Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Chlapci, ve starickem iPadu (asi 2009) mi zrejme klekla baterka.

Je ve stavu noveho, pouzivali jsme ho jako ctecku. Nerad vyhazuji stare veci a porad si myslim, ze by mohl lezet v obyvaku na stole na takove to obyc surfovani, cteni, TV programy a tak.

Nemam s tim zkusenost a tak se zeptam zde: ma jeste smysl jit do servisu a nechat menit baterku? Pokud ano, doporucite kde?

PS: na cesty mam jeste iPad mini, takze nepotrebuji kupovat novy. Jak rikam, nejdrive se zeptam, nez ho vyhodim :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

se mi líbí, jak se tu každej rok melou ty samý hovna "si nechám ten starej" ..."todle je na hovno, mělo to bejt takle" .... "je to moc velký" ..." je to moc malý" ....

a příští rok nanovo ..... možná by stačilo kopírovat první stranku furt dokola :D

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k hovadně trčícímu objektivu jsou 6&7 bez šprcky která tu bradavici srovná stejně skoro nenositelné... <_<

Kdyby bukvice místo nesmyslné honby za vyzáblejším tělem ala Cook radši zůstaly u silnější baterky, zabilo by se několik much jednou ranou - jenže asi je markeťák důkladně namasíroval, že takhle se za menší výrobní náklady vydělá víc na origo příslušenství (dtto audio jack)...  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Nějak si neumím představit scénář, kdy potřebuji nabíjet a zároveň poslouchat hudbu ? Ikdyž budu hodně náročný tak 12h mě iPhone vydrží na jedno nabití a že bych seděl u zásuvky a měl drátové sluchátka ?

Spíše pokud má někdo potřebu jet iTunes po kabelu místo WiFi a u synchronizace poslouchat hudbu.

Pro Hifi nadšence je redukce, což asi není šťastné řešení, ale většina jede buď originál pecky a nebo BT.

Odkaz ke komentáři

Pro HiFi nadšence hlavně není vhodný iPhone coby zdroj solidního audia - ať už MP3 nebo AC3, drát i bezdrát - a vlastně libovolná sluchátka.

Ale to by asi bylo na jiné vlákno, pro zdejší fandy "bum-cink" z plastového BOSE SoundLink Mini je to prašť jak uhoď...  :whistling:

Odkaz ke komentáři

Pro HiFi nadšence hlavně není vhodný iPhone coby zdroj solidního audia - ať už MP3 nebo AC3, drát i bezdrát - a vlastně libovolná sluchátka.

Ale to by asi bylo na jiné vlákno, pro zdejší fandy "bum-cink" z plastového BOSE SoundLink Mini je to prašť jak uhoď... :whistling:

O,az prijde navsteva a budem si chtit poslouchat songy u vina na balkone,tak tam nainstalujem repraky za sto litru a pustime cedecko nebo teda LP Mika Oldfielda.

Vytrhavas z kontextu.Nekolikrat jsem rikal,ze Bose na to k cemu je urcenej,hraje bezvadne.Na vikend do hotelu asi nebudu tahat stereo a zesilovace co ?

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

O,az prijde navsteva a budem si chtit poslouchat songy u vina na balkone,tak tam nainstalujem repraky za sto litru a pustime cedecko nebo teda LP Mika Oldfielda.

Vytrhavas z kontextu.Nekolikrat jsem rikal,ze Bose na to k cemu je urcenej,hraje bezvadne.Na vikend do hotelu asi nebudu tahat stereo a zesilovace co ?

Ale zase bys měl ocenit, že tentokrát se ten příspěvek obešel bez slov jako "bukvice", "mekbůček", "Oppice", "homokov", a podobných třeskutě vtipných výrazů. Takže byl nakonec vlastně docela k věci. Dozvěděli jsme se, že iPhone není přístroj pro HiFi nadšence, s čímž se nedá než souhlasit. :-)

Odkaz ke komentáři

Nějak si neumím představit scénář, kdy potřebuji nabíjet a zároveň poslouchat hudbu ? Ikdyž budu hodně náročný tak 12h mě iPhone vydrží na jedno nabití a že bych seděl u zásuvky a měl drátové sluchátka ?

Spíše pokud má někdo potřebu jet iTunes po kabelu místo WiFi a u synchronizace poslouchat hudbu.

Pro Hifi nadšence je redukce, což asi není šťastné řešení, ale většina jede buď originál pecky a nebo BT.

I kdybych se do takové situace dostal jednou za rok, tak mi to bude vadit. Odstranění jacku nepřineslo pro uživatele nic a redukci si můžou jablíčkáři strčit do zadele, těch jsem si užil před deseti lety dost od SE.

Nejsem hifi nadšenec, ale to přece neznamená, že mi bude stačit stereo z minirepráčku v telefonu. Normálně připojuji telefon ke stolním repro, když mi zrovna neběží ntb. Stejně tak ho připojuji ke staré HiFi jako Aux.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...