Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 5. 2016 v 10:34, Tondaa73 napsal:

Díky, prubnu to ještě jednou... :)

Tentokrát jsem si dal fakt záležet, abych udělal vše, jak má být...včetně restartu. Problém trvá... :taz:

Odesláno (upraveno)

Otevru dnes e-mail a tohle na me vyskocilo, restart nepomohl. Musim smazat účet u seznamu a znovu ho nastavit nebo pomůže i neco jiného? Díky

iPhone 6+

post-23865-0-82439800-1462707347_thumb.png

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

2Moco: Že pošťák "odmítne přihlášení" může znamenat i kde co jiného - od shozené služby po změnu přihlašovacích serverů. 

Každopádně pokud budeš účet zakládat znova, vyhni se předpotopnímu POP3 a všechna připojení založ jako IMAP:

• Příchozí hostitel: imap.seznam.cz
  • Odchozí hostitel: smtp.seznam.cz
  • Uživatel: vaše uživatelské jméno (pokud adresa končí @email.cz nebo @post.cz, uveďte celou e-mailovou adresu) 

2Tondaa73: Tak to těžko říct - hláška o updatu na mě taky bafla, Silverlight (verze 5.1.41212.0 - viz Safari/Předvolby/záložka Zabezpečení/Další nastavení pluginu/Silverlight - pro www.horizon.tv nesmí být zakázaný) se stáhnul a nainstaloval - a Horizon Go v aktuálním Safari 9.1 od té doby frčí jak má. 

Odesláno

Nastavené mam vše dobre (používám imap), včera vsechno jelo, tak počkám do zitřku (chyba nemusí byt na mem prijimaci)a pak to smažu a nastavím znovu

Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 18:58, StefanM napsal:

V poslednej dobe mi začal často padať web na tablete- mini3 16gb cellular. Softvér je aktualizovaný. Už je to tak pravidelné, že to musím začať riešiť. Ďakujem za rady.

Taky tak. Mini 2 LTE. Dělá to jak Safari tak Chrome.

Odesláno

2moco: Kromě problémů ze strany seznam.cz (na webmail se dostaneš? nenabořil se Ti někdo do účtu a neposílal z něj spam?) to taky může být kulišárna ze strany různých poskytovatelů WiFi, někdy řešitelná ručním změnou výchozích DNS - však počkej do zítřka a uvidíš.

2StefanM&Maxel: Zkuste předtím jen tak ze srandy přepnut na 3G a nebo dát dovnitř SIM od jiného operátora - nenapadá mě jiné "řešení" než hromadné bušení na infolinku Vašeho mobilního operátora kvůli posílení zahlcené kapacity sítě v místě Vašeho působiště, s tím že jinak změníte lokál...

Odesláno

To že "padá web" znamená pád Safari zpátky do úvodní obrazovky, nebo že tablet "jenom" přestane načítat data?

A týká se to všech stránek, nebo jen určitých (např. 10-kilometrové nudle, ne Chronomag během půlnočního zálohování)?

Nemůže jít o problém s "3rd party pluginy", nebo rozbitým přesměrováním stránek na aplikace provozovatele (babiDnes)? 

Odesláno (upraveno)

V Safari stránka spadne tak, že přestane reagovat a pod adresou vypíše řádek začínající křížkem v kroužku a textem ve smyslu "Stránka přestala reagovat a bude obnovana" (přesné znění zaznamenám jak se to stane znova) a pak se refreshuje. V Chromu v podstatě stejně, jen crash vede do bílé stránky s tlačítkem "Obnovit". Stránky jsou to různé, žádný pattern jsem nenašel - od magu, přes idnes až po youtube. Žádné 3rd party pluginy nemam a přesměřování si nejsem vědom. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 12:10, moco napsal:

Nastavené mam vše dobre (používám imap), včera vsechno jelo, tak počkám do zitřku (chyba nemusí byt na mem prijimaci)a pak to smažu a nastavím znovu

Takze i dnes rano e-mail nechtěl najet, tak jsem smazal účet a nastavil znovu...nepomohlo. Ale nakonec jsem to vyřešil tim, ze jsem se na mail zkusil přihlásit přes seznam.cz a tam jsem přišel na jádro problému...seznam po me vyžadoval změnu hesla, takze jsem si musel zvolit nové heslo a pak přenastavit "pošťáka" v mobilu a vše frčí.

Takze ti co používáte seznam.cz tak vás to bude taky cekat, tak se nelekejte :-)

Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 11:59, Radek124 napsal:

2Tondaa73: Tak to těžko říct - hláška o updatu na mě taky bafla, Silverlight (verze 5.1.41212.0 - viz Safari/Předvolby/záložka Zabezpečení/Další nastavení pluginu/Silverlight - pro www.horizon.tv nesmí být zakázaný) se stáhnul a nainstaloval - a Horizon Go v aktuálním Safari 9.1 od té doby frčí jak má. 

Na iPhone a iPadu to frčí...Mac má problém... :crying_anim:

Odesláno
  V 21. 3. 2016 v 6:47, moco napsal:

Ahoj, mam iPhone 6+ a od poslední aktualizace iOS mam problem na internetových stránkach. Když chci stránku hodit zpět prejetim prstem po displeji, tak me to hodí zase na tu stejnou stránku, podaří se mi to až po několikátém pokusu a začíná to být otravné.

Tak s.ere me to čím dál více, má to cenu reklamovat? Má s tim nekdo zkušenosti? Tohle přece není normální

Odesláno
  V 13. 5. 2016 v 16:34, gorlo napsal:

Dělá mi to taky na iphone 6+, pokud mi to udělá, tak musím dát šipku zpět a ta funguje jak má.

Me pravě ani ta sipka nepomáhá

Odesláno

2Moco: Jestli myslíš Chronomag, tak se linkem dole přepni na plnou verzi, na pádle+ už to je stejně jak na tabletu.

Nejde o chybu mobilu, u spousty hovadních stránek se na generování používá několikanásobné přesměrování + Session data na serveru - a takovým když gestem/historií ojebeš javascript co před přechodem na novou stránku očekávají, klidně ti ze směrovací stránky pošlou předchozí data. Že se stejná chyba neprojevuje na desktopu zpravidla souvisí s pochybnou detekcí mobilních prohlížečů, pro které dotyčný server často generuje úplně jiné CSS/HTML/JS než desktopovým...

Odesláno

Borci, jak často vydává japko nový produkty? Respektive nechystá se novej Macbook Pro nebo iPad mini? Přes Apple su úplná lama...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...