quest987 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 No hele reknu ti to tak-kazdej kdo videl muj telefon tak si neodpustil hodit vtipek jestli je jeste rovnej a kazdej druhej se me pta jestli sem videl to a to video,kde ty telefony kurvej...a me uz to fakt nebavi.Jak kdybych ja byl ten blb a vocas,kterymu to hnusny padlo vyhovujeTo chce klid to po měsíci přestane a život poběží dál. Děje se to všechno, protože je to nové a napovrch se dostala nějaká slabší stránka zařízení. Navíc je to u masovky/ ikony jakou je Apple . Tak se toho musí řádně medialně využít.Ono kdyby toto někdo chtěl rozmazávat třeba u Sony Experie nebo HTC a dokonce ani u Samsungu tak to nebude mít takovou odezvu, žádná ze značek nemá tolik fanoušků a odpůrců jako má právě Apple.Když si to človek sám v sobě dokáže obhájit dát za telefon 17-30litrů za telefon tak je to ok a nad narážkama ostatních se může jen usmívat.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Klidek, tieto utoky na sieti okolo novych Apple vyrobkov je kazdorocna klasika? ja sa celkom zabavam, ze predstavia nieco - mobil a pod clanko je hned obrovska skupina ludi, ktora zdovodnuje, ze oni by to nikdy v zivote nekupili?. To ako ja mam kazde rano otvorit net a rad radom pisat pod clanky o novych autach, PC, nebo moto ci kolo, hodinky ci ine novinky - no hrozne, to by som nikdy nechtel? Ja osobne mam uz slabsi zrak a uvazoval som, ze ked Apple neponukne velky display, tak prejdem do Note, ale takto mi iPhone6plus prisiel vhod a je celkom fajn ( mne!!!)Spominate tu viacery, ze omluvit ci zdovodnit vysoku cenu - mne sa Samsung nezda byt nejaky lacny mobil? A dat 13 ci 14 litrov za nejaky neznami ( mne!) cinsky mobil je dobre??
utrejch Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 No a uz se ohnul? No hele reknu ti to tak-kazdej kdo videl muj telefon tak si neodpustil hodit vtipek jestli je jeste rovnej a kazdej druhej se me pta jestli sem videl to a to video,kde ty telefony kurvej...a me uz to fakt nebavi.Jak kdybych ja byl ten blb a vocas,kterymu to hnusny padlo vyhovuje
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 No a uz se ohnul? mne uz skoro kazdy vecer?.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 kazdy kritik Apple by mal vyplnit formular! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Stejne fanaticky jsou zastanci i odpurci. Ale zastanci o trochu vic. Mam a mel jsem iPhony vsech generaci, mel jsem i prvni iPod za hrozny prachy a vsechny sem mel rad. Ale generace 6 se podle me nepovedla a zklamala me a tak to rikam. A fascinujou me zatvrzelí obranci, ktery nedokazou priznat, ze pro nekoho je ta sestka proste nahovno. A ze se lame, blbne software, apod.
panedge Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Pro spousta lidi je sestka na houno,ale proc to rikaj me,ze ja sem si blbe vybral a nemuzu bejt spokojenej to je to co nechapu.
MJ. Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 (upraveno) k tomu ohejbání... na iDnes je článek kde mimo jiné píšou o testech nějaké pojištovací společnosti.Druhým testem pevnosti přístroje byla zcela běžná situace, kdy si subtilní 160cm vysoká Pourmet Sarramová v upnutých džínách s telefonem v přední kapse posadila v kanceláři na dobu 30 minut. Právě při delším sezení s telefonem v přední kapse prý u několika uživatelů k ohnutí iPhonu 6 Plus došlo. Vysedávání s velkým telefonem v kapse Sarramová popsala jako značně nepříjemné. Dalším jejím úkolem bylo udělat deset dřepů, phablet přitom stále nesměl opustit přední kapsu kalhot. Ani po absolvování tohoto testu iPhone 6 Plus nevykázal žádné známky ohnutí.já právě moc nechápu při jaký příležitosti se to může ohnout. Podle těch videí se musí vyvinout celkem zdatná síla. Mě když něco v kapse překáží, tak to vyndam, nebo změnim pozici. To že je někdo idiot přece neznamená že to je vada výrobku. Upraveno 30. září 2014 uživatelem the MJ
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Pro spousta lidi je sestka na houno,ale proc to rikaj me,ze ja sem si blbe vybral a nemuzu bejt spokojenej to je to co nechapu. Nevím, kdo ti to říká, tak ti nemohu radit, ať je v řiť odkážeš, ale pokud chceš velkou mobilní placku s iOS, tak jsi si prostě jinak vybrat nemohl.To by asi mělo jako argument stačit pro všechny, ne?
panedge Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Maro jasne,me de spis uz o ten princip,proc ja mam kurv.a vubec nekomu co argumentovat?Nekdo vynda Samsung,nekdo HTC a vsem je to u prde.le...vyndas iphone a hned ses v debate a vysvetlovani a tak.Ale uz dost nechci vypadat jak brecanek,to mel bejt jen takovej povzdech...
quest987 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Paneedge: Jak jsem psal, jde oto, ze je to APPLE a ten bude diskuze vzbuzovat neustale.To je tak jako kdyz nekomu neznalemu musis vysvetlit proc si dal za hodinky 20,50, 100tisic, kdyz pro nej je strop max 5tisic a cas to ukazuje stejne.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Stejne fanaticky jsou zastanci i odpurci. Ale zastanci o trochu vic. Mam a mel jsem iPhony vsech generaci, mel jsem i prvni iPod za hrozny prachy a vsechny sem mel rad. Ale generace 6 se podle me nepovedla a zklamala me a tak to rikam. A fascinujou me zatvrzelí obranci, ktery nedokazou priznat, ze pro nekoho je ta sestka proste nahovno. A ze se lame, blbne software, apod.Tak je - prestanme sa brat tak vazne, ja sa fakt snazim vsetko zlahcovat, zivot je fajn? snazim sa robit si z toho srandu, a som rad, ze aj ostatny su vtipny a vedia si robit humor aj zo seba!
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Paneedge: Jak jsem psal, jde oto, ze je to APPLE a ten bude diskuze vzbuzovat neustale.To je tak jako kdyz nekomu neznalemu musis vysvetlit proc si dal za hodinky 20,50, 100tisic, kdyz pro nej je strop max 5tisic a cas to ukazuje stejne. V tom je ale podstatnej rozdíl. Hodinky mohou být investicí, nebo alespoň posloužit k uložení peněz.To se o spotřební elektronice říct nedá. Mnohem snadněji dokážu obchájit, proč jsem dal za Rolády 100k+ , než za telefon 20k+ PS: Obhajovat nic nemusim, stejně jako panedge, ale tohle srovnání nečtu prvně, takže už jsem musel reagovat.
Bells Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 V tom je ale podstatnej rozdíl. Hodinky mohou být investicí, nebo alespoň posloužit k uložení peněz.To se o spotřební elektronice říct nedá. Mnohem snadněji dokážu obchájit, proč jsem dal za Rolády 100k+ , než za telefon 20k+ PS: Obhajovat nic nemusim, stejně jako panedge, ale tohle srovnání nečtu prvně, takže už jsem musel reagovat. Na to mám já snadnou odpověď Apple drží cenu víc než jakákoliv konkurenční značka
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 ??? Publikováno 27.září.2014 - 19:41
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Na to mám já snadnou odpověď Apple drží cenu víc než jakákoliv konkurenční značka No to sice jo, ale kup ted japko za nevim.... 25k a za kolik ho prodas za rok, az vyjde 6S(?) a ty ho zase budes chtít?Kdyz bude jak novej, tak za 15k. To je skoro 1k za měsíc projebanej.... investice jak bejk. Upraveno 30. září 2014 uživatelem dlubix
Frantik Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Maro jasne,me de spis uz o ten princip,proc ja mam kurv.a vubec nekomu co argumentovat?Nekdo vynda Samsung,nekdo HTC a vsem je to u prde.le...vyndas iphone a hned ses v debate a vysvetlovani a tak.Ale uz dost nechci vypadat jak brecanek,to mel bejt jen takovej povzdech...Prave ze ty se tak krasne rozcilujes a startujes na prvni naslapnuti, tak je to tak bavi
Návštěvník dlubix Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 ??? Publikováno 27.září.2014 - 19:41 Asi chtěl ukázat, že to šlo docela snadno. Jestli je v tom něco hlubšího, to nevim.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 V tom je ale podstatnej rozdíl. Hodinky mohou být investicí, nebo alespoň posloužit k uložení peněz.To se o spotřební elektronice říct nedá. Mnohem snadněji dokážu obchájit, proč jsem dal za Rolády 100k+ , než za telefon 20k+ PS: Obhajovat nic nemusim, stejně jako panedge, ale tohle srovnání nečtu prvně, takže už jsem musel reagovat.nie o tom je rec, ze co je vyhodne na investiciu? jednoduchy ludia mi kladu otazky, ze ked hodinky su na to, aby nam ukazovali cas a presny cas, tak naco vyhadzovat peniaze za drahe 15.000 korunove automaty, ked kupis za 2-3 tisicky ovela presnejsie ( pre neho krajsie???) hodinky? preco chodim jest do SaSaZu alebo Alcronu, ked v bufete sa nakrmis viac, velke porcie a za desatinu ceny?Naco drahe sluchatka za 5 litrov, ked za 500 hraju tak pekne basy?.Preco kupovat drahe auto, ked aj lacne ta tam zoberie a menej zerie, ma veliky kufor, 5 dvere, tiez ma radio ?.preco dat za iPhone 16 litrov ked cinska kopia potesi dusu za 13?etcetera?.uz ma to zacalo celkom bavit! kua ved nech si kazdy zije ako sa mu chce?. moze mat mobil podla svojho gusta a auto ake len chce?. a spavat s kym chce? ale preco su vsetci natlaceny na nete pod kazdym Apple vlaknom a ako chore psy stekaju, ze - ja to nechcem, fuj, nechcem?.PS - je tam asi 100 co to nechcu a asi 5 - 6 ludi, co to chcu alebo maju v ruke!!! Tak aky je pomer tych odporcov a zastancov???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se