Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

V 10. 9. 2015 v 15:51, instant napsal:

Presne to mi napadlo - daju do mobilu 4k kameru a 16g pamate...wtf? To je snad na 3minuty zaznamu

Jestli ste si nevsimli, tak sou v nabidce jeste dve velikosti. Nejak nechapu ten udiv.

Kdo si poridi 16gb tak snad bude pocitat s tim omezenim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebude počítat - stačí se podívat do inzerce po každoroční nové vlně iPhonů: nadrženci (nebudu jmenovat) nejdřív skoupí cokoliv na čem bude nakouslé jabko - aby se po rychlém vystřízlivění zbavili základních modelů ze kterých "kupodivu rychle vyrostli" (čest výjimkám - ať se do mě nepustí někdo komu základní kapacita "dodnes stačí", přestože se ho to výše uvedené netýká)...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
  V 10. 9. 2015 v 18:40, Radek124 napsal:

Nebude počítat - stačí se podívat do inzerce po každoroční nové vlně iPhonů: nadrženci (nebudu jmenovat) nejdřív skoupí cokoliv na čem bude nakouslé jabko - aby se po rychlém vystřízlivění zbavili základních modelů ze kterých "kupodivu rychle vyrostli" (čest výjimkám - ať se do mě nepustí někdo komu základní kapacita "dodnes stačí", přestože se ho to výše uvedené netýká)...

no proto, Radku!!!

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2015 v 18:20, MJ. napsal:

Jestli ste si nevsimli, tak sou v nabidce jeste dve velikosti. Nejak nechapu ten udiv.

Kdo si poridi 16gb tak snad bude pocitat s tim omezenim.

Nebude. Ludia vedia prd kolko je to 16GB pamate. Myslia si, ze to je vela, a zaflakaju to za chvilu. Pritom to ma hodnotu tak 5 eur na pulte, a menej nez dolar v nakupe. Ten produkt by mal zacinat na 64GB. Ak nie vyssie. Ale to je len moj nazor outsidera, no..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

aj ja si myslim, ze je zbytocne niekomu tvrdit, ze je to malo, ked raz mu to vyhovuje.

mam roky iPhone a raz som len kupil 32GB, inak vzdy 16, lebo mi to staci

o stranku dozadu som dal fotku, ze viac ako 1300 fotiek !!! zaberie  2.2 GB a este stale po vsetkych apkach mi tam jasne svieti, ze mam este volne 3.2 GB

takze ked este raz nahram, nafotim 1300 fotiek ( uplny nezmysel!), tak este vzdy tam bude miesto na 700 dalsich fotiek?

to je fakt dovod urychlene kupit 32GB !

jasne, ze ked niekto si chce zdegradovat film alebo hry na uroven iPadu, tak to chapem, ze potrebuje pamet.Ale ja nie. 

( ja tiez kazdemu tvrdim, ze auto musi mat minimalne 6 valec a aspon 3 litre objemu, aby to bolo prijatelne kultivovane, pruzne a tiche a dalo sa v nom existovat, ale idealne by bolo o nieco lepsi V8 - no  a pozrime sa, kolko naroda sa trapi v debilnych dvojlitroch s orezanymi valcami na 4 ( uz aj 3 dokonca!) A oni mi tvrdia - mne to staci?

A ze vraj su auta aj pod dva litre!?!     neverim, to nemoze nikomu vyhovovat )

Odkaz ke komentáři

Gabo, uvědom si že tu stávající rezervu iOS celkem intenzivně používá taky jako cache/swap/prostor pro rozbalování aktualizací. Pár fotek Ti tam samozřejmě furt vejde - ale brzo bys mohl narazit na problém při OTA aktualizacích, při načítání objemnějších/hovadských WWW stránek a podobně. Další průšvih je že tak jako každé SSD, i úložiště v telefonu/tabletu podléhá opotřebení - a čím míň volného prostoru k tomu zbývá, tím rychleji  -_-

Ad auta: naprostý souhlas, tichou V6 s dostatečnou rezervou výkonu taky beru za skromné minimum - a ze stejného důvodu považuju za rozumné mít "rezervu" i na úložišti v telefonu. Jeden nikdy neví, kdy se mu bude hodit prostor na pár minut Full-HD videa, i když ho za celé roky nepotřeboval...  :cool02:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

V 11. 9. 2015 v 2:52, maxigabrielg napsal:

aj ja si myslim, ze je zbytocne niekomu tvrdit, ze je to malo, ked raz mu to vyhovuje.

mam roky iPhone a raz som len kupil 32GB, inak vzdy 16, lebo mi to staci

o stranku dozadu som dal fotku, ze viac ako 1300 fotiek !!! zaberie  2.2 GB a este stale po vsetkych apkach mi tam jasne svieti, ze mam este volne 3.2 GB

takze ked este raz nahram, nafotim 1300 fotiek ( uplny nezmysel!), tak este vzdy tam bude miesto na 700 dalsich fotiek?

to je fakt dovod urychlene kupit 32GB !

jasne, ze ked niekto si chce zdegradovat film alebo hry na uroven iPadu, tak to chapem, ze potrebuje pamet.Ale ja nie. 

( ja tiez kazdemu tvrdim, ze auto musi mat minimalne 6 valec a aspon 3 litre objemu, aby to bolo prijatelne kultivovane, pruzne a tiche a dalo sa v nom existovat, ale idealne by bolo o nieco lepsi V8 - no  a pozrime sa, kolko naroda sa trapi v debilnych dvojlitroch s orezanymi valcami na 4 ( uz aj 3 dokonca!) A oni mi tvrdia - mne to staci?

A ze vraj su auta aj pod dva litre!?!     neverim, to nemoze nikomu vyhovovat )

no já mám 16GB od "jakživa" a je fakt, že jsem přikoupil 20GB v iCloudu kvůli fotek - takže uznávám, že do budoucna posílím když vydají 4" iPhone :-)

OT: dvou litry jsou dnes královská třída :-))) a bude hůř - hlavně BMW to se úplně zaprodalo EU byrokratům

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2015 v 22:37, instant napsal:

Nebude. Ludia vedia prd kolko je to 16GB pamate. Myslia si, ze to je vela, a zaflakaju to za chvilu. Pritom to ma hodnotu tak 5 eur na pulte, a menej nez dolar v nakupe. Ten produkt by mal zacinat na 64GB. Ak nie vyssie. Ale to je len moj nazor outsidera, no..

Nezbejva nez souhlasit.Mam taky 64GB a je to takovej normal standard.O tabletu,kde jsou jeste hry ani nemluve.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
  V 11. 9. 2015 v 7:05, MJ. napsal:

Začínam si připadat jako extrémně inteligentní člověk  :lol2:

Mam 16GB už 3 roky, snažim se to nemít nacpaný až po střechu. Dá se s tim celkem v pohodě fungovat.

Na druhou stranu si samozřejmě 16 při nákupu nového telefonu pořizovat nebudu  :)

moj pripad

tak ok, v novej serii uz prejdem aj ja na 32GB

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...