Josef01 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 To je překvapení o den dříve než minule 5tku No a tak zase počkám, jak bude vypadat sedmička, jako většina mých známých, kteří mají rádi Apple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 (upraveno) Měl jsem dneska v Apple storu ve Stavangeru poprvé v ruce šedočernou iP6 a fyzicky dojem z telefonu v ruce je špičkový. Podle mě o 100% lepší, než pětka i čtyřka. Nebýt to Apple, tak už ho mám. Fakt super a všechna čest. Jsem šíleně zaháčkovaný v Google services všeho druhu, doma nemám jediné Apple zařízení a v ruce mám skvělou Xperia Z2 a přes to mám nutkání to zkusit. Haptics toho mobilu je skvělé. Mimochodem v Norsku je vyprodáno. Měli jen dva iP6+ s nejmenší pamětí. Jinak nic. Upraveno 13. října 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Tak to ve mě vzbudila šedá iP 6 pravej opak ve srovnání s iP 5S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Musím říct, že má žena, která má 4s, to vnímá stejně, jako já. Šedý iP6 je zatím to nejlepší od Applu. Hladké, zaoblené, příjemné, kamarádské, žádné ostré hrany, přirozenější formát, než pětka, velikost displeje daleko vhodnější do dnešní doby a pro současný způsob používání telefonu, prostě paráda. O operačním systému nemluvím, ten je pořád děsný, ale hardware je skvělý. No a btw. dneska jsem byl s kámošem, co má Nokia 1520 a to byl taky nářez. Stavba pevná, jak z betonu, prostředí velmi čisté a zajímavé. Taková 930 nemusí být špatná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 se zpracováním nokii muzu souhlasit to se mi zamlouvá, lumia 930 je vydareny stroj, z rodiny jablecných strojů byla pro mne 4S/4 nejlepsí designový počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Měl jsem dneska v Apple storu ve Stavangeru poprvé v ruce šedočernou iP6 a fyzicky dojem z telefonu v ruce je špičkový. Podle mě o 100% lepší, než pětka i čtyřka. Nebýt to Apple, tak už ho mám. Fakt super a všechna čest. Jsem šíleně zaháčkovaný v Google services všeho druhu, doma nemám jediné Apple zařízení a v ruce mám skvělou Xperia Z2 a přes to mám nutkání to zkusit. Haptics toho mobilu je skvělé. Mimochodem v Norsku je vyprodáno. Měli jen dva iP6+ s nejmenší pamětí. Jinak nic.Díky....o moc jsi mi ulehčil rozhodování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 mna ta 6plus naucila viac pouzivat net a video - to som na 4 alebo aj 5s malo vyuzival.o to menej riesim iPaddesing az tak neriesim, ale ako sledujem, tak ma celkom uspech a aj zeny ho obdivuju - na velkosti zalezi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Musím říct, že má žena, která má 4s, to vnímá stejně, jako já. Šedý iP6 je zatím to nejlepší od Applu. Hladké, zaoblené, příjemné, kamarádské, žádné ostré hrany, přirozenější formát, než pětka, velikost displeje daleko vhodnější do dnešní doby a pro současný způsob používání telefonu, prostě paráda. O operačním systému nemluvím, ten je pořád děsný, ale hardware je skvělý. No a btw. dneska jsem byl s kámošem, co má Nokia 1520 a to byl taky nářez. Stavba pevná, jak z betonu, prostředí velmi čisté a zajímavé. Taková 930 nemusí být špatná volba. Úhlopříčka - někdo má rád plácačku na mouchy, někdo telefon. Zobecňování toho, co je lepší v dnešní době, bych rozhodně nestavěl nad individuální rovinu. iOS - od uživatele Androidu (?) naprosto irelevantní názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Apple udělal finančně zajímavý krok, vyrobil "kopii" Samsungu a tím se trefil do vkusu asiatům - ti objednávají tak, že do pátku pošlou v Číně 25 mil. předobjednávek a Samsungu klesl momentální obrat o 60%. Apple se najednou líbí lidem, co používají Android i když ten iOS nemusí. Musím se holt smířit s tím, že jde o peníze především. Až doslouží 4s (doufám že za dlouho) zůstanu u standardního tlačítkového telefonu a iPadu mini, který bude za pár let evidentně o málo větší než běžný telefon. Kdyby byl iPhone ve stylu Nokia 930 a velikosti 5s tak do něj jdu hned klidně i za 25 tis. takto se budu muset s touto platformou asi za pár let rozloučit.Apple udělal podle mě krok k asijským levným designům za hodně peněz v honbě za penězi a tak jsem to i předpokládal i když ne tak rychle, že tlak akcionářů bude po Jobsově smrti obrovský. Inovace a kvalitní materiály ustoupí před ziskem. Co to přinese do budoucna je celkem jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Já nevím,ale nevidím to stejně jako Josef.Podle mě je ten telefon prostě hezkej a se Samsungem to nemá nic společnýho.Space grey je nejlepší barva podle mě..s tou černou to je fakt luxusní záležitost.Já si ho užívám a pokaždý když ho vezmu do ruky,tak z toho cejtím takovej ten pocit z luxusní věci/elektronický hračky:-) Hasňa:ty řeči o operačním systému necháme vyšumět a nebudem si toho všímat a ty už o tom na oplátku nebudeš tady mluvit jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Myslím, že se nám oběma líbí Rolex a Panerai a proč? Použití kvalitních materiálů a výborných kalibrů je jeden z hlavních důvodů. Ive chtěl hořčíkové tělo a safír a více inovací, nakonec zvítězila hamižnost a je tam obyčejný hliník a tvzené plexi. Jeden citát, na který jsem teď narazil: Apple se vždycky nějakým způsobem podílel na udávání směru, kterým trh moderních technologií směřuje. Nyní se však k současné situaci vyjádřil Hartmut Esslinger, bývalý hlavní designér Applu a rozhodně není se současnými trendy spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 OK něco na tom určitě je...nerozumím tomu,nejsem technolog ani nevím kolik by taková výroba hořčíkovýho telefonu se safírem stála.Jen se snažím zmírnit ty kritiky,kterých tady byla spousta.Pádlo,plácačka,ohejbání,korejskej styl,pruhy na zádech,vystouplá čočka....Já ten telefon mám,používám ho a prostě se mi líbí a to hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 OK něco na tom určitě je...nerozumím tomu,nejsem technolog ani nevím kolik by taková výroba hořčíkovýho telefonu se safírem stála.Jen se snažím zmírnit ty kritiky,kterých tady byla spousta.Pádlo,plácačka,ohejbání,korejskej styl,pruhy na zádech,vystouplá čočka....Já ten telefon mám,používám ho a prostě se mi líbí a to hodně.však jo. je to o osobních preferencích a volba telefonu a vlastně vůbec všeho je subjektivní záležitostí. To co se líbí jednomu nemusí druhému a naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 však jo. je to o osobních preferencích a volba telefonu a vlastně vůbec všeho je subjektivní záležitostí. To co se líbí jednomu nemusí druhému a naopak. Přesně tak. Je rozdíl mezi tím, tvrdit že se mi líbí a vyhovuje mi (Panedge) , nebo že je nejlepsí pro dnešní dobu a styl používání velká úhlopříčka, bla bla bla (Hasňa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Tak, to že Samsungu nyní poklesly tržby o 60% jasně o něčem vypovídá, prostě design se hodně liíbí uživatelům Samsungu a to až tak, že zkousnou iOS. Dovedu si představit imaginární rozhovor " Ive, tohle nejde, horčíkové tělo a safir je moc drahé a sniží nám to zisk, prostě tam dej hliník a plexi. A když už jsme u toho, to původní kalkulaovanou cenu už nech tak jak je" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Přesně tak. Je rozdíl mezi tím, tvrdit že se mi líbí a vyhovuje mi (Panedge) , nebo že je nejlepsí pro dnešní dobu a styl používání velká úhlopříčka, bla bla bla (Hasňa).Jsem přesvědčen o tom, že lidí, kterým vyhovuje 3,5 palcová úhlopříčka mobilu, je v dnešní době menšina a prodeje táhnou lidé, kteří telefon užívají velmi aktivně a mnoha způsoby. Samotné telefonování je v dnešní době skoro doplňková záležitost. Ano, jsou takoví lidé a ano mnoho lidí bude preferovat pětku, ale násobně více lidí chce a potřebuje větší displej. Jsem přesvědčen, že má slova o vhodnosti většího displeje pro dnešní dobu a současný styl užívání mobilu jsou validní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 ano, dnes lidi pročumí do PC nebo jiný placky velkou část života. To pak chápu, že na to brouzdání a sdílení nesmyslů musí dobře vidět a tahat v ranečku nebo kabelce pořádný pádlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Ty meleš strašné hovadiny. Nechápu, proč jsi tak militantní. Vyhovuje ti malý mobil s malým displejem, pohoda, ale proč apriori zesměsňuješ ty velké a plácáš o "velké části života, sdílení nesmyslů a tahání se v rámečku s padlem". Vždyť je to trapné. Při tom sám chodíš treba na Chronomag. Ale mimo Chronomag je tu taky čtení knížek, webu, novin, pracovní maily, kalendáře, poznámky, zábava, Skype s rodinou, online bankovnictví, mapy, navigace, odborné blogy, to všechno je dnes automatickou součástí života a lépe se to prostě provozuje na větším displeji. Ne každý to má samozřejmě v životě tak barevné, ale neznamená, že ti ostatní sdílejí nesmysly, tahají pádlo a většinu života pročumí do PC a ze ty jediný jsi na to kápnul a máš recept na ideální mobil a ideální život. Upraveno 14. října 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Kluci k čemu využíváte ipad? Koupil jsem si jej (mini retina) protože se mi hrozně moc líbí a potřebuju vyreklamovat mac, ale vůbec si nedovedu představit jej potom aktivně používat. Mac air mi přijde na vše lepší (lepší výdrž, rychlost, ovládání). A na vše ostatní je u mě iphone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 No, já ho mám vlastně taky na prd. Používám ho jen, když čumím v obýváku na TV, a nechce se mi přebíhat na Maca....oči už mi tak neslouží, a na iPhonu je hledání čehokoliv nepohodlné....Jo, a když někam jedu na návštěvu, tak na něm mám fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se