Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Možná někdo bude vědět. Kdy bude na trhu novej MacBook 12"?

Vydanim noveho MacBooku Air asi dali jasne najavo ze s 12 nepocitaju. Asi by to nemalo zmysel. Ale ktovie.

iPhone 8 Plus nebo XR?

Je to dárek pro stávajícího uživatele iPhonu 6. Jablko je pro mě neznámá, takže na mě jednoduše. Výběr jen z těchto 2 modelů.

Ak ma stale 6ku, je zjavne ze s telefonom zije dlho. Z toho pohladu ma vacsi potencial XR s novsim HW. Posluzi mu proste dlhsie. Ale inak sa mi nazivo vobec nepaci :D Radsej Xko. Upraveno uživatelem vietor007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci proč Xko, když vynecháme displej tak je ve všem horší než Xrko. Dvě optiky? řekl bych zbytečnost i s jednou opitkou si dokáže Xrko s portrétem poradit na výbornou . A co se týče displeje, tak ruku na srdce ti kdo mají cokoliv před Xkem Vám přijde displej špatný? 

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Kluci proč Xko, když vynecháme displej tak je ve všem horší než Xrko. Dvě optiky? řekl bych zbytečnost i s jednou opitkou si dokáže Xrko s portrétem poradit na výbornou . A co se týče displeje, tak ruku na srdce ti kdo mají cokoliv před Xkem Vám přijde displej špatný? 

Cokoliv s "retinou" už není špatné, aby to stálo za řeč. A když se to vezme ad-absurdum, jaké důvody by měl mít majitel 6S k "upgradu" na 8? Háklivá a těžká skleněná záda, pochybné bezdrátové dobíjení a teoreticky lepší vodotěsnost? Pokud má hned po ránu poznat že drží v pracce něco nového, tak už sakra aspoň to Xko... 

Odkaz ke komentáři

Cokoliv s "retinou" už není špatné, aby to stálo za řeč. A když se to vezme ad-absurdum, jaké důvody by měl mít majitel 6S k "upgradu" na 8? Háklivá a těžká skleněná záda, pochybné bezdrátové dobíjení a teoreticky lepší vodotěsnost? Pokud má hned po ránu poznat že drží v pracce něco nového, tak už sakra aspoň to Xko... 

Čo je pochybné na tom bezdrôtovom nabíjaní prosím ťa? Používam na Xku len to od kedy ho mám a nič pochybné som si teda nevšimol. 

Odkaz ke komentáři

Ad pochyby o pomalém bezdrátovém dobíjení: 

Návrhová životnost baterie je 4-5 let, argumenty typu "už to rok používám na Xku" jsou tedy poněkud předčasné. Z podstaty věci má ten "zdroj domácího elektromagnetického smogu" bídnou účinnost, osolenou tím že většina "5W" základniček si placatý mobil ani neumí vycentrovat - přičemž "ty co to umí" by po osazení lightningu klidně mohly fungovat i jako prachsprostá kolíbka. Pro zapomnětlivé, elegantní řešení založené na magnetech existovalo už v roce 2009 (a kupodivu se dostalo i ke konstruktérům AW):

Každý samozřejmě máme "feature requirements" nastavené jinak - ale jakkoliv cítím k (zatím ne zcela dotažené) řadě X odstup, přijde mi že (po letech ostudné technologické stagnace 6-6S-7-8) přinesla aspoň "mírný pokrok v mezích zákona". Letošní recykláty mi sice přijdou jako vábničky na hejly s vytasenou štrajtoflí, stydící se za to že vloni nezkousli překvapivé navýšení cenové hladiny - ale proč si nepřipomenout že Apple Inc. není žádná charita...  :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Jediné co by mi na XR lehce vadilo by byl ten škaredý rámeček, je to hodně do očí bijící....ale opět jen při srovnání s XS, který má žena (až tam mě to došlo že se mi to na XR nelíbí). Jinak tloušťka je fajn, lepší držení a výdrž baterie. Portréty jsou pro IG plniče a pávy. 

Odkaz ke komentáři

Portréty jsou pro IG plniče a pávy. 

Pro mě je důvod pro koupi nového telefonu v podstatě hlavně top foťák - a to hlavně kvůli focení dětí. Jednou to bude málo z věcí co nám zbyde a zrovna dobrý portrétní režim je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí. Když vidím jaký jsem měl fotky před třeba 5 lety a jaký teď je to neuvěřitelný rozdíl. 

Odkaz ke komentáři

Pro mě je důvod pro koupi nového telefonu v podstatě hlavně top foťák - a to hlavně kvůli focení dětí. Jednou to bude málo z věcí co nám zbyde a zrovna dobrý portrétní režim je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí. Když vidím jaký jsem měl fotky před třeba 5 lety a jaký teď je to neuvěřitelný rozdíl. 

Naprosto souhlasím, to bylo to nejdůležitější podle čeho jsem vybíral pro sebe i pro ženu. Foťák - telefon máme po ruce furt, pořádné sklo (kdo má) je většinou ve skříni na instatní fotky. Další důležitá věc je rozměr, proto jsem šel místo P20Pro do IpX.

Odkaz ke komentáři

já směřoval na potřebu mít super selfie. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...