Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mi vytuhly tlacitka na iphone4, tak jsem teda koupil tu 6.... Velikost, zpracovani, rychlost, super.... OS 8 je ovsem ohavny. Vizualne hnusny, (mel jsem doted ios5) a nektery zmeny mi nedavaj smysl.

Nedaj se mazat mejly a sms prostym skrtnutim prstem.

Nechodi mi internetovy radio pri zamceni telefonu. Proste pri zavreni aplikace nebo zamceni to prestane hrat, takze je to nepouzitelny, to me stve asi uplne nejvic.

Videa na stream.cz taky nejdou, ano, maj na to nejakou zbytecnou svoji aplikaci, ale na ios5 to chodilo normalne v prohlizeci...

Jako neni uplne spatny, ale zadnej zazrak taky ne, a za ty prachy by to podle me tyhle mouchy mit nemelo. Aspon driv nemivalo :-/

Odesláno (upraveno)

radio ide, email mazat ide, treba nastavit ;)

Jaaak??? prosim prosim....

Email mazu jen ze 'edit' pak oznacit a pak 'trash', jde to i skrtnout jak driv? A to radio?

Edit: nasel jsem 'swipe options', ale 'trash' nejde nastavit doleva ani doprava, i kdyz v napovede to je :-(((

Upraveno uživatelem Pirx
Odesláno

V kolik's ho kupoval? V patek po sedmý ráno bylo vyprodáno...

V piatok rano o pol 3 sa nedal kupit, nedal sa vlozit do kosika, tak som myslel, ze uz sa vypredal ale rano o cca 10:30 sa mi ho podarilo objednat normalne cez eshop. Chcel som platit kartou, ale zle som zadal cislo karty tak sa mi objednavka zrusila a spravil som hned novu a platbu som zvolil prevodom. V sobotu mi potvrdili objednavku a cakaju na pripisanie penazi na ucet.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

to je pohodicka, nemuset kazdej den nabijet..

ja uz som s tou vydrzou asi dost zabavny, ale mne 6plus bezne 3-4 dni a ked je v tom volny vikend, tak aj 5 dni.

ale mam aj iPad

Odesláno

I ja ziram nad vydrzi 6 Plus..muzu pausalizovat, ze pri ruznych typech vyuziti ma u me dvojnasobnou vydrz nez predchozi 5S. Kdyz uz jsme u toho, do jakeho obleku jste sve Plusko oblekli? Kus za kus za 9677,- uz znovu absolvovat nechci :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

obyčko priehladny kondom a folie

aj tak je to uz dost velke a nechcem este nejaky velky obal

Odesláno

Tak jsem vydržel den a kousek s aktivaci iMessage a uz se povedlo :) díky všem za pomoc. Teď jen nějak změnit zelené zprávy na modré :D nějak mi to zatím nefunguje :D

Tak jsem Ti na začátku radil a jsem na tom stejně, iMessage aktivované mám, ale ne a ne je mít modré a to lidem co píšu maj 100% data i aktivované iM, začalo to zlobit po přechodu na iP6

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...