Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Podle navodu jsem radsi obnovoval vsechna nastaveni a stale neznama poloha.

Jinak nebloknul.

Vzdy dam povolit.

Zkontroluj si jestli při nějakém dotazu na povolení lokalizace z webové stránky nebloknuls celé Safari (viz seznam v Nastavení/Soukromí/Polohové služby). Teda jestli netrváš na odpovědi ze Slovenska ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem provedl jeste pred obnovenim všech nastaveni.

Tezko rict kde je problem pritom nez jsem prekrocil hranice vse bylo OK.

No tak ještě můžeš zkusit promáznout uložené předvolby Safari (tyhle věci tuším stačí jen 2x za odmítnout a pak už se to neptá) v Nastavení/Všeobecné/Obnovit/Obnovit polohu a soukromí...

Odkaz ke komentáři

V posledních dnech mi nějak hapruje baterka v 5C, půjde tedy na výměnu, ale říkám si, jestli už si po 3 letech nemám koupit novej mobil... Pokud ano, tak jsem silně na vážkách, vzít SE, ktery se mi pohodlně vejde do kapsy, má (zatím) nejrychlejší HW, ale malej displej a nebo 6+ (6S+ je na mě moc drahy), který má sice starší HW, ale zase mě láká, že bych přestal nosit i iPada mini (1. generace)... Nemám to holt lehké rozhodování.

Odkaz ke komentáři

Kluci-majitelé 6/6S, máte tip na kryt na záda? Chtěl jsem zůstat bez, ale několikrát mi teď telefon málem vyklouznul z ruky, takže radši najistotu ho zakrytuju. Chtěl bych něco decentního, co nejtenčí a designově asi žádná divočina. Žádný hladký plat, to bych si moc nepomohl. Koukal jsem na origo kožený, ale už je přes litr a nvm, jestli za to stojí. Jinak matnej plast nebo něco takového taky může být. Díky!

Odkaz ke komentáři

Což mně ani tak nejde o ochranu, jako spíš o lepší a jistější manipulaci. Teď je naked, takže pád na zem = skoro jistý poškození. Tim chci říct, že mi stačí prd ochrana, ale jistej úchop a držení je must-have :) Ikdyž pokud tam bude aspoň neaká ochrana, bude to samo plus.

Zatim mi z toho nejlíp vychází ten kožeňák. As se na něj zítra sjedu mrknout do iWantu.

http://www.apple.com/shop/product/MKXT2ZM/A/iphone-6s-leather-case-saddle-brown

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Ten hnědý jsem měl na 5, ale za chvíli byl "ušmudlaný", na 6 už mám skoro 2 roky černý a je super

Což mně ani tak nejde o ochranu, jako spíš o lepší a jistější manipulaci. Teď je naked, takže pád na zem = skoro jistý poškození. Tim chci říct, že mi stačí prd ochrana, ale jistej úchop a držení je must-have :) Ikdyž pokud tam bude aspoň neaká ochrana, bude to samo plus.

Zatim mi z toho nejlíp vychází ten kožeňák. As se na něj zítra sjedu mrknout do iWantu.
http://www.apple.com/shop/product/MKXT2ZM/A/iphone-6s-leather-case-saddle-brown

Odkaz ke komentáři

Kluci-majitelé 6/6S, máte tip na kryt na záda? Chtěl jsem zůstat bez, ale několikrát mi teď telefon málem vyklouznul z ruky, takže radši najistotu ho zakrytuju. Chtěl bych něco decentního, co nejtenčí a designově asi žádná divočina. Žádný hladký plat, to bych si moc nepomohl. Koukal jsem na origo kožený, ale už je přes litr a nvm, jestli za to stojí. Jinak matnej plast nebo něco takového taky může být. Díky!

kožený od Applu mám na 5S / SE už druhým rokem, i tchán a je naprosto bez chyb , vydrží fakt hodně a za ten litr není o čem uvažovat ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...