m.n. Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Paráda, super vtípek, příteli se taky líbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Paráda, super vtípek, příteli se taky líbil.to je dobře .... ať máma upeče štrůdl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Bořku, páně Cookova "orientace" je už dávno a veřejně známý fakt, na to jeden opravdu nemusí odvrhnout rodinu a stát se bukvicí - ale každému co jeho jest, veganovi taky nebudu vychvalovat hovězí dokud on svým "marketingem" nezačne kazit chuť do života mě. Že loňské propagační materiály a barevná paleta iOS7+ víc než co jiného připomíná teploušskou vlajku je fakt, do kterého můžeme s nadsázkou rýpat aniž bychom se kohokoliv dotkli - ale pérdel končí v okamžiku když si dotyčnými týpky vedená firma začne kvůli pochybnému marketingovému cíli VYNUCOVAT (byť zdarma) upgrady jejichž přínos je slušně řečeno "diskutabilní". Protože kromě nezanedbatelného zhoršení výkonu a výdrže po nich pro spoustu uživatelů zůstanou jediným viditelným efektem jen ty přihřáté barvičky odfláknutých ikonek, naňahňaných bez vizuálních vodítek na prázdné (ale free-cool-in) průsvitce, u iOS navíc bez možnosti návratu zpět. Jinak jsme na veřejném diskusním fóru a toto je můj soukromý názor, který publikuju ale nikomu nevnucuju. PS: GarageBand byl zdarma jen na zařízeních s OSX ve kterých byl iLife předinstalovaný, obdobné je to s iWork na pre-Mavericks železe. Na iOS šlo tuším vždycky o placenou aplikaci. Upraveno 30. října 2014 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Na iOS je vse zdarma (pages, numbers, keynote, imovie, gb), co se macu tyka tak iLife (imovie, gb) je zdarma uz dlouho, iWork (pages, numbers, keynote) pouze na novych devices s Mavericksem.Nicmene je na to na netu hezky workaround, jak to zadarmo stahnout a pak to upgradovat zdarma dozivotne (na apple ID) na full verzi. Apple se k tomu vyjadril, pouze, ze o tom vi a uz pres rok s tim nic neudelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Radku já to nemyslel nijak proti tobě, já mám zase svůj názor a tvůj ti rozhodně neberu :-) Jen mě to rozesmálo, jelikož si na to upozorňoval už dlouho a ono fakt jo :-D Jinak je mi jeho orientace úplně jedno. Ten GB jsem myslím měl předinstalovaný - no napsal jsem jabku tak uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 exBURN: Taky to proměřím v Mavericks. Já dělám převážně v Safari, jednak tam mám poštovní rozhraní, jednak účetnictví i CRM a nakonec i ostatní služby (úložiště, dskuze apod.), takže Safari je u mě využíván na 80%, ostatní je MS Office a nějaké minoritní SW. Tak mě vyšlo u Mavericks 7,5 hodiny výdrž, což není výrazně více. Pouze jsem si všiml u Yosemite pomalejšího otevírání aplikací a vyšší teploty SSD disku (cca + 2°C). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Je nějaká free appka na měření baterky? BTW: Tak jak jste spokojení s iPhonem 6? Mě to zařízení sedí hodně, ale nevím nevím těch 16 GB - mám sice kupu místa (cca 4GB) ale v alze už přišel 64GB a pořád nevím. Ta kapacita mě láká, ale defakto nevím, jestli jí pak akorát nezapráskám nesmyslama které nevyužiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Jdi do 64GB. Ja mam v 5S 32GB. 16 mi nestacilo. Par fotek, videii, navi a je plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Už sem koupil 16 a jak to tak pozoruju tak se toho rozumně nezbavím. Takže těch 64gb budu muset oželet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Muzete prosim nekdo vyzkouset airplay na mavericks, kdyz je zaplej BT na macu i na telefonu s iOS8.1 a jsou tedy ready na hands-off a continuity?Me se to na Apple TV priserne seka, kdyz vypnu BT na macu, tak jde vse v poho (ale to pak nemuzu mac odemykat iPhonem atd ...). Na Yosemite mi vse slo v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Máš namysli, že počítač a iPhone jsou spojeny přes Bluetooth a přehráváš film z počítače na Apple TV? Hand off a continuity jsou pouze na Yosemite, tak to nemá smysl zmiňovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Ja jsem popletl yosemite s mavericksem. Jinak to je tak jak rikas, mel jsem na mysli vyzkouset airplay na yosemite, kdy je zaply BT. Na Mavericks mi to slo a ted se mi to strasne seka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Tak to bohužel nevyzkouším, vrátil jsem se na Mavericks. Každopádne Yosemite je náročnější na HW. Předpokládám, že obě zařízení mají BT 4.0 : To determine your Mac's Bluetooth versionClick the ? menu. Select About This Mac. Click on the More Info... button. Click on the System Report... button. Select Bluetooth from the sidebar on the left, underneath "Hardware." Scan down the list of information until you find "LMP Version."If your Mac is equipped with Bluetooth 4.0, LMP Version will say 0x6. Anything lower than that is an older version of Bluetooth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 tohle mi na yosemite hlasi retina pro A to uz je asi deset minut vytazenej z nabijedla. Ja jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Tak mě taky vydrží 13 hodin na Mavericks, pokud se na něj pouze dívám, tak má odběr 1-2%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 sorry , to jsem nenapsal. Nedivam se na nej . A mam Yosemite na ktery nadavate ze ma mensi vydrz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Spíš by bylo zajímavé porovnání výdrže Mavericks a Yosemite při stejných činnostech na jednom přístroji. Ten rozdíl podle mě bude zanedbatelný, pokud se nebudou často otevírat různá okna a programy. K Mavericks jsem se vrátil z jiných důvodů - nekompatibilita některých programů (pro mě důležitých), za x měsíců bude asi situace jiná. Na druhou stranu mi Yosemite nic podstatného nepřináší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 já jsem například rád za Airdrop mezi iOS a OSX. Vzhled Yosemite potěší, Handoff libovec. Takže za mě +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Průhlednost oken je spíš ke škodě, záložky na Safari jsou lehce nepřehledné, Hand off nevím co s tím, Airdrop funguje i na Mavericks, ale nikdy jsem nepoužil a pro 90% uživatelů je to "sprosté slovo". Upraveno 31. října 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Tak jsem konecne updatoval iPhone 5s na iOS8.1, změny hned po instalaci téměř 0.... Většina funkcí mi přijde, že nefunguje - pokročilejší spotlight, zase jen v určitých zemích, takže vlastně jediné, co mi to přineslo je touch ID v některých aplikacích. Hands Off mi nebude fungovat protoze mam starej 2009 mac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se