jmh2060 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Mám 7 plus a taky mi neskutečné padají aplikace a vybiji se baterka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 To tedy zatím nepozoruji ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Já přešel před pár dny z 6S na 8, rozdíl ve svižnosti iOS a výdrž baterky násobně lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Pochopitelně osmička je, ještě na pár dní, to nejlepší od Applu co se dá koupit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 (upraveno) No to jistě, ale ten rozdíl oproti 6S mě docela překvapil. Každopádně asi jediný, co mě sejří celou dobu od šestky dál, jsou oblé hrany těla telefonu, mě osobně způsobující dost nejistý úchop a proto musim pokaždé chca-nechca ajfoun zabalit to silikonu. Zlatá pětka s hranami - bylo to imo hezčí a rozhodně praktičtější. Upraveno 20. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Souhlas. Hrany měly něco do sebe. Ale teď je zas tel. příjemně tenký. Já jej mám v obalu vždy, takže mi to zas tak neva. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmh2060 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Já říkáte zlata pětka. Já měl před tim SE a naprostá spokojenost. Teď se to nějak sere. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Vydrž, oni to odladí a bude líp Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 No to jistě, ale ten rozdíl oproti 6S mě docela překvapil. Každopádně asi jediný, co mě sejří celou dobu od šestky dál, jsou oblé hrany těla telefonu, mě osobně způsobující dost nejistý úchop a proto musim pokaždé chca-nechca ajfoun zabalit to silikonu. Zlatá pětka s hranami - bylo to imo hezčí a rozhodně praktičtější. Je to fakt k něčemu ta superodezva na rok a půl cca ? Taknějak mě tahle jejich hra přestává bavit právě. Já umřu a moje děti pojedou furt tuhle odezvovou hru u iP dražšího, verze Y která umí odemknout podle xichtu z jakýhokoliv úhlu protože do tý doby je bude srát že se musí na foun podívat. Aneb 360 stupnova kamera do kazdeho obyvaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 (upraveno) Je to k prdu, ale neuděláš víceméně nic, sichr krom odplyvnutí si do patřičného prostoru. Navíc jinde (tzn. u robota) si taky moc nepomůžeš. Upraveno 20. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 4s IMHO nejlepší design iPhonů ... teď mám SE v krytu a super ... dokážu si představit 6s ale zatím to nemám za potřebí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmh2060 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 4s IMHO nejlepší design iPhonů ... teď mám SE v krytu a super ... dokážu si představit 6s ale zatím to nemám za potřebíTaky to nedělej a drz se klasiky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 To není jen o designu, ale i o velikosti displeje. Já jsem už 2 roky nadšený z Pluska. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmh2060 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Kvůli velikosti mám taky 7plus. Ale design je jasné lepší u starších ip. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Tak zrovna design není lehce měřitelná veličina Nicméně souhlasím, že 4/4S je asi pořád designově nej iP. Uvidíme jak bude na živo pusobit iPhone X. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Mne osobne sa páči tento koncept: Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmh2060 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Tohle už jsem také viděl. Kdyby prodávali tohle, tak je jasné co by se nejvíc prodávalo. Šel bych do toho hned. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Hezké, ale mohl by mít menší tloušťku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmh2060 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Hezké, ale mohl by mít menší tloušťku. Sent from my iPhone using TapatalkMyslím ze tloušťka je OK. Aspoň vis ze to mas v ruce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Už se sakra jděte vycpat s tou Vaší "menší tloušťkou", anorektici pedofilní. Jediné co zohledňováním tohoto parametru při výběru získáte je baterka s menší kapacitou, méně odolná konstrukce a dozadu trapně trčící čočka - kvůli kterým tu svou placku (iPhone 6x,7x,7x, iPad Pro) hned po nákupu soukáte do příplatkové "šprcky" a na stále tenčí displej se zakulacenými hranami si lepíte trapné extra sklo. Kromě mrtvé váhy navíc se tak jako "bonus" dostanete nad tloušťku původních 5/5S/SE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se