Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechť raději zařazení decebala do ingnore-listu posune kus dopředu toto vlákno...

@pepescom: místo barevných flagů si radši rozbal "umiestnenia" a mrkni kam koukáš - tipuju že půjde jen o prázdné "lokální úložiště" aplikace Soubory = dřívější iCloud Drive (více viz ZDE), protože ta se k iCloudu, Dropboxu a lokálním dokumentům v sandboxech ostatních aplikací bez povolení nedostane. Rozhodně nečekej chování ala Průzkumník a a nebo Finder, který tě při prolejzání složek pustí všude...

Odesláno

Nechť raději zařazení decebala do ingnore-listu posune kus dopředu toto vlákno...

@pepescom: místo barevných flagů si radši rozbal "umiestnenia" a mrkni kam koukáš - tipuju že půjde jen o prázdné "lokální úložiště" aplikace Soubory = dřívější iCloud Drive (více viz ZDE), protože ta se k iCloudu, Dropboxu a lokálním dokumentům v sandboxech ostatních aplikací bez povolení nedostane. Rozhodně nečekej chování ala Průzkumník a a nebo Finder, který tě při prolejzání složek pustí všude...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Návštěvník YPO
Odesláno

@pepescom: místo barevných flagů si radši rozbal "umiestnenia" a mrkni kam koukáš - tipuju že půjde jen o prázdné "lokální úložiště" aplikace Soubory = dřívější iCloud Drive (více viz ZDE), protože ta se k iCloudu, Dropboxu a lokálním dokumentům v sandboxech ostatních aplikací bez povolení nedostane. Rozhodně nečekej chování ala Průzkumník a a nebo Finder, který tě při prolejzání složek pustí všude...

toš díky za osvětu .... to je dobrá vykundávka 

teď sem si všimnul, že mi při psaní sms na konci řádku přístroj rozdělí slovo s pomlčkou ..... to je hustý .... nebo sem si toho nikdy předtím nevšimnul 

vypadá to třeba takle:

kun-

da

hned to líp vypadá 

Odesláno (upraveno)

Taky vám zmizela možnost zapnutí/vypnutí automatického nastavení jasu?

Když konzumuju na křesle, levu rukou si přidržuju placku zrovna v místě senzoru a tak se mi úroveň jasu v jednom kuse hejbe jak kolem toho šmatlam rukou. Fixalelujá!

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Taky vám zmizela možnost zapnutí/vypnutí automatického nastavení jasu?

Když konzumuju na křesle, levu rukou si přidržuju placku zrovna v místě senzoru a tak se mi úroveň jasu v jednom kuse hejbe jak kolem toho šmatlam rukou. Fixalelujá!

Já to tam mám, nastavení - zpřístupnění - přizpůsobení displeje.

Odesláno

Já to tam mám, nastavení - zpřístupnění - přizpůsobení displeje.

Nvm jak se dělá ten klanící se smajl, takže jakoby se stalo. Děkuju!

Předtim to bylo přímo v Zobrazení a jas, tady bych to nehledal.

Odesláno

Jiří: Pokud vyloženě nepotřebuješ těch 128Gb a 64 stačí, pak bych bral radši 8+. Přeci jen je to novější model, a pokud neměníš telefony každý rok, tak ti i déle udrží krok v rámci budoucích updatů systému.

Odesláno

Jestli se od příštího roku budou (inspirováni Applem a jeho náhlým příklonem k Qi) bez náhrady rušit zbývající konektory, tak s ohledem "Resale Value" a "plánované technologické zastarávání" starších řad rozhodně osmičku - jedno s jakou pamětí, když už se nezačíná na 16GB... 

Odesláno

Díky, tak nějak jsme na to taky nahlíželi. Jako správný podpantoflák tu 8+ koupím mojí drahé polovičce zatímco já si ve vší spokojenosti vystačím s 5S. A až chcípne, budu horko těžko shánět SE. To je jasný..  :bag:  :punk:

Odesláno

Musím konstatovat, že po update na iOS11 mi šla baterka na SE výrazně dolů s výdrží...

A z jiných ohledů, má cenu hned updatovat? Resp. přinese to na tom SE něco? Nebo to má nějaké mouchy a mám vydržet? 

Odesláno

Asi jsem něco v průběhu posledních beta verzí 11tky prošvihl, ale avizované přesouvání části obsahu iMessage na iCloud nějak ve finální verzi chybí ?

( Je tam pouze smazání obsahu staršího 1 roku - což zrovna nechci ... )

"With your messages in the cloud, we only need to keep your most recent messages cached on the device," Federighi said. "That makes for smaller and faster backups."

Odesláno (upraveno)

zatim to nejede, udajne to pridaji v nejake aktualizaci, zarizli to tusim v bete 2 ios 11

@vikinho me to prineslo na SE rychlejsi login pres prstik, jinak je to to same jako 10.3.3 ... alespon u me :)

Upraveno uživatelem nekdo
Odesláno

Me se SEcko na cisty 11 trochu rychlejc vybijelo, ale po vcerejsim 11.0.1 je to zase zpatky v normalu, vsechno bezi svizne, zadny zaseky ani problemy. Jen jeste otazka na vsechny, nezavibroval driv telefon pri tom kdyz nepoznal otisk prstu pri odemykani? Ted jsi nejsem jistej, ale rozhodne me to nedela a mam takovej pocit ze to na 10 delal, to je asi jedinej ?bug? co mam, zatim. Jo a trosku me stve to ?tlusty? pismo v historii hovoru, ale to je spis muj problem...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...