milan79 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 No ako som písal mňa tiež láka viac 8 aj keď to sklo na 8 plus je taktiež šmykľavé a ja som zvyknutý nosiť telefón bez šprcky. Tak sme si to vysvetlili, niekomu Xko vyhovuje, niekomu nie. Dôležité je, že si máme z čoho vybrať .
panedge Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 No ako som písal mňa tiež láka viac 8 aj keď to sklo na 8 plus je taktiež šmykľavé a ja som zvyknutý nosiť telefón bez šprcky. Tak sme si to vysvetlili, niekomu Xko vyhovuje, niekomu nie. Dôležité je, že si máme z čoho vybrať .Přesně tak
A_J Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Je tu někdo, kdo používá appku na organizaci kontaktů? Potřebuju do iPhonu nasypat cca 300 pracovních čísel do různých (i vzájemně se prolínajících) skupin a dost by mi pomohlo, kdyby se to dalo nějak vložit a synchronizovat přes desktop. (mimochodem, dokud neudělají nějakou podobně "malou" náhradu SE, tak o změně uvažovat nebudu )
zde Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Taky přispěju troškou do mlýna. Momentálně mám 8 plus i X (na výběr) a oba mají něco do sebe, ale zatím se přikláním spíš k 8.Když pominu vše co mi na obou vadí, nebo se mi líbí, tak zatím nemůžu skousnout ten výřez na Xku a možná mi trochu vadí i ta cena.Ano můžu si ho koupit, ale těžko se mi vnitřně obhajuje, že za to mám např. ledničku s pračkou...
Radek124 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 2A_J: Když organizovat jablečné kontakty přes desktop, tak nejsnadněji drag'n'drop přes aplikaci Kontakty v MacOS, napojenou na ty samé CardDAV/Exchange/Google účty jako iPhone. Čímž nemyslím lokální kontakty v telefonu a jejich obskurní synchronizaci s desktopovým Utloukem přes desktopové iTunes...
nickolas Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Já už ten iPhone nechcu ani zadarmo! Mám to dva roky a umím s tím čím dál míň. Dneska mi dorazilo koupené CD. Šup s ním do počítače - bez problému. Šup s ním do iPhonu - tůdle nudle! Album se mi v něm objeví, ale šedě. Nejde spustit, nejde stáhnout, nic. Čaruju, bojuju, nic. Na compu to píše bláboly o knihovně na iCloudu a že mi to tam prostě nedá a šmytec. Co není stažené/koupené z iTunes si strč za klobouk, do iPhonu ti to nedáme. Tohle CD na iTunes není a já ho prostě chcu! Kdo mi zapnul knihovnu na iCloudu?! Vypínám. Jasně, smaže se mi všechno a zůstane tohle CD a pár dalších. Najednou to šedé není a jde to přehrát! Co to jako je??? To co zmizlo vidím v compu v iTunes. Šup s tím do iPhonu. Nejde. Nemáš iCloud! Já to vrhnu z okna a budu mít klid!
skalis Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Apple to umi dotáhnout a doladit v dobry celek.Tahle schopnost je to, co dělá Apple Applem. Sent from my iPhone using Tapatalk
stosi Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Ahoj kluci, taky se vám po aktualizaci na nejnovější iOS rychleji vybíjí ipady?? A ještě jeden dotaz.. lze tam někde nastavit automatické vypínání displeje? Aby mi zhasnul třeba po hodince při zapnutém youtube. Díky
Radek124 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 2Nickolas: Se s tim smiř, nová doba. Na Macu byly iTunes rozumně použitelné zhruba do verze 10, od té doby je šulini jen kriplují jak kdyby se spouštěly jen na displejíku mobilu - tj. místo přehledného bočního panelu máš zkriplované "big-mac-menu", už tak obludné "ikony" jsou ještě větší, stránky s detaily záměrně roztrhané na záložky, abys na první pohled neviděl uživatelská hodnocení. Jako třešnička na dortu je v aktuální verzi 12.7 bez výraznějšího varování zrušená možnost synchronizace aplikací a vyzvánění s mobilem, protože "si to přece každý může stahovat přes cloud" - a jen proto že kvůli tomu začali řvát i v korporacích, tak byla potichu vydaná verze 12.6.3, která to apoň "dočasně" umožňuje (akorát se nesmí zaktualizovat)... 2Stosi: Při přehrávání videa na vlastní obrazovce tato pochopitelně nezhasne, dokud video nezastavíš a nebo nechcípne baterka...
bubo.cz Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Ahoj kluci, taky se vám po aktualizaci na nejnovější iOS rychleji vybíjí ipady?? A ještě jeden dotaz.. lze tam někde nastavit automatické vypínání displeje? Aby mi zhasnul třeba po hodince při zapnutém youtube. DíkyK tomu slouží funkce po skončení v nativní aplikaci Minutka. Nastavíš požadovaný čas a v položce po skončení volbu "Zastavit přehrávání". Po uplynutí zadaného času bude přehrávání čehokoliv (hudba, video, YouTube apod.) ukončeno a iPhone se zamkne. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem bubo.cz
Radek124 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Dobré, tenhle "automatizační" detail jsem ještě nezaznamenal
bubo.cz Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Šikovné, ovšem trochu nelogicky ukryto... Sent from my iPhone using Tapatalk
Pirx Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 ... muzu se jeno zeptat, k tomu Xku, tak nejak teda pokud mozno bez emoci, co znamena to vypalovani displeje a kde o tom apple mluvi?... to nalezato nejde odemknout vubec, nebo se tam proste objevi tlacitka na zadani kodu a tim se to odemkne?
Liqid Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 ... muzu se jeno zeptat, k tomu Xku, tak nejak teda pokud mozno bez emoci, co znamena to vypalovani displeje a kde o tom apple mluvi?... to nalezato nejde odemknout vubec, nebo se tam proste objevi tlacitka na zadani kodu a tim se to odemkne? Všechny OLED se vypalují a ani nakousnuté jablko na zádech tě před tím neochrání. Je to vlastnost té technologie.
milan79 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Tu sú nejaké prvé problémy Xka s oleofóbnou vrstvou https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/11/09/prvni-problemy-iphonu-x-zacinaji-pomalu-vyplouvat-povrch-vsechny-jsou-zapricineny-oled-displejem/
milan79 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) ... muzu se jeno zeptat, k tomu Xku, tak nejak teda pokud mozno bez emoci, co znamena to vypalovani displeje a kde o tom apple mluvi?... to nalezato nejde odemknout vubec, nebo se tam proste objevi tlacitka na zadani kodu a tim se to odemkne?tu je odkaz na článok ohľadne vypaľovania displeja https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/11/06/oled-displej-iphonu-x-se-muze-vypalovat/edit a napríklad aj tu: http://pc.zoznam.sk/novinka/apple-varuje-pred-problemami-oled-displejov-v-iphone-x Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem milan79
milan79 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Používate niekto tvrdené sklá na iphone? Syn si chce kúpiť, ale moc sa v tom nevyznáme. Načo si dať pozor? Aká hrúbka poprípade tvrdosť a značka sú dobré?
Z. Paul Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Použivám, pomohlo několikrát.Za mě malý tip - pozor si dej na pouzdro který na tel. máš (jestli máš). Některý pouzdra zasahují přes hranu a mají tendenci tlačit do skla a tim se pod něho dostane vzduch, prach apod.... Doufám, že jsem to nějak rozumně popsal.
milan79 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Pochopil som, dík za info, inak bude to na SE a je bez púzdra.
Z. Paul Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Pak ok Mam na SE taky. Zkus 3D nebo 4D sklo ted nevim, má skosené hrany a nevzniká skoro žádná hrana. Ale nevim jak pohlcuje nárazy ze stran pak. Já mam klasiku a pouzdro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se