Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Chlapi jeden dotaz-po přejetí na iOS5 mi trošku blbne aplikace IPB ve kterých se přihlašuju na fórum-i když nic neotvírám,furt to píše loading,je to takový otravný,v čem otvíráte fóra?už to tu někde bylo,ale nemůžu to najít,díky.Dělá to i na Ipadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi jeden dotaz-po přejetí na iOS5 mi trošku blbne aplikace IPB ve kterých se přihlašuju na fórum-i když nic neotvírám,furt to píše loading,je to takový otravný,v čem otvíráte fóra?už to tu někde bylo,ale nemůžu to najít,díky.Dělá to i na Ipadu.

Od prechodu na iOS 5 (i 5.0.1) mi spatne nacita app store a iTunes z iPhone4 z plochy pres wifi. Trva to cca 10 min. , nekdy to nenabehne vubec. Jinak internet jede v poho...
Odkaz ke komentáři

Pokud někdo chce kupovat 4s a je u vodafonu nebo zná někoho kdo je tak mají 64gb je za vcelku zajimavou cenu, nejlevnější na netu jsem našel za 20tis. Tady je za 16 tis. Ovšem nevím jestli je nějak blokovaný pouze pro vodafone či ne.

http://eshop.vodafon...requestid=10032

Upraveno uživatelem Speedster
Odkaz ke komentáři

Pokud někdo chce kupovat 4s a je u vodafonu nebo zná někoho kdo je tak mají 64gb je za vcelku zajimavou cenu, nejlevnější na netu jsem našel za 20tis. Tady je za 16 tis. Ovšem nevím jestli je nějak blokovaný pouze pro vodafone či ne.

http://eshop.vodafon...requestid=10032

Blokovany neni, jen si k nemu musis vzit pausal... Takze zadna hitparada....

Odkaz ke komentáři

Dotaz na odborníky:

Zakoupil jsem přes iTunes nějakou muziku a rád bych ji vypálil - v iTunes je na to program, ale ptá se na mezery mezi skladbami. A tady je problém - např. Faithless mají některé skladby "v kuse" a mezi dalšími je pauza. Dá se to nějak nastavit a nebo vypálit v jiném programu?

A další dotaz, neb o spíš jen povzdechnutí - je vážně takový rozdíl v kvalitě přehrávání mezi iPodem Classic a iPhonem 4? Muziku do nich dávám stejnou, poslouchám ze stejných sluchátek, ale kvalita ve prospěch iPhonu je slyšitelná...

Odkaz ke komentáři

co si tak pamatuju, mezery nikdy nedavat - jsou to totiz "mezery navic" - tj. kdyz na origo CD mezera je nebo neni, na zrekonstruovanem CD "bez mezer" taky bude nebo nebude. "s mezerami" by tam byla delsi a byla. Jestli jsem to teda napsal srozumitelne. :)

Odkaz ke komentáři

co si tak pamatuju, mezery nikdy nedavat - jsou to totiz "mezery navic" - tj. kdyz na origo CD mezera je nebo neni, na zrekonstruovanem CD "bez mezer" taky bude nebo nebude. "s mezerami" by tam byla delsi a byla. Jestli jsem to teda napsal srozumitelne. :)

Odkaz ke komentáři

Kdyby to někdo chtěl taky vyzkoušet a porovnat výsledky - po dnešním pádu iPhonu 4S ze dvou metrů na dlažbu jsou na něm dva pořádný vrypy (i v kovovém rámečku), ale všechna čest Gorilla Glassu, protože displej je bez jediného škrábnutí a podle celodenního testování jsou v pořádku i všechny funkce. Utrpěla především moje čest -první pád telefonu po dvanácti letech. Bohužel drahýho a jen týden starýho Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...