Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To ale byla nějaká jednorázová akce mimo oficiální kanál apple, ne? Na Apple.com startuje 13" Air na 1000USD. Já kupoval zrovna minulý týden Air 13" pro kolegu a vyšel na 22.400 na Alze. Fakt se to nevyplatí... :)

No tak pokud se da koupit Air 13" za 22 na Alza.cz, tak se to asi fakt nevyplati, to souhlas. Ja osobne bych dneska uz radsi pockal 1-2 mesice, jaky bude novy Macbook Air 12".....udajne komplet pasivni chlazeni, tenci desing, retina, mozna nova technologie displeje s mnohem mensi spotrebou, snad mensi ramecek kolem displeje, tzn. 12" displej v tele soucasneho 11", uvidime co baterka atd.. 

Ale chapu, ze nekoho to zase az tak nebere a sklidem vezme dneska soucasny Air.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

No komplet pasivní chlazení.... Jsem na kluky od Apple zvědav jelikož Air 2013 má při hraní co dělat aby se ufoukal :D ještě, že moc nehraju.

Odesláno

S tym komplet pasivnym chladenim sa mi to tiez nezda.Skutocne,pri zatazi je zvuk vetraku sucasneho airu az neprijemny. Ale ak ma byt novy air uz za tak kratku dobu,urcite sa oplati pockat.Kto raz skusil retinu tazko sa vracia k normalu.

Odesláno (upraveno)

Ted ctu, ze Intel posunul predstaveni Broadwell az na konec roku...ja myslel ze bude uz v lete. Prechod od 22nm u Haswellu na 14 nm technologii vyroby a slibovana 30 % uspora energie, coz by melo znamenat i nizsi odpadni teplo. Tak kdo vi, treba se noveho Airu zase az tak brzo nedockame. Konec cervna a Apple konference asi napovi vice.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

zdravím mám taký problém ohľadom Ipod Nano 7th Nike + ... vždy pri behu mi ukazuje tempo nižšie ako keď kráčam a nechápem ako to vlastne počíta a robí mi to dosť nervy ked som v najlepšom a teta z ipodu mi povie že idem pomalšie ako ked kráčam :D :/

Návštěvník dlubix
Odesláno

Tak jestli je tohle další ajfoun, tak jsem rád za svoje 5s. Steve z toho vstane z hrobu.

Odesláno

právě, když už to zvětšujou, tak proč nepřidaj aspoň další sloupec ikon, jen se zvětšila mezera, nevím no

Odesláno

ja sem taky zvědavej, mám sice zánovní 4s, ale tu 6 bych bral, tak snad to dopadne dobře a nebude to jen větší futrál na 20 ikon

Odesláno

Ma bejt 4,7 a 5,5 palce...urcite uvitam vetsi displej.zatu3ega.jpg

tohle foto jsem viděl, překvapuje mě, že tam nenacpou další sloupec ikon, to je asi můj jediný "problém" ale počkejme na podzim
Odesláno

Čert vem iPhone i pádla pro zamindrákované asiaty s malou hlavou - iOS7 ignoruju a tím pádem mě tyhle hypertrofní trendy nemusí trápit  <_<

Ale už teď se děsím, aby tímhle rozpatlaným pastelovým  :shit: z Cookovy teplé řiti, popírajícím jakýkoliv efektivní GUI design, nezničili i poslední koukatelný desktopový OS...X  :grrr:

Odesláno

OMG - jak ti bídní žluťáci, jeden krám na všecko = nic na tom sice nebude fungovat pořádně, ale bude to free-cool-in  :death:

Na čtení a předvádění fotek si do větší kapsy šoupni 8" a nebo do kabely 10" iPad - tak jako jsou hodinky na časomíru, tak telefon je na telefonování...

Odesláno (upraveno)

OMG - jak ti bídní žluťáci, jeden krám na všecko = nic na tom sice nebude fungovat pořádně, ale bude to free-cool-in  :death:

Na čtení a předvádění fotek si do větší kapsy šoupni 8" a nebo do kabely 10" iPad - tak jako jsou hodinky na časomíru, tak telefon je na telefonování...

Proboha, co furt frfláš? Jestli tě nebaví apple, tak jsi ve špatném vlákně, a jestli smart telefony, tak i v úplně jiném světě......

Nech si připojit pevnou někam do Indie, a bude všem líp. Sakra.

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno (upraveno)

Proboha, co furt frfláš? Jestli tě nebaví apple, tak jsi ve špatném vlákně, a jestli smart telefony, tak i v úplně jiném světě......

Nech si připojit pevnou někam do Indie, a bude všem líp. Sakra.

Tak nejak Radkovi rozumim. Ja bych byl nejvic happy kdyby streva z iP5s byly v tele iphona 4/4s. Ten se mi drzel a ovladal uplne skvele. 5s uz je pro mne na hrane a cokoli vic je za.

Tenhle hon za nesmyslnejma velikostma telefonu co rozpoutal Samsung fakt nechapu. A Apple , ze se nechal do toho vtahnout uz taky ne.

Upraveno uživatelem quest987

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...