu, ale k počítaču. Ipad v tomto prípade nemusí mať zapnuté wifi. Posup čo píše quequeek je v podstate ten istý, len sa to robí cez webový prehliadač a ipad musí byť pripojený na wifi. A do iphone nainstaluj vlc player nie streamer. Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem milan79
mrazik Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Už mi to maká. Dík kluci a zvláště děkuji za trpělivost.
lexa Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Sorry :-), taky jsem to chtel vyzkouset, a jsem taky asi uplna lama, vlc v ipadu mam, itunes mam, ale kde sakra najdu FILE SHARING ? Ne a ne to najit, diky za napovedu. / uz to mam, stacilo scrolovat niz, jsem to nevidel Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem lexa
mrazik Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Já to zkoušel do iPhonu. Stáhl jsem si VLC a potom napojil telefon k počítači. Potom jsem označil v zařízení telefon a v horní liště kliknul na Aplikace. Následně jsem roloval dolu a v okně Sdílení souborů svítil VLC. Když jsem ho označil, tak pod pravým oknem se zvýrazní tlačítko přidat. Pomocí něj si lze vybrat soubor, který chceš do aparátu dostat. Počkáš až se nakopíruje a přístroj odpojíš. Potom si otevřeš VLC a měl bys v něm vidět soubor. Pak už jen zbývá to pustit. Máš-li film s titulky v samostatném souboru, musíš je přidat také. Jen nevím jak nastavit font, aby mi to psalo řádně ř atd.
m.n. Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Ve VLC playeru dej vlevo nahoře Settings - Text Encoding a zkoušej... U mě funguje Eastern Europe Windows 1250
mrazik Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Uz jsem to nastavil podle pocitace. Dik
Davros Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Zdravím rád by som sa spýtal/ informoval ako to je s potrebou mať Nike + senzor pri Ipode nano 7g, oplatí sa to či ani nie? Som rád za každý dobrý postreh a pravdaže štastný nový rok
sta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Dneska jsem zjistil ze na zenin ipad mini ktery jsem ji koupil v uae nepujde nainstalovat facetime. Nevite nekdo jak to obejit? Diky
m.n. Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 "As has been said 10,000 times in this forum alone, no, there is no way to get FT on your iPhone." U iPadu to bude počítám podobné... https://discussions.apple.com/thread/2589445?start=165&tstart=0
sta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 "As has been said 10,000 times in this forum alone, no, there is no way to get FT on your iPhone." U iPadu to bude počítám podobné... https://discussions.apple.com/thread/2589445?start=165&tstart=0 hm, par diskuzi jsem taky cetl, ale jak se rika v shawshanku 'hope is a good thing. maybe the best of good things. and no good thing ever dies' sejkove jsou holt svine, i Voip telefon mi tam nesel, aspon ze ten skype v emiratech obcas fungoval
m.n. Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) Tak mi právě zničeho nic prásknul displej na měsíc starém Macbooku Pro Retina. U kraje mám takový různobarevný flek a přes celý displej horizontálně asi 4 čáry. Hned ráno budu volat na Apple Care a jsem zvědav. Za posledních 6 let mám statistiku 4 Macbooky, z toho 3 jsem musel reklamovat. Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem m.n.
quest987 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Drobné info pro majitele iPadů 2 v mironetu doprodávají všechny smart covery na ipad 2 za 599 i kožené stojí stejně
Stepi(c)k Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Nejdřív chci poděkovat za návod pro lamy na používání vlc a stáhnutí filmu do iZařízení...Zároveň bych vás chtěl ale požádat, jestli nemáte nějaký tip na sharing filmů mezi zařízeními. Např. film uložený v iPadu a chtěl bych si ho pustit na iPhonu, aniž bych ho musel přes itunes do iPhonu stahovat. Myslel jsem, že tohle vyřeším přes VLC Amigo/VLC Streamer nebo VLC Remote, ale ty zařízení se mi nějak nechtějí mezi sebou nalézt. Máte kdyžtak někdo zkušenost, jak z toho ven, případně odkaz na návod?
seaman Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Fíha, tak až takhle to mají vymyšlené. Tak to je dobrá informace.funguje to od ios7, pri aktivaci se to pta, jestli chci tel zaregistrovat na email a heslo. Pri prodeji musis zdelit heslo budoucimu majiteli, jinak nejde udelat nic, neni zadna cesta, jen vymena zakladni desky, a to nedela hned tak nekdo a neni to nic lacineho, u 4-4s cca 4-5000, u ip5 cca 6000,- Len poopravim, nikomu nemusis davat heslo ;-) staci pred predajom vypnut v telefone Find my iphone a potom to pri aktivacii nic nepyta
Stepi(c)k Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Bedjasson: Instashare ani Dropbox jsem zatim nezkousel. U dropboxu bych to zase musel stahovat do toho druheho zarizeni a primy streamovani nepujde, ne? Nebo se pletu? Ten Instashare zkusim sosnout. Slo hlavne o to, ze kdyz mam neco na jednom izarizeni, abych to mohl rovnou streamovat na jinem. To VLC Amigo by to melo umet, akorat se mi to nepodarilo rozbehnout.
gorlo Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Kdyz uz se to tu resi, mam taky otazku. Mam mac mini, ipad, smart tv a dva android telefony. Jde nasdilet v mac mini media jako hudbu, video a poslat to pres jeho wifi antenu do vyjmenovanych zarizeni, jako stream?
decebal Odesláno 7. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) funguje to od ios7, pri aktivaci se to pta, jestli chci tel zaregistrovat na email a heslo. Pri prodeji musis zdelit heslo budoucimu majiteli, jinak nejde udelat nic, neni zadna cesta, jen vymena zakladni desky, a to nedela hned tak nekdo a neni to nic lacineho, u 4-4s cca 4-5000, u ip5 cca 6000,-Já teda myslím, že to tak úplně není. Myslím, že stačí odhlásit se z iCloud, včetně Find my iP, v Itunes provest restore systemu a pak telefon může přihlásit na své apple ID nový majitel.edit: už to tady napsal někdo přede mnou, pardon Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem decebal
David_B Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak jsem taky přešel z Androidu na Apple a jsem jak Alenka v říši divů (v tom pozitivním smyslu Zatím sice jen iPhone, ale iPad už je taky na cestě Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se