Koza_c Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Podle navodu jsem radsi obnovoval vsechna nastaveni a stale neznama poloha.Jinak nebloknul.Vzdy dam povolit.Zkontroluj si jestli při nějakém dotazu na povolení lokalizace z webové stránky nebloknuls celé Safari (viz seznam v Nastavení/Soukromí/Polohové služby). Teda jestli netrváš na odpovědi ze Slovenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 No tak ještě můžeš zkusit promáznout uložené předvolby Safari (tyhle věci tuším stačí jen 2x za odmítnout a pak už se to neptá) v Nastavení/Všeobecné/Obnovit/Obnovit polohu a soukromí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Taky jsem provedl jeste pred obnovenim všech nastaveni.Tezko rict kde je problem pritom nez jsem prekrocil hranice vse bylo OK.No tak ještě můžeš zkusit promáznout uložené předvolby Safari (tyhle věci tuším stačí jen 2x za odmítnout a pak už se to neptá) v Nastavení/Všeobecné/Obnovit/Obnovit polohu a soukromí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Edit.Uz jsem na to asi prisel.Uzivatel by mel mit prohlizec www.google.sk misto Ceske koncovky CZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 (upraveno) Hmmm, tak tomu říkám vlastní gól - neangažovali poslední dobou u Google větší množství indických vývojářů z týmu Oppice365? Upraveno 25. srpna 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 V posledních dnech mi nějak hapruje baterka v 5C, půjde tedy na výměnu, ale říkám si, jestli už si po 3 letech nemám koupit novej mobil... Pokud ano, tak jsem silně na vážkách, vzít SE, ktery se mi pohodlně vejde do kapsy, má (zatím) nejrychlejší HW, ale malej displej a nebo 6+ (6S+ je na mě moc drahy), který má sice starší HW, ale zase mě láká, že bych přestal nosit i iPada mini (1. generace)... Nemám to holt lehké rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Podle me kombinace ipad mini + iphone SE je to nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 jenže to bych nesměl mít ipad mini 1. generace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Obmen oba stroje 6plus je da denni pouziti blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Tak já to mám naopak. Po koupi 6s plus už ipad nepoužívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Mam kolem sebe oba přístupy - žena koupí 6+ nahradila pětku a Miniho. Pro mě je zas kombo Mini (2nd gen) a 6S super. Jediné co, tak uvažuju nad výměnou za SE, mam malou ruku a velikost předchozího 5S mi asi vyhovovala víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Je pravda, že mi velikost 5/SE mi vyhovuje. Ještě je tu šance, že dostanu mobil (aktuálně je ve věci SE) od zaměstnavatele, tak budu vyčkávat v pozici váhavého střelce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Já udělal "downgrade" z 6tky a později 6s na SE a jsem mnohem spokojenější. Baterka lepší, telefon se lépe drží i když mám ruku docela velkou a subjektivně se mi SE líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Kluci-majitelé 6/6S, máte tip na kryt na záda? Chtěl jsem zůstat bez, ale několikrát mi teď telefon málem vyklouznul z ruky, takže radši najistotu ho zakrytuju. Chtěl bych něco decentního, co nejtenčí a designově asi žádná divočina. Žádný hladký plat, to bych si moc nepomohl. Koukal jsem na origo kožený, ale už je přes litr a nvm, jestli za to stojí. Jinak matnej plast nebo něco takového taky může být. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Maxel : takove ty 0,3mm sprcky úplně vynech je to na pickacu . Měl jsem jeden takovej telefon vycestoval z ruky pad na chodník na zem na hranu a stejne mam tuklej roh. Takže to je spis proti poskrabani v kapse, jinak k ničemu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Což mně ani tak nejde o ochranu, jako spíš o lepší a jistější manipulaci. Teď je naked, takže pád na zem = skoro jistý poškození. Tim chci říct, že mi stačí prd ochrana, ale jistej úchop a držení je must-have Ikdyž pokud tam bude aspoň neaká ochrana, bude to samo plus. Zatim mi z toho nejlíp vychází ten kožeňák. As se na něj zítra sjedu mrknout do iWantu. http://www.apple.com/shop/product/MKXT2ZM/A/iphone-6s-leather-case-saddle-brown Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 ty kožany jsou fajn, mel jsem jej na ipadu air,je prijemnej do ruky, ale stvalo me,že byl zachvili takovovej usmudlanej, osoupanej. ted mam toto http://www.ipearl-usa.com/Product_Show.aspx?ID=347&clsid=7&sclsid=66&bclsid=31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Ten hnědý jsem měl na 5, ale za chvíli byl "ušmudlaný", na 6 už mám skoro 2 roky černý a je super Což mně ani tak nejde o ochranu, jako spíš o lepší a jistější manipulaci. Teď je naked, takže pád na zem = skoro jistý poškození. Tim chci říct, že mi stačí prd ochrana, ale jistej úchop a držení je must-have Ikdyž pokud tam bude aspoň neaká ochrana, bude to samo plus.Zatim mi z toho nejlíp vychází ten kožeňák. As se na něj zítra sjedu mrknout do iWantu.http://www.apple.com/shop/product/MKXT2ZM/A/iphone-6s-leather-case-saddle-brown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Kluci-majitelé 6/6S, máte tip na kryt na záda? Chtěl jsem zůstat bez, ale několikrát mi teď telefon málem vyklouznul z ruky, takže radši najistotu ho zakrytuju. Chtěl bych něco decentního, co nejtenčí a designově asi žádná divočina. Žádný hladký plat, to bych si moc nepomohl. Koukal jsem na origo kožený, ale už je přes litr a nvm, jestli za to stojí. Jinak matnej plast nebo něco takového taky může být. Díky! kožený od Applu mám na 5S / SE už druhým rokem, i tchán a je naprosto bez chyb , vydrží fakt hodně a za ten litr není o čem uvažovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Zacinam verit,ze novej iphone bude uplne stejnej,jak 6,akorat bez tech pruhu vzadu.Cekal jsem,ze to bude trosku jinak vypadat.A ze bude tenci,to se bude akorat hur drzet a normalni sluchatka nepripojime.No uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se