Radek124 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 2moco: Podívej se co máš na té uzamčené obrazovce povolené za pluginy - tipuju že tam budou nějaké prasečiny co si sahají na GPS (typu "počasí") a nebo nějaká "kecátka", čuchající co pár sekund na internet a následně rozsvěcující displej kvůli nablblým notifikacím kde-čeho...
Micey Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Mne uz z toho hrabne. Kdyz si neco stahnu z mejlu (pdf) a chci to pridat do jinyho, jak to udelam? Z Cloudu to pridat nejde (nic tam nevidim), a zadny jiny uloziste mi to nenabizi. Zlatej Android:) Upraveno 20. června 2016 uživatelem Micey
jovani Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 prilohy uloz napr. do programu iZip a z neho potom rozposli dalej alebo otvor si prilohu v danom emaile, ktoru chces poslat dalej a ponukne Ti moznost co s nou robit, ulozit do, preposlat, tlacit ...
Micey Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 No vida, dik, to me nenapadlo. A kdyz otevru mejl s prilohou, kliknu na "stahnout", stane se s tim co? V mobilu to vubec nenajdu..?
Radek124 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Copak jste z těch poblblých panáků a wokenic tak zdegenerovaní, že na banální předání přílohy potřebujete "úložiště" a nebo ZIP?Pokud jde o předání jediné přílohy, nemusí se ani otvírat - stačí přímo na ní v mailu podržet prst a vyskočí výše vyfocená nabídka. Je-li těch příloh víc, je zde i klasická volba "Předat", schovaná za "odpovídací" šipkou (rozepsaný mail jde pak dále editovat)... Upraveno 20. června 2016 uživatelem Radek124
AndyAaron Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Radku, nesmis se na nas zlobit. Kdyz clovek dvacet let pouziva nejaky koncept, tak ho ma holt zazitej. Apple je tak jednoduchej, ze je pro me obcas fakt slozite tam neco delat Edit: At jen nehanim, potesilo me, ze mac umi defaultne mergovat pdf soubory bez nutnosti dalsi aplikace Upraveno 20. června 2016 uživatelem AndyAaron
jrov Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Mám takový jednoduchý problém, který ale nějak neumím vyřešit. Na MACu v appce Mail, používám účet od Hotmail.com přes IMAP - vše funguje až na to, že se mě každý odeslaný mail z MACu uloží dvakrát ve složce Sent (Odeslané). Odresátovi putuje pouze jedna kopie, ale s.re mě to neskutečně :-D. našel jsem, že je potřeba vypnout volbu "save a copy of sent items in the sent folder" ale nemůžu jí nikde v app Mail najít. Díky
Josef01 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Mě aplikace Mail v OSX (IMAP Google Apps) dělá někdy to, že ukládá do odeslaných email třeba 10x a to postupně v různých verzích, jak to postupně píšu (jako snapshoty), už jsem si zvyknul a neřeším to.
m.n. Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Já měl s Google a Mail.app zase problém takový, že mi mizely samy od sebe některé zprávy z Doručených do Archivu, takže jsem často nemohl dohledat důležité maily a našel jsem je až při prohledávání složky Archiv. Chvilku jsem hledal a zjistil, že je to všechno otázkou nastavení Gmailu, resp. IMAPu. Tipuji, že to bude i váš problém. Najděte si na Gmailu Nastavení, záložka Štítky a zkuste si to tam proklikat, co vám to udělá...
Radek124 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 2AndyAaron: Ale já se tu vůbec na nikoho nezlobím - ty moje štěky prosím berte s rezervou jako "profesionální mimikry" Ad koncepty: Ono ty hromady konceptů páchá na GMailu víc IMAP pošťáků, protože vlastně ani nejde o fyzický IMAP ale o horu kdovíjak oštítkovaných zpráv - a Gugel z ní ty "meziverze" odebírá teprve když sám uzná za vhodné, typicky po finálním odeslání. Že to smetí někteří jiní pošťáci záměrně nezobrazují ještě neznamená že tam není.Ukládání odeslaných zpráv lokálně je zoufalství z doby kamenné, popírající elementární funkčnost IMAP - protože pak už se k pracně vypoceným a úspěšně odeslaným věcem odjinud nedostanete. Správný postup (pokud se to tak dá nazvat) je pro daný účet vyřadit synchronizaci složky "rozepsané" a tyto ukládat jen lokálně, zatímco "finálně odeslané" dál odesílat do příslušné složky na server: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Ja jsem tak zblblej, ze bych treba uvital moznost prijmout bluetooth z Androidu:) No a posilam mejl, potrebuju k nemu pridat pdf prilohu a zachovat predchozi komunikaci - ne jenom poslat novej prazdnej mejl? A to samy, stahnu si prilohu (fotku) z freemejlu, a najdu ji kde?
Radek124 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Micey, při odpovídání (raději na šířku) podržíš v rozepsané zprávě prst, vykočí ti lokální nabídka, v ní klepneš na šipku vpravo, zvolíš "přidat přílohu" - a dál už se svými úložišti musíš proklikat sám...
Micey Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Diky! Zejtra vyzkousim a zanadavam si:)
railmaster Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Poraďte prosím.. MacBook Air, alebo MacBook Pro? Trinásť palcové.
quest987 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Skus specifikovat co na tom chces delat. Jinak dle tohoto jednoznacne MB Pro. Vyssi vykon, lepsi displej
railmaster Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Skus specifikovat co na tom chces delat. Jinak dle tohoto jednoznacne MB Pro. Vyssi vykon, lepsi displejChcem to pre dcéru, študentku, na rok by mala končiť Mgr, špeciálna pedagogika, kde bude potom pracovať neviem, ale aby jej to ešte niekoľko rokov výkonnostne vydržalo. Robí aj výtvarné umenie, šperky, olej, akvarel, tam by sa jej MB Pro možno zišiel, najlepšie 15", ale chce určite 13".
vietor007 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Ja by som na toto použitie bral určite Air. Myslím, že výkon Pro-čka nebude pre ňu potrebný. Air je dostatočne výkonný a každý gram a mm sa počíta keď to chceš niekam preniesť.
Maxel Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Pokud to bude často nosit a dělat na tom "v terénu", tzn. mobilita a skladnost je důležitá, šel bych do Aira (8GB/256SSD). Ve všech opačných případech do Pro - stručně, ale jasně a správně to napsal quest987. V každém případě bych se asi vyhnul základním modelům, přeci jen možnosti pozdějšího self-upgradu jsou u modelů (Pro) 2013+ velmi omezené. Upraveno 22. června 2016 uživatelem Maxel
utrejch Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Air se lip nosi a baterka vydrzi vyrazne dyl, macbook pro ma lepsi display. Takze bohuzel macbook pro, na ten air se neda koukat. Upraveno 22. června 2016 uživatelem utrejch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se