People Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Som dnes skocil do apple storu omakat tie nove iphony. Co sa tyka farieb. Cierne iphony su stale rovnako hnusne ako hodinky z titanu. Zlata je pre zenske. Bielo-strieborny je super.Velkost 6 je uplne v pohode. Nositelne v rifliach v prednom vrecku pri vajciach. Zo 6 plus som bol nadseny, vedel by som si predstavit na nocnom stoliku namiesto ipadu mini, ale nosit mimo bytu by som nechcel, najma nie v lete v kratasoch Prijemne ma prekvapila hrubka a zablene hrany, dobre sa to drzi v ruke. Bradavka fotaku nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) IMG_0146-1024x768.jpgimage.jpgmam zapnute ale v krcme wifi!to neni mozny.. .. mne spadne na petce 10% za pul hodky na wifici a to jenom parkrat votevru nove prispevky na chronomagu.. Upraveno 6. října 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 No hlavně odběr telefonu 4 mA je blbost i v Letovém režimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 podla mna je to vadny kus, zajtra ho nabijem a urobim testnejake fotky - po 23 hodinach pouzivania: a teraz priamo z krčmy - rano to bolo 48 hodin a teraz pozri foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 To po 48 hod. už smysl dává, v podstatě odešleš zprávy, přijmeš pár emalů a nepoužíváš velkého žrouta baterie (Safari) a pár hovorů. To po 48 hodinách odpovídá testům, kde iPhone funguje v podobném režimu 10-12 hodin (využití). Má to dvojnásobnou baterii než 5S a prakticky stejný výkon s nižší spotřebou procesoru, takže to odpovídá tomu, když někdo nosí 5S v pouzře s přídavnou baterií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 zajimalo by me porovnani s panedgeovym 6plus... jestli zarizeni standardne vydrzi 2 dny na baterii, byla by to bomba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 montemar-já to sem hodím zejtra.Hele já jsem nabíjel někdy včera a ted v tuhle chvíli mám 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Hele frikulíni, vidím dobře že při tom laboratorním přeměřování jablečných placek nikdo nepoužíváte Bluetooth? Hned dva Vaši "kolegové" co si navzdory dobře míněným radám "museli" loňské 5S upgradovat na iOS 8 mi dnes u kafe brečeli, že v jejich pár měsíců starých pekáčích (Mazda 5CX, Nissan Qashqai) se jim jejich já-telefony s 8.02 odpojily a ať teď dělají co dělají, ani za prase je nejsou schopní znova spárovat Handsfree ani A2DP... a koukám že zdaleka nejsou sami. Jak Jste na tom ve Vašich autech? Nepochybuju že během příštích pár "service packů" se to všechno zase nějak zazáplatuje - jen mě děsí mě s jakou pravidelností se tytéž problémy s autorizací WIFI a Bluetooth projevují u každé "Major" verze iOS počínaje šestkou - a přesto se rok co rok najde dost lemmingů, kteří prd vědí co v podobné situaci dělat a přesto se díky synergickému efektu bezhlavě pouštějí do upgrade... Upraveno 6. října 2014 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Mne HF pres BT na vw jde stejne jak pred upgradem, ip5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Přítelkyni to taky HF s iOS8 v autě blblo, nakonec to znovu spárovala a je to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Bluetooth pouzivam jen doma na sparovani s reprem,v aute nepouzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 ja ho vobec nepouzivam, da sa povedat, ze nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Mne iP 5s a 6 funguje bez problemu (vc tel seznamu) u origo HF BMW a VW. U Mercedesu mam nejaky BT adapter Viseeo a taky bez problemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Řeším zda aktualizovat na 8.0.2. U IP5s asi neni co řešit a zaktualizuju. Mam pochyby zda to provést i u iPad2... Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Ja som to na Ipad2 urobil a lutujem. Je to pomalsie, vstavany prehliadac je horsi (mozno ide len o zvyk). Kazdopadne sa to viac seka - mozno vyjde dalsi update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Mne sa zdá, že po update na ios8 mám problémy spúštať youtube videá vložené do stránok. Ťukám na tlačítko play, ktoré je zvyčajne v strede a niekedy sa vido spustí hneď, niekedy na piaty alebo šiesty pokus, niekedy vôbec. Je úplne jedno, o aké stránky sa jedná, mám s tým problém skoro všade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Já to udělal a nemám problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Mne sa zdá, že po update na ios8 mám problémy spúštať youtube videá vložené do stránok. Ťukám na tlačítko play, ktoré je zvyčajne v strede a niekedy sa vido spustí hneď, niekedy na piaty alebo šiesty pokus, niekedy vôbec. Je úplne jedno, o aké stránky sa jedná, mám s tým problém skoro všade. Tohleto mne vytacelo zrovna vcera vecer, tukal jsem do toho jako blazen a pustilo se to nahodne az na x-ty pokus - mam iPad2, ale porad na iOS7, takze to nebude osmickou... Já to udělal a nemám problém... Jsem rad, ze nekomu iPad2 na iOS8 precejen beha, mozna to casem taky vyzkousim - pri problemech doporucujou tzv. "clean install" - na netu jsou stohy navodu jak na to... Upraveno 7. října 2014 uživatelem bassman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 mne napr. korektne nesignalizuje prichadzajuce emaily. mam VIP skupinu s inym tonom a nie vzdy ten ton pocujem, no standardny ano(mozno, keby bolo napr. 15 emailov na stiahnutie bolo by to normalne, ale ked iba jeden ...), delete emailov nie vzdy na prvykrat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Mne sa zdá, že po update na ios8 mám problémy spúštať youtube videá vložené do stránok. Ťukám na tlačítko play, ktoré je zvyčajne v strede a niekedy sa vido spustí hneď, niekedy na piaty alebo šiesty pokus, niekedy vôbec. Je úplne jedno, o aké stránky sa jedná, mám s tým problém skoro všade.Ano i já tento problém pozoruji na IPad mini s retinou a Ipad 3. Navíc me štve Safari, kdy se schovají panely a musím kliknout, aby se mi ukázali a mohl změnit stránku. Absolutně nepraktické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se