Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Bells: jak jsem na fotkach ty linky na zadech nesnasel tak v realu je vubec nevnimam. Za prve na zadni stranu nekoukam, za druhe mam na iphonu ochranné pouzdro - ac pruhledne ale matne, takze to malicko i eliminuje. Kazdopadne mi tam ty linky nevadi. Na sestku si zvykam velice rychle. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, design není vůbec důležitý dáš tam plastové pouzdro, folii a nepoznáš, že to je iPhone. Mohli by to cele dělat z vylisovaného plastu a cena by byla poloviční a alespoň odpovídající.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Já jsem nikdy pouzdra nenosíl a nechal jsem vyniknout krásný design telefonu. Nosil jsem pouze kožené pouzdro u pasu. Bohužel dnes už nemají telefony kvalitní materiály a proto to všichni olepi fóliemi a pouzdrem, to chápu.

Odkaz ke komentáři

Pouzdrem se to samozřejmě řešit dá, ale já jsem zrovna jeden z těch, co si na designu celkem potrpí, takže pouzdro nikdy na telefonu nemám :) A nejspíš i proto, že jsem tak "úchylnej na design" tak mi tam ty linky tolik vadí, ikdyž většině to jistě přijde jako úplná prkotina, je mi naprosto jasné co si o mě myslíte :) ale prostě je to tak :)

Co se týče velikosti, ta mi naprosto vyhovuje, 6 je stejně velká jako můj stávající tel, takže velikost naprosto ideální, těch 4,7" je strop, kdy ještě zvládnu ovládat tel jednou rukou, což je pro mě také hodně zásadní věc...No uvidím jak se to vyvine, po několika letech je to konečně IP, který se mi zase líbí (až na ty linky), takže mu musím dát šanci, rád bych se k Applu zase vrátil a opět uzavřel jablečnou rodinu, protože po pravdě mít Mac a k tomu Android je fakt utrpení :) holt od 4 se mi design IP natolik nelíbil, že mi nic jiného než přejít jinam nakonec nezbylo, končil jsem IP3GS což je za mě stále nejpovedenější IP co kdy byl :)

Ještě ho půjdu párkrát omrknout a snad mi ty linky přestanou tolik vadit, vím, že na spoustu věcí se dá zvyknout, ale ta první "rána" byla pro mé oči fakt velká, minimálně vím, že do světlého nepůjdu určitě, tam je to vidět fakt hodně a působí na mě prostě lacině...

Odkaz ke komentáři

Já jsem nikdy pouzdra nenosíl a nechal jsem vyniknout krásný design telefonu. Nosil jsem pouze kožené pouzdro u pasu. Bohužel dnes už nemají telefony kvalitní materiály a proto to všichni olepi fóliemi a pouzdrem, to chápu.

To musel být krásný design na tom pásku u kalhot.

Odkaz ke komentáři

Za me nejhezci iPhone zatim asi 5s, ale ta 6 je taky hezka, ty linky mi v realu nevadi, na fotce se mi nelibily, velikost 6 je hranicni, i tak to ovladani uz neni idealni, furt si telefon v ruce posouvam abych dosahl do leveho horniho rohu. Pro holku to IMHO uz moc neni.

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

Mám Vertu 4 roky, kdyby se neprojel po betonové silnici, tak by kůže byla ještě OK, takhle jsem ji musel nechal opravit. Ostatní zůstalo netknuto (keramika, safir, slitiny apod.) Na iPhone 4S jsem měl jemný průhledný rámeček, protože se smekal v ruce, mě se ten design líbil, samozřejmě Vertu to není.

Odkaz ke komentáři

Vedel by mi niektor poradit? 

Chcem si kupit mac mini. Poslednu verziu v zakladnej konfiguracii. Vykon mi bohate staci na moje sufovanie a sem tam pozretie filmu. 

post-4368-0-96525300-1414414819_thumb.jpg

Doteraz pouzivam nejaky notas s win 8 a k tomu mam pripojeny monitor cez hdmi.

1. K macu chcem pripojit 2 monitory. Jeden DELL(vga a dvi) a Philips (vga, hdmi, mhl-hdmi) Podari sa mi to? novy monitor s thunderbolt kupovat neplanujem. 

2. Mam takuto mys a klavesnicu. Je to k macu pouzitelne, alebo to musim vsetko nahradit? 

anywhere-mouse-mx-glamour-lg-image.png35416663Microsoft_Wedge_Mobile_Keyboard_

3. Na facetime potrebujem webkameru, mate tip na nejaku schopnu s dobrym obrazom a kvalitnym mikrofonom?

4. Macbook air je 2x drahsi a najma ma mini obrazovku. Pocitac neplanujem v ziadnom pripade prenasat. (nato mam ipady a iphony)  

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

som rad, ze mys a klavesnica je pouzitelna. kameru dokupim za 2000 kc. Diky za typ na redukciu. Apple je komplikovanejsi ako som myslel. Displej port, mini displejport, lighting kabel, thunderbolt 1 a 2. Sa posrali :) kto sa ma v tom vyznat.

Kolko MB z ramky zabera yosemit? 4 GB na beh systemu, web prehliadaca a skypeu by mohlo stacit nie?

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

som rad, ze mys a klavesnica je pouzitelna. kameru dokupim za 2000 kc. Diky za typ na redukciu. Apple je komplikovanejsi ako som myslel. Displej port, mini displejport, lighting kabel, thunderbolt 1 a 2. Sa posrali :) kto sa ma v tom vyznat.

Kolko MB z ramky zabera yosemit? 4 GB na beh systemu, web prehliadaca a skypeu by mohlo stacit nie?

Když máš celý jejich "ekosystém" tak je vše naprosto bez problémů :) a tak nějak o tom vlastně Apple je...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...