Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Máte prosím, tip na aplikaci pro scanování více dokumentů/papírů, tak abych na konci nebo na začátku nastavil název série a potom jenom měnil papíry a nakonec uložil vše najednou (papír1.jpg, papir2.jpg,...,papirN.jpg)?

Předem díky ;-)

Myslím, že tam záleží na tom, co umí scanner - jestli pozná, že jsi otevřel/zavřel dekl ... mám nějakou multifunkční tiskárnu od Samsungu (SCX-4623FN) s podavačem scanovaných nebo kopírovaných dokumentů a k tomu, co potřebuješ stačí software od výrobce (maj ho i pro OS X).

EDIT: ... jen dodám, že umí série pojmenovat a číslovat podle libosti a ukládat je do libovolné složky.

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že tam záleží na tom, co umí scanner - jestli pozná, že jsi otevřel/zavřel dekl ... mám nějakou multifunkční tiskárnu od Samsungu (SCX-4623FN) s podavačem scanovaných nebo kopírovaných dokumentů a k tomu, co potřebuješ stačí software od výrobce (maj ho i pro OS X).

EDIT: ... jen dodám, že umí série pojmenovat a číslovat podle libosti a ukládat je do libovolné složky.

Díky,

žádné ovladače/soft od výrobce jsem neinstaloval. Když jsem používal linux tak mi vyhovoval Simple Scan.

Když scanuji více papírů tak poklop ani nezavírám.

edit: Navíc bych měl dobrý pocit kdyby to bylo nezávislé na daném zařízení - trochu si vymýšlím :)

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

Díky,

žádné ovladače/soft od výrobce jsem neinstaloval. Když jsem používal linux tak mi vyhovoval Simple Scan.

Když scanuji více papírů tak poklop ani nezavírám.

edit: Navíc bych měl dobrý pocit kdyby to bylo nezávislé na daném zařízení - trochu si vymýšlím :)

Co máš za scanner? Vymejšlíš si dost, protože pokud nemá podavač, platí co jsem psal výše - jak bys chtěl časovat skenování/výměnu dokumentu ve scanneru? :)

Odkaz ke komentáři

Mám ještě jeden dotaz k iPhone. Máte někdo zkušenosti s fungováním dvou účtů na jedněch iTunes? Tj. dva různé iPhone a dva různé účty na jednom PC.

Ano, mam tri ucty v ruznych zemich (jak se postupne stehujeme), ktere pouziva cela rodina - 4 iPhones a iPad, bez problemu. Jedina "otrava" je v tom, ze pri updatech aplikaci je treba se prihlasit do uctu kde byla dana aplikace puvodne koupena...
Odkaz ke komentáři

Co máš za scanner? Vymejšlíš si dost, protože pokud nemá podavač, platí co jsem psal výše - jak bys chtěl časovat skenování/výměnu dokumentu ve scanneru? :)

Mám multistroj bez podavače, takže můj "ideální" postup byl/je takový:

1) vezmu papír a vložím na skleněnou desku

2) odliknu v počítači scanovat

3 )dám nový papír

4) odkliknu scanovat

...

X)dám uložit sérii

Nyní je to tak, že pro každý papír musím zadávat název, nebo alespoň měnit číslo...

Instalovat ovladače/soft pro každé zařízení opravdu nechci ;)

Díky za snahu, ale tudy cesta nevede.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem připojil druhej iPhone k iTunes. Vybral jsem, že se jedná o novej iPhone s jiným přístupem do AppelStore. Přesně to co jsem nechtěl se stalo skutečností. Promíchaly se aplikace což je tedy asi jako, že dobrý že aplikace koupená na jednom účtě holt musím vybrat který chci synchroznizovat a který ne. Ale daleko větší problém jsou MP3 má to jeden hromadnej playlist a přehrabovat se a ručně rozdělovat který MP3 patřej ke mně a který k manželce to je vopruz neuvěřitelnej. Já jsem marně doufal, že to zobrazí jakoby pro každej iPhone jiné iTunes.

Odkaz ke komentáři

Ucty a knihovny jsou dve odlisne veci. Staci podrzet "Command" pri startu iTunes a prepnout/nebo zalozit novou knihovnu

Mně už se to promíchalo tak na to prdím, ale nějak mi nechce do toho druhého iPhonu nahrávat aplikace, přitom jsem přihášenej druhým účtem a on tam nakopíruje z iTunes jen ty co mám koupené na starém účtu ... zvláštní :-/

Odkaz ke komentáři

Nezná prosím někdo aplikaci, která umí posílat zprávy přes internet a funguje na iOS a Androidu? Mám iPhone 3G, přítelkyně LG GW620 (což by podle internetu měl být android 1.5). Zkoušel jsem WhatsApp, ale ten na tom androidu nešel :-/ neznáte něco, co by mohlo fungovat?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem během 4 dnů přečetl životopis Steeva Jobse a jsem opravdu unešen. Je to nesmírně inspirativní kniha o člověku, který vybudoval 3 společnosti a z toho dvě nesmírně cenné v globálním měřítku (Apple je nyní firma prakticky s nějvětší tržní hodnotou - 341 mld., tedy násobně větší něž Microsoft). Je až k neuvěření, co dokáže jeden člověk a doporučuju přečíst.

Odkaz ke komentáři

Nezná prosím někdo aplikaci, která umí posílat zprávy přes internet a funguje na iOS a Androidu? Mám iPhone 3G, přítelkyně LG GW620 (což by podle internetu měl být android 1.5). Zkoušel jsem WhatsApp, ale ten na tom androidu nešel :-/ neznáte něco, co by mohlo fungovat?

Viber

www.viber.com

Nielen spravy, ale aj hlas... Zvuk subjektivne o pol triedy lepsi ako standardny telefon... Funguje aj cez 3G, nielen na Wifi... tudiz, volanie "zdarma".

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...