moco Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Taky mam furt zastrčeno a nepálí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Necháváte adapter nabíjení stále v zásuvce, nebo jej vytahujete? U minulého tel (Nokia) jsem měl non-stop nabíječku v zásuvce, u apple adaptéru se mi ale zdá, že se dost zahřívá...Taky nechavam v zasuvce a OK. Kdysi byl vymenny program na nabijecky, tak jestli nemas nahodou tu z ?vadne? serie...http://www.iopravna.cz/vymenny-program-5w-nabijecek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Tak jsem to trochu sledoval a adaptér je horký jen když nabíjí. Zdá se mi ale, že je horký docela dost. Když je v zásuvce "volně", je chladný. Podle odkazu je to novější typ. Je to od 5S. Máme doma ještě jeden k 8+, tak vyzkouším i ten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Takže i ten z balení 8+ je horký. V podstatě úplně stejně. Takže to zahřívání budu brát jako vlastnost... Díky za snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Kompaktní spínaný zdroj si hoď do kabely a na "domácí žvýkání" si za pár šušňů pořiď vhodně dimenzovaný "zdroj nízkého stejnosměrného napětí" - nezabírá to místo v X zásuvkách, běžně se dělají i se 4 a více USB konektory (takže nemusíš furt přepojovat USB mini/micro/Lightning), slušnější modely protlačí (a uchladí) i několik zařízení á 2,5A, takže není problém dobíjet zároveň mobil, tablet sluchátka, jabkohodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 tak za tenhle tip Radku fakt diky! Sem moc rad chodim pro rady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Chlapi potřebuju radu, za kolik tak cca. střelit iPhone SE 64Gb rose gold, ještě rok a 2 měsíce v záruce, do konce listopadu ještě i nějaká pojistka na blbost + k tomu hafo krytů vč. koženého apple a nějakých spigenů. Nalepeno ochranné sklo a telefon celkově je jak nový. Díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Co si takhle otevrit sbazar nebo bazos a udelat si nakej strizlivej prumer podle toho jak rychle to chces prodat? Nebo to máe udelat za tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Netřeba dělat nic za mě, jen mě napadlo, že se nejdřív zeptám. Je teď období obměny, tak třeba to zrovna někdo taky řešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 2Rifik: Pokud to příslušenství neudáš bokem, tak k telefonu ho každý bere jen jako "pobídku bez ceny". Nový SE dnes vyjde pod desítku a nepotlučené 5S/64 frčí za půlku - a dá se předpokládat že v tomhle kompaktním/dětském rozměru do jara nejspíš nic novějšího nepřijde. Cenu rok starého SE si nastřel sám, slevit můžeš vždycky... Ad USB nabíječka: Než nějakému elektrikářovi praskne žilka, jde samozřejmě o "zdroj DC", tj. proudu a ne jen napětí - omlouvám se za terminologický přešlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Pánové, žádost o radu - v nové práci jsem zdědil iPhone (4S) po kolegovi, který byl odejit. A byl odejit zřejmě poměrně rychle, protože zapomněl komukoliv sdělit 4místný číselný kód pro otevření telefonu. Bez něj ho můžu použít jako těžítko nebo když mi bude smutno na pokec se SIRI. Na netu jsem nějaké návody viděl, ale než se do čehokoliv pustím, rád bych znal názor někoho, kdo něco podobného zažil. Do servisu se mi moc nechce, i když papíry od něj mám, takže jako čorka to snad působit nebude. Předem dík, klidně do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Nejsem si jistý jestli by servis pomohl. Klíčové je jestli máš přístup k záloze v iTunes. Pokud ano, pak postupuj podle tohoto návodu: https://support.apple.com/cs-cz/HT204306 Pokud ne, bojím se, že bude nutné kontaktovat kolegu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 já bych ten telefon dal tomu kdo ti ho nadělil ať to zprovozní .... zřejmě to tam v tý práci bude mít někdo na starosti ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Obávám se, že žádná záloha existovat nebude. A paní, která to tu má na starosti od toho dala ruce pryč a ať se spojíme s tím předchozím majitelem. Jenže ten nereaguje. No v nejhorším případě ho dám do šuple a budu používat svého stařičkého sonáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Nejhorší možná varianta Pokud není záloha a kolega nereaguje, tak leda FBI ... http://jdem.cz/dgn464 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 No ještě to zkusím přes to "zotavení", páč jestli jsou tam nějaké data, tak je mi fuck, zda se máznou nebo ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 (upraveno) Mám obavu, že toto bude nepriestrelné, predpokladám, že počítač s iTunes kde bol ( ak vôbec bol) synchronizovaný iPhone nemáš a ak je tam zapnutá funkcia find my iPhone, tak jedine cez pôvodného majiteľa. Ak sa kolega pred odchodom nepohodol s nadriadenými, tak možno ten kód už aj "zabudol" . Ak má zapnutú funkciu find my phone, tak cez zotavenie to pravdepodobne nepôjde Upraveno 9. října 2017 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Hm, tak to zjistím až večír, protože do firemního ntb iTunes nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Možná rada zbytečná, ale základní nastavený kód applu si zkusil?Už se mi mockrát stalo, že jsou lidé líní vymýšlet nové kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 no, zkoušel takové to 1111, 1234, 4321. Teď jsem zkoušel ještě jednu kombinaci a další můžu zkusit nejdřív za 60 minut stále se to zvyšuje, mám strach, abych ho neuspal nadobro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se