grakij Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Máte prosím, tip na aplikaci pro scanování více dokumentů/papírů, tak abych na konci nebo na začátku nastavil název série a potom jenom měnil papíry a nakonec uložil vše najednou (papír1.jpg, papir2.jpg,...,papirN.jpg)? Předem díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) Máte prosím, tip na aplikaci pro scanování více dokumentů/papírů, tak abych na konci nebo na začátku nastavil název série a potom jenom měnil papíry a nakonec uložil vše najednou (papír1.jpg, papir2.jpg,...,papirN.jpg)? Předem díky ;-) Myslím, že tam záleží na tom, co umí scanner - jestli pozná, že jsi otevřel/zavřel dekl ... mám nějakou multifunkční tiskárnu od Samsungu (SCX-4623FN) s podavačem scanovaných nebo kopírovaných dokumentů a k tomu, co potřebuješ stačí software od výrobce (maj ho i pro OS X). EDIT: ... jen dodám, že umí série pojmenovat a číslovat podle libosti a ukládat je do libovolné složky. Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem Pavlucha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 dneska jsem si pro iPhone4 koupil novy kabatek,hlinik,takovej tech kousek,opravdu hezky zpracovane na CNC stroji,naprosta spokojenost ,kdyby to nekoho zajimalo,koupeno tady i-face Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) Mám ještě jeden dotaz k iPhone. Máte někdo zkušenosti s fungováním dvou účtů na jedněch iTunes? Tj. dva různé iPhone a dva různé účty na jednom PC. Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 (upraveno) Myslím, že tam záleží na tom, co umí scanner - jestli pozná, že jsi otevřel/zavřel dekl ... mám nějakou multifunkční tiskárnu od Samsungu (SCX-4623FN) s podavačem scanovaných nebo kopírovaných dokumentů a k tomu, co potřebuješ stačí software od výrobce (maj ho i pro OS X). EDIT: ... jen dodám, že umí série pojmenovat a číslovat podle libosti a ukládat je do libovolné složky. Díky, žádné ovladače/soft od výrobce jsem neinstaloval. Když jsem používal linux tak mi vyhovoval Simple Scan. Když scanuji více papírů tak poklop ani nezavírám. edit: Navíc bych měl dobrý pocit kdyby to bylo nezávislé na daném zařízení - trochu si vymýšlím Upraveno 19. prosince 2011 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Díky, žádné ovladače/soft od výrobce jsem neinstaloval. Když jsem používal linux tak mi vyhovoval Simple Scan. Když scanuji více papírů tak poklop ani nezavírám. edit: Navíc bych měl dobrý pocit kdyby to bylo nezávislé na daném zařízení - trochu si vymýšlím Co máš za scanner? Vymejšlíš si dost, protože pokud nemá podavač, platí co jsem psal výše - jak bys chtěl časovat skenování/výměnu dokumentu ve scanneru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Lexa: dik za tip. Nie som zastancom roznych "trapnych" obalov telefonov, ale tento vyzera celkom vkusne. Asi sa po nom vazne pozriem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Mám ještě jeden dotaz k iPhone. Máte někdo zkušenosti s fungováním dvou účtů na jedněch iTunes? Tj. dva různé iPhone a dva různé účty na jednom PC. Ano, mam tri ucty v ruznych zemich (jak se postupne stehujeme), ktere pouziva cela rodina - 4 iPhones a iPad, bez problemu. Jedina "otrava" je v tom, ze pri updatech aplikaci je treba se prihlasit do uctu kde byla dana aplikace puvodne koupena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Co máš za scanner? Vymejšlíš si dost, protože pokud nemá podavač, platí co jsem psal výše - jak bys chtěl časovat skenování/výměnu dokumentu ve scanneru? Mám multistroj bez podavače, takže můj "ideální" postup byl/je takový: 1) vezmu papír a vložím na skleněnou desku 2) odliknu v počítači scanovat 3 )dám nový papír 4) odkliknu scanovat ... X)dám uložit sérii Nyní je to tak, že pro každý papír musím zadávat název, nebo alespoň měnit číslo... Instalovat ovladače/soft pro každé zařízení opravdu nechci Díky za snahu, ale tudy cesta nevede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Tak jsem připojil druhej iPhone k iTunes. Vybral jsem, že se jedná o novej iPhone s jiným přístupem do AppelStore. Přesně to co jsem nechtěl se stalo skutečností. Promíchaly se aplikace což je tedy asi jako, že dobrý že aplikace koupená na jednom účtě holt musím vybrat který chci synchroznizovat a který ne. Ale daleko větší problém jsou MP3 má to jeden hromadnej playlist a přehrabovat se a ručně rozdělovat který MP3 patřej ke mně a který k manželce to je vopruz neuvěřitelnej. Já jsem marně doufal, že to zobrazí jakoby pro každej iPhone jiné iTunes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 Ucty a knihovny jsou dve odlisne veci. Staci podrzet "Command" pri startu iTunes a prepnout/nebo zalozit novou knihovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Ucty a knihovny jsou dve odlisne veci. Staci podrzet "Command" pri startu iTunes a prepnout/nebo zalozit novou knihovnu Mně už se to promíchalo tak na to prdím, ale nějak mi nechce do toho druhého iPhonu nahrávat aplikace, přitom jsem přihášenej druhým účtem a on tam nakopíruje z iTunes jen ty co mám koupené na starém účtu ... zvláštní :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 http://www.meoptasportsoptics.com/CZ/main.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Nezná prosím někdo aplikaci, která umí posílat zprávy přes internet a funguje na iOS a Androidu? Mám iPhone 3G, přítelkyně LG GW620 (což by podle internetu měl být android 1.5). Zkoušel jsem WhatsApp, ale ten na tom androidu nešel :-/ neznáte něco, co by mohlo fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Něco jako Palringo ? Ale pak si přístroje budou brát malinko více štávy . Jinak šlape super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Něco jako Palringo ? Ale pak si přístroje budou brát malinko více štávy . Jinak šlape super . Díky za tip, vyzkouším. Pokud má někdo zkušenosti i s něčím jiným, sem s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Je toho hromada IM+ je taky dobrý , stačí do googlu zadat "instant messaging" nebo přejít na BB nebo počkat na portované BBM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Tak jsem během 4 dnů přečetl životopis Steeva Jobse a jsem opravdu unešen. Je to nesmírně inspirativní kniha o člověku, který vybudoval 3 společnosti a z toho dvě nesmírně cenné v globálním měřítku (Apple je nyní firma prakticky s nějvětší tržní hodnotou - 341 mld., tedy násobně větší něž Microsoft). Je až k neuvěření, co dokáže jeden člověk a doporučuju přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 zachytili ste "dobru spravu"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Nezná prosím někdo aplikaci, která umí posílat zprávy přes internet a funguje na iOS a Androidu? Mám iPhone 3G, přítelkyně LG GW620 (což by podle internetu měl být android 1.5). Zkoušel jsem WhatsApp, ale ten na tom androidu nešel :-/ neznáte něco, co by mohlo fungovat? Viber www.viber.com Nielen spravy, ale aj hlas... Zvuk subjektivne o pol triedy lepsi ako standardny telefon... Funguje aj cez 3G, nielen na Wifi... tudiz, volanie "zdarma". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se