jovani Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 pozoroval niekto z Vas problem s "odlupujucou" sa farbou u iPhone 7 Plus black alebo jet black? prave chcem kupit 7Plus a neviem sa nejak rozhodnut medzi "black" verziami ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Po 8 měsících užívaní vůbec nic, ale do jatblack bych nešel... tehdy jsem to vzal z apple omylem.. při obj. sem se spletl a poškábeš to aji očima v pouzdru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 objednana verzia Black poznate ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Slušnej kolotočářskej telešoping...twl...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Tohle jsem dneska našel na netu https://www.letemsvetemapplem.eu/2015/11/26/jak-zablokovat-hovory-ze-skryteho-cisla/ ...v kombinaci s appkou Zvednout to? se mi zase o kousek prodlouží život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Za tu appku moc dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Já používám apku nevolejte.cz , je zdarma a super. V současnosti 8269 čísel v databázi, dá sa nastavit úplná blokace, nebo, že zvoní, ale ukazuje kdo volá. Od té doby mám klid. https://itunes.apple.com/app/id1219991483 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Používám Truecaller, zatím dobrý. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Hele blbej dotaz, je nějaká app, kde bych zmáčkl čudl na iPhone a tím by se mi uložil čas a datum do logu? Abych pak jen vzal log a přečetl tam ty data den po dni? Jde mi o to, když se pracuje na nějakym projektu, abych si pak dokázal spočítat na kolik mě to vyšlo celkem hodin a tak. Ten post processing odpočítávání není problém, jde mi jen o to nějak vytvořit log s timestamp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Pouzivam Harvest. Free verze by ti mohla stacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Vypada sice pro tohle jako delany, ale jsou dny kdy je cas dany a neni treba nic mackat, u tohodle asi nikde neni log a kdyz zapomenu dat start nebo stop tak se nic nepricte. Navic by ten post processing musel probihat s tel v ruce, ja bych ten log nejradsi zkopiroval pres notices na macos. Ale i tak děkuju za doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Ma to pekny webovy ksicht, kde jsou reporty a hromada dalsich veci. Umi to doplnovat casy i zpetne. Kdysi jsem pouzival jeste aplikaci "Billing". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 ahoj máte prosím zkušenost s dobrým programem na úpravu fota pro iMac ? Musí to umět RAW a kvalitní převod do BW.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Vobčas bejvám krapet zrychlenej, takže když mi nově nainstalovaná appka sdělila výhodnou nabídku, že můžu platit 4 baky měsíčně za nic, tak sem souhlasil.Nějak sem to vypustil.Dneska mi přišla na mejl fakturka, koukám, a tam napsáno NAHLÁSIT PROBLÉM, kliknu na zrušení koupě...do dvou minut vyřešeno, prachy poputují zpět.Super.Furt se na těch jabkách učím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Přátelé, máte vyzkoušenou v Praze nějakou opravnu, kde vám nejlépe na počkání vymění baterii iPhone 5S, tak aby se za to nemuseli stydět ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Vobčas bejvám krapet zrychlenej, takže když mi nově nainstalovaná appka sdělila výhodnou nabídku, že můžu platit 4 baky měsíčně za nic, tak sem souhlasil.Nějak sem to vypustil.Dneska mi přišla na mejl fakturka, koukám, a tam napsáno NAHLÁSIT PROBLÉM, kliknu na zrušení koupě...do dvou minut vyřešeno, prachy poputují zpět.Super.Furt se na těch jabkách učím. Taky jsem něco takovýho provedl, dostal jsem to do stejného stádia, ale peníze nikdy nepřišly. Taky se na těch jablkách furt učím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Přátelé, máte vyzkoušenou v Praze nějakou opravnu, kde vám nejlépe na počkání vymění baterii iPhone 5S, tak aby se za to nemuseli stydět ? http://www.iphoneservis.cz ... chodim sem, je dobry jim zavolat dopredu. Pak si jen zajedes na kafe a prijedes si pro to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Děkuji za odkaz, nerad bych měl strhané šroubky, poškrábanej displej a neoriginal baterku, která mě vyhoří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Taky jsem něco takovýho provedl, dostal jsem to do stejného stádia, ale peníze nikdy nepřišly. Taky se na těch jablkách furt učím.Nechám se překvapit, dám vědět... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 apple watch 2 pouziva niekto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se