Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Ja jedu na Galaxy S Gingerbread a ted budu zene k narozeninam kupovat iP 4S, tak to v klidu budu moct srovnavat. Treba prejdu na Jabko taky. Mam trochu obavy z instalace iTunes ve sluzebnim compu. Aby to vsude nelezlo a vsude neotravovalo. A mam vzit 64 GB? Stoji za to priplatit? Asi jo, co?

Fiona: Na iPhone nejde nastavit jas displeje? Ze te to u toho tveho kamarada tak prekvapilo a povazujes to za nedostatek systemu. :-)

U IP nevím, já jsem to nepotreboval, nic jsem s tím nedelal, dával jsem to jako srovnání, ža kamarad s galaxy 2 to řešil, bo mu to šajnilo jak sv.ňa...:-), chtěl jsem jen říci, že co nejvíc oceňuji na Iphone a ipad, že s tím v podstatě nic nemusím dělat, pokud se teda v tom nechci pohrabat, že je to prostě uživatelsky velmi přátelské....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:offtopic: Když už se tu řešily ty zesilovače...

Dnes se mi zlomil kabel u Etymotic er-6i. Tak o víkendu proběhne zřejmě samodomo náprava.

Jelikož se už nevyrábí, ale mně vyhovují až na to, že nemají možnost přepínání skladeb + mikrofón, tak uvažuji že bych přikoupil výše zmíněný zesilovač FiiO E1 (mikrofón netřeba).

Má cenu pořizovat zesilovač s ohledem na tu plánovanou opravu? :)

Šel by do iPhonu 3G, který tahám v kapse kalhot, takže je to pro tahle "udělátka" občas náročné.

post-5631-048443000 1319586804.jpg

zdroj: headphones.cz

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

Bry vecer panove,dotaz na vsechny co maj ipad 1 s iOS 5 a nainstalovanou aplikaci ivysilani,funguje vam?me nejde prehrat zadne video,nacte se mi reklama pred videem a nic vic ani reklama se neprehraje

Cau Milosi, ted jsem to zkousel a funguje mi to bez problemu - ze zacatku mi to neprehravalo nic, dlouho jsem to nespoustel a ted kdyz jsem to chtel zkusit tak to bezi :)
Odkaz ke komentáři

Grakij: FiiO dobrý, ale tak ležet na gauči a ne do kapsy. Ten ovladač celkem citlivě reaguje, nenašel jsem na něm lock a tak to dělá celkem neplechu. Navíc mi jede jen v iPhone - v iPodu fachá gůt, jen nejde zvuk, což je na zesilovač celkem velká závada...

Odkaz ke komentáři

Grakij: FiiO dobrý, ale tak ležet na gauči a ne do kapsy. Ten ovladač celkem citlivě reaguje, nenašel jsem na něm lock a tak to dělá celkem neplechu. Navíc mi jede jen v iPhone - v iPodu fachá gůt, jen nejde zvuk, což je na zesilovač celkem velká závada...

Díky, tak si to asi ještě rozmyslím, ani mě nenapadlo, že nějaký lock bude potřeba - to by mohla být dobrá "sranda".

Odkaz ke komentáři

:offtopic: Když už se tu řešily ty zesilovače...

Jelikož se už nevyrábí, ale mně vyhovují až na to, že nemají možnost přepínání skladeb + mikrofón, tak uvažuji že bych přikoupil výše zmíněný zesilovač FiiO E1 (mikrofón netřeba).

Má cenu pořizovat zesilovač s ohledem na tu plánovanou opravu? :)

Zrovna Fiio E1 nebude žádná velká hitparáda - měl jsem, šel pryč. Velký nekomfort nošení a ovládání a malý přínos ve zvuku

Odkaz ke komentáři

@Duke650 Díky za vlastní zkušenost.

Primárně se mi zalíbil proto že má možnost toho ovládání a lepší zvuk by byl jen dobrý bonus.

Ale jestli to nemá "hold" a špatně se to nosí tak nic :)

Původně jsem myslel, že to má tak 20cm kabel, ale potom jsem viděl na jiném obrázku to klubko a to tomu taky nepřidává...

Raději to pak přiložím na nová sluchátka :)

Odkaz ke komentáři

@Duke650 Díky za vlastní zkušenost.

Primárně se mi zalíbil proto že má možnost toho ovládání a lepší zvuk by byl jen dobrý bonus.

Ale jestli to nemá "hold" a špatně se to nosí tak nic :)

Původně jsem myslel, že to má tak 20cm kabel, ale potom jsem viděl na jiném obrázku to klubko a to tomu taky nepřidává...

Raději to pak přiložím na nová sluchátka :)

Hlavně ten bazmek (ovladač) má tak citlivý čudle, že jsem každou chvíli vypěnil po nechtěném posunutí skladby...

má to sice klip k uchycení na oděv, ale asi nenosím ty správné hustokrutěpřísné cool tenoučké hadříky dle představ designérů Fiio

jo a docela výrazně to žralo baterku iPodu

když už, tak "normální" přenosný zesík na baterky - zvukově někde úplně jinde

Odkaz ke komentáři

S Apple produkty mám něco zkušeností, nicméně ne dobrých, nebyl jsem spokojen. Jelikož jednou z věcí co mě živí je grafika, zkoušel jsem Mac, problémy jsem měl hlavně s kompatibilitou vstupů a výstupů vůči "zbytku světa" a operační systém mi přišel takovy jakoby "dětský". To samé iphone, měl jsem jej půjčený na tři dny, netvrdím, že je to špatné zařízení, ale přijde mi omezené a hloup - především za tu cenu, co za to chtějí. Rád jsem se vrátil k htc diamond. Kdyby stál iphone 4 tisíce, řeknu je to slušný mobil ale takhle ne. Nicméně toto jsou moje zkušenosti, a nemám problém s tím, že někdo má svoje zkušenosti přesně opačné. Fanatismus na kterékoliv straně je špatný, a bohužel mám (a zase je to jen můj pocit), že na straně apple uživatelů je silnější. Nicméně nevidím problém v tom, že každý budeme používat to, co nám vyhovuje, a přitom si zachováme respekt a vzájemnou úctu.

Musím jen souhlasit Iphone je super po technické stránce, ale ta závislost na počítači je šílená, bez itunes v tom nejde nic udělat! Zlatý Android i s jeho chybami.

Odkaz ke komentáři

Musím jen souhlasit Iphone je super po technické stránce, ale ta závislost na počítači je šílená, bez itunes v tom nejde nic udělat! Zlatý Android i s jeho chybami.

Tak to nechapu - ja tam jen zalohuju, cas od casu (nyni uz i pres wifi). Nechapu, jakou zavislost mas na mysli... Aplikace beru rovnou z Appstore a muziku 1x za mesic pres iTunes prezije kazdej..
Odkaz ke komentáři

Hehe, predpokladam, ze jsi si precetl nejakou recenzi na webu a osobni zkusenost ti zcela chybi, jinak bys tohle asi napsat nemohl :D Cast viz Jeremyho odpoved + nejake dalsi postrehy.. Bez iTunes s tim nejde nic delat? Jak to myslis? Zaloha dat pres iCloud, ulozeni + vlozeni dat napr pres Dropbox, stahnuti prakticky jakehokoliv obsahu napr pres browser iCab mobile + otevreni v aplikaci ve ktere si prejes - plati pro video (napr stazene z youtube.com, nebo odkudkoliv jinud - uloz.to atp), muziku, word, excel, pdf, fotky atd atd, aplikace si stahnes pres Appstore v telefonu, odkazat se na ne muzes napr z nejake externi aplikace, upozornujici te na zmeny v cenach aplikaci atp, stahovani podcastu, filmu, hudby primo z iTunes v iPhonu/iPadu a takhle by se dalo pokracovat asi donekonecna = zkus byt konkretnejsi jestli mas osobni zkusenost z pouzivani, jinak je zbytecny psat podobny nesmysly, ktere jsou pravdive mozna v jinem vesmiru :) Shodou okolnosti pouzivam i HTC s Androidem (+ nekolik dalsich telefonu s Androidem jsem mel), tak vim jake tam jsou moznosti. Aby odpadl zbytecny dotaz, moznosti iPhonu/iPadu jsou bez jailbreaku.. Osobne iPad nebo iPhone k iTunes pripojim tak jednou mesicne a ani nevim jestli to je potreba, kazdopadne napr pro rychlou aktualizaci hudebni knohovny je to fajn..
Odkaz ke komentáři

Tak to nechapu - ja tam jen zalohuju, cas od casu (nyni uz i pres wifi). Nechapu, jakou zavislost mas na mysli... Aplikace beru rovnou z Appstore a muziku 1x za mesic pres iTunes prezije kazdej..

A k iTunes se musím připojit každý měsíc i když nechci nakupovat hudbu? A jak je to z legalitou, samozřejmě ne že bych měl plný telefon stažených songů, spíš už jen ani nevím kde jsou ty origo CD :D

sorry za blbý dotaz, ale nevyznam se v tom a o 4s ted vážn přemýšlím...

Odkaz ke komentáři

Me se libi jak se spickujete :D Nekdo rekne neco proti iPhonu a hned je za blba :D Verim , ze posledni iphone spole treba se samsungem G SII jsou spicky na trhu... Pro me to jsou ale predrazeny hracky s funkcema ktery vubec nepotrebuju. Vyzkousel jsem taky dost mobilu ale asi je pro moje potreby nejlepsi E rada od Nokie - aktualne E52. Telefonovani, zpravy, emaily a slusna navigace jsou veci co vyuziju. Obcas si prisvitim na hajzliku diodou a telefon me vzbudi. Vyborna vydrz na baterie, rozumne rozmery a nizka vaha. Jsem naprosto spokojen. Klidne ozelim displej s HD rozlisenim a 30 Mpx fotak kdyz symbian umim intuitivne ovladat. Ale je pravada ze treba iPhone je hezkej a rad si s nim pohraju. Jen to neni telefon pro muj kazdodeni zivot.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...