bubo.cz Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Není vůbec zač. Přesně proto tady jsme Sent from my iPhone using Tapatalk
Sacíbagr Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 ...nezbyl někomu lightning - 3,5mm jack konektor?
moco Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Nikdy jsem se o to nezajímal, proto bych potřeboval radu ohledně výběru Apple Watch, jaké koupit? Ty nejnovější s3? Do jakých by jste šli vy? Mě se zatím jeví s2 jako lepší možnost.Jinak mám iPhone 5SE Upraveno 11. března 2018 uživatelem moco
Radek124 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) 2moco: Elaborát máš o dvě stránky výše, v hliníkových S3 máš oproti loňským navíc jen barometr (jako relativní výškoměr funguje korektně jen dopomocí GPS) a několik málo procent výkonu navíc, s iPhonem SE funguje obojí bez problémů. Momentálně mám doma ocelové S3, dcera minulý týden dostala na blbnutí 38mm hliníkové S2 - a při běžném provozu mezi nimi nepozoruju zásadní rozdíly... Upraveno 11. března 2018 uživatelem Radek124
moco Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 2moco: Elaborát máš o dvě stránky výše, v hliníkových S3 máš oproti loňským navíc jen barometr (jako relativní výškoměr funguje korektně jen dopomocí GPS) a několik málo procent výkonu navíc, s iPhonem SE funguje obojí bez problémů. Momentálně mám doma ocelové S3, dcera minulý týden dostala na blbnutí 38mm hliníkové S2 - a při běžném provozu mezi nimi nepozoruju zásadní rozdíly...Díky, jde mi i o to, že s2 nabízí více variant (safir,ocel,keramika) pro náš trh než s3 (pouze hliník)
Radek124 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Ocelové (S3 DLC) mám, líbí se mi že jsou těžší a na tahu působí solidněji - ale nebýt toho za jak málo byly, skoro bych si nadával že jsem si nenechal lehčí space-gray otloukánky. Bílá keramika S2/S3 vypadá (na rozdíl od většiny keramických hodinek) naživo jak bílej porculán, jeden IMHO musí mít pádný důvod aby po něčem takovém toužil. Šedá varianta S3 mi přišla vyloženě hnusná až plastiková. V černé se nedělají, LTE z vyšších modelů u našich operátorů stejně neužiješ, takže zbývá jen ten barometr. Ještě pořád Ti připadá že o něco zásadního přicházíš?
moco Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Ocelové (S3 DLC) mám, líbí se mi že jsou těžší a na tahu působí solidněji - ale nebýt toho za jak málo byly, skoro bych si nadával že jsem si nenechal lehčí space-gray otloukánky. Bílá keramika S2/S3 vypadá (na rozdíl od většiny keramických hodinek) naživo jak bílej porculán, jeden IMHO musí mít pádný důvod aby po něčem takovém toužil. Šedá varianta S3 mi přišla vyloženě hnusná až plastiková. V černé se nedělají, LTE z vyšších modelů u našich operátorů stejně neužiješ, takže zbývá jen ten barometr. Ještě pořád Ti připadá že o něco zásadního přicházíš?Máš pravdu, s2 budou stačit, chtěl jsem si to jen potvrdit u místního guru Ráďa :-)Ještě jednou, díky za postřehy
Radek124 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Škoda že ses nerozhoupal o minulém víkendu - na Smarty.cz měli v doprodeji i 42mm S2-edition tuším za 15(!), teď už tam mají jenom 38mm ...a dráž
moco Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Jo ještě dotaz, jsou ty 38 takovej pruser oproti 42?Teď jsem po operaci kolene, tak se nemohu nikam zajet mrknout a porovnat
pjanek Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Pro chlapa jsou 38mm malo. I asistentka rikala, že jsou na ni maly.
Radek124 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 A jakej "průser" by měly 38mm modely představovat?Komu 39-40mm Rolby a jejich napodobeniny na JEHO ruce připadají velké (a ne nedomrlé), tomu by 38mm AW mohly vyhovovat. Moje 14-letá dcera s jejíma plaňkama si 38mm model pochvaluje, na mě už byl mrňavý. Jenže normálně nosím i 45mm PAM...
moco Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Měl jsem právě na mysli to dotykové ovládání, zda není nepohodlné na 38mm. Jinak 38 budou pro mě nositelnejsi.Budu muset navštívit nějaký store
Radek124 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Tak to rozhodně - nemá smysl sponzorovat pošťáka, když tu blbost mají (minimálně jako atrapu) vystavenou v každém druhém městě. Ovládání je převážně gesty, takže na rozměru samotné dotykové plochy zas tak moc nezáleží (nebo aspoň mně to při nastavování těch "dětských" nepřišlo) - jen jsou tak nějak celkově titěrnější, a to včetně řemínků/tahů...
panedge Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Díky, jde mi i o to, že s2 nabízí více variant (safir,ocel,keramika) pro náš trh než s3 (pouze hliník)Ocelovy S2 u nas nesezenes. A jinak urcite S3,proc kupovat starsi model,kdyz jsou skoro stejne drahy? Upraveno 11. března 2018 uživatelem panedge
Radek124 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Stačí když si sem plecháče někdo doveze třeba z Německa a pak zjistí že je neupotřebí... Neaktivní LTE baterku nežere, eSIM/iSIM je (doufejme) spíš otázka času - ne kvůli jabkohodinkám, ale kvůli drobné mobilní elektronice obecně.
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Ocelovy S2 u nas nesezenes.A jinak urcite S3,proc kupovat starsi model,kdyz jsou skoro stejne drahy?38mm ještě mají např. v iStores.
panedge Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 38mm ještě mají např. v iStores.Aha sorry,tak ja vzdycky hledal 42 mm.
Tichus Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Tady jsou nove a s triletou zarukou (ok, rozbalene) https://www.hodinky.cz/apple-watch-series-2-42mm-stribrna-nerezova-ocel-s-bilym-sportovnim-reminkem-ii-jakost.html
bubo.cz Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 V uplynulých dnech (týdnech) jsem intenzivně (a vlastně i tady) řešil podobnou otázku jako moco. Tedy S2 nebo S3? S2 v oceli se safírem, S3 v hliníku, kterého jsem se bál. Radek mně uklidnil, že při šetrném zacházení je i hliník použitelný. Mám zkušenost s ocelovou verzí S0. Designově krásná a chtěl bych ocel/safír určitě znovu. Ale protože si nejsem jistý, že u Apple Watch vydržím a hlavně, protože S0 byla brutálně líná a energeticky náročná, rozhodl jsem se pro nadupanou trojku, i když ... furt to ve mně hlodá. Nicméně genezí jsme v tomto vlákně asi o 2 stránky zpět došli k závěru, že S3ka má kromě svižnosti další benefit v delší výdrži, což se vždycky hodí. S0 jsem v Runkeeperu vyždímal za chviličku, tady věřím, že to bude lepší. Aktuálně nejsem ochotný zaplatit raketu za ocelové trojky (Radku nepustíš ty své? V Německu jsem za příznivou cenu našel jen S2ku. A tak i proto, že pokud mne AW nepřesvědčí bude snažší a finančně snesitelnější poslat dál hliníkové trojky, měl bych si dnes večer vyzvednout funglovky S3ky od někoho koho nepřesvědčily a pouští je do světa za rozumnou cenu. No a aby můj příspěvek, kromě přesvědčení sebe sama, měl nějaký přínos i pro ostatní přikládám link na nové Apple Watch S2 v nerezu se safírem za bratru 11,5 tis. což je myslím krásná cena. Záruka je v první roce celosvětová bezproblémová a myslím, že i druhý rok by v Českém servise nemusel být problém. Nemám zkušenost jestli Cyberport posílá do ČR, ale pokud ne je tady léty prověřený mailboxde.cz. Při objednání newsletteru ze Cyberportu obdržíte slevu 5?, která pokryje poštovné .) Musím říct, že jsem o nich sám dlouze a vážně přemýšlel a asi by nebyl problém prodat je případně zde na fóru, ale nakonec ve mně zvítězily trojky (s barometrem a špičkovým hw) za příjemnou cenu, tak snad nebudu litovat. Tak co Radku ... rozhodl jsem se správně?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se