Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Návštěvník qoyi

Hele blbej dotaz, je nějaká app, kde bych zmáčkl čudl na iPhone a tím by se mi uložil čas a datum do logu?

Abych pak jen vzal log a přečetl tam ty data den po dni? Jde mi o to, když se pracuje na nějakym projektu, abych si pak dokázal spočítat na kolik mě to vyšlo celkem hodin a tak. Ten post processing odpočítávání není problém, jde mi jen o to nějak vytvořit log s timestamp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník qoyi

Vypada sice pro tohle jako delany, ale jsou dny kdy je cas dany a neni treba nic mackat, u tohodle asi nikde neni log a kdyz zapomenu dat start nebo stop tak se nic nepricte. Navic by ten post processing musel probihat s tel v ruce, ja bych ten log nejradsi zkopiroval pres notices na macos. Ale i tak děkuju za doporučení.

Odkaz ke komentáři

Vobčas bejvám krapet zrychlenej, takže když mi nově nainstalovaná appka sdělila výhodnou nabídku, že můžu platit 4 baky měsíčně za nic, tak sem souhlasil.

Nějak sem to vypustil.

Dneska mi přišla na mejl fakturka, koukám, a tam napsáno NAHLÁSIT PROBLÉM, kliknu na zrušení koupě...do dvou minut vyřešeno, prachy poputují zpět.

Super.

Furt se na těch jabkách učím. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Vobčas bejvám krapet zrychlenej, takže když mi nově nainstalovaná appka sdělila výhodnou nabídku, že můžu platit 4 baky měsíčně za nic, tak sem souhlasil.

Nějak sem to vypustil.

Dneska mi přišla na mejl fakturka, koukám, a tam napsáno NAHLÁSIT PROBLÉM, kliknu na zrušení koupě...do dvou minut vyřešeno, prachy poputují zpět.

Super.

Furt se na těch jabkách učím. :)

Taky jsem něco takovýho provedl, dostal jsem to do stejného stádia, ale peníze nikdy nepřišly. Taky se na těch jablkách furt učím.

Odkaz ke komentáři

Přátelé, máte vyzkoušenou v Praze nějakou opravnu, kde vám nejlépe na počkání vymění baterii iPhone 5S, tak aby se za to nemuseli stydět ? 

http://www.iphoneservis.cz ... chodim sem, je dobry jim zavolat dopredu. Pak si jen zajedes na kafe a prijedes si pro to.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...