Gilius Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Zítra jdu na pobočku spořky,tak si také dovolím nějak přispět
marosh Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 ...sám mám málo... Ale hecnul jsem se, chronomagovi jsem poslal dvě stravenky SodexHo v hodnotě 60,-Kč, tak ať to novému servru šmakuje.
Návštěvník SukHoi Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 .....tak sem si taky předplatil nějakej ten BAN a aby to nebylo úplně zadarmo tak za každejch deset korun co sem poslal tu napíšu sprostý slovo
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Tak jsme společně se Sváťou také poslali finanční příspěvek. Sváťá vás nechává všechny pěkně pozdravovat...
Matthew Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Posílám drobný příspěvěk. Beru to jako malé poděkování, především za to, že je tu bazar (což je jedna z mála komerce tady), a že tak máme možnost prodávat a vyměňovat naše kousky za částky odpovídající realitě, protože to by jinde bylo často velice těžké, kde jinde lidé hodinky a věci související odpovídajícím způsobem ohodnotí. Díky a doufám, že se sbírka povede EDIT: nechci, aby to vyznělo, že mi tu jde jenom o bazar, to ne, ale dá se to brát jako příspěvěk z částky, kterou bychom jinak utratili na provizích prodejním serverům
Murphy97 Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 vždyť já tady taky tak nějak relaxuju (tedy většinou...) je to tam
vanderB. Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 taky jsem přispěl, ale su chud, takže jen málo
Josef01 Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Ne že by mi šlo o peníze, ale chci se zeptat, zda není nákup vlastního serveru trochu velký přepych, když za 2400,- ročně dostanu 10GB prostoru (nebo za 4800,- 20GB) včetně veškerých služeb (zálohování, servis atd.) ?? Naprosto vážně mě to zajímá, protože se zabývám občas poskytováním outsourcingu.
kubson Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Josef01 napsal: Ne že by mi šlo o peníze, ale chci se zeptat, zda není nákup vlastního serveru trochu velký přepych, když za 2400,- ročně dostanu 10GB prostoru (nebo za 4800,- 20GB) včetně veškerých služeb (zálohování, servis atd.) ?? Naprosto vážně mě to zajímá, protože se zabývám občas poskytováním outsourcingu. řekl bych, že nejde ani tak o prostor, jako o vytížení serveru, to na sdíleném hostingu nevidí rádi imho
emte Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 kubson napsal: řekl bych, že nejde ani tak o prostor, jako o vytížení serveru, to na sdíleném hostingu nevidí rádi imho A tiez o traffic, ten tiez nie je zdarma
Josef01 Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Součástí té ceny je traffic 2TB, nemám tušení kolik má tohle forum.
Chronomag Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 kubson napsal: řekl bych, že nejde ani tak o prostor, jako o vytížení serveru, to na sdíleném hostingu nevidí rádi imho Přesně tak, zátěž serveru a provoz je příliš velký na to, aby mi to hoster dal na sdílený server za tuhle cenu. V tom je ten rozdíl mezi vlastním serverem a webhostingem za 150 Kč měsíčně "bez omezení dat i zátěže"... A pronájem dedikovaného serveru už je rázem cca 4K měsíčně. Přitom životnost serveru (morální) jsou tři roky, konektivitu už máme v ceně, takže lepší koupit vlastní. Jinak zajímavé je, že cca 85% peněz přišlo přes PayPal, 10% přes účet, zbytek je jednou PaySec a dvě sodexho stravenky Myslel jsem, že Paypal bude dělat minimum. SukHoi napsal: a aby to nebylo úplně zadarmo tak za každejch deset korun co sem poslal tu napíšu sprostý slovo Jestli tenhle návrh platí i zpětně, tak jsem to spočítal a máš poslat ještě 18 650 Kč bez DPH
Matthew Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Chronomag napsal: Jinak zajímavé je, že cca 85% peněz přišlo přes PayPal, 10% přes účet, zbytek je jednou PaySec a dvě sodexho stravenky Zajímavá budou finalní čísla, ale podle mě PayPal není překvapení, já sám už na internetu neplatím jinak (eBay nás vychoval ) Chci jen říct, že je dobře, že tu PayPal jako možnost je, protože si myslim, že jinak by hodně lídi především menší příspoěvky neposlali, tohle je záležitost pár sekund.
Návštěvník SukHoi Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Chronomag napsal: Jestli tenhle návrh platí i zpětně, tak jsem to spočítal a máš poslat ještě 18 650 Kč bez DPH to vychází na 67,08 Kč bez dph na příspěvek = to je slušný
Chronomag Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 SukHoi napsal: to vychází na 67,08 Kč bez dph na příspěvek = to je slušný Část příspěvků máš z loňska za nižší sazbu DPH
bandicoot Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 LuŠtěLa napsal: Tak jsme společně se Sváťou také poslali finanční příspěvek. Sváťá vás nechává všechny pěkně pozdravovat... když bude sváťa dobrej, třeba se ten finanční tok otočí a chronmomag ho bude sponzorovat a my se složíme na nějaký pěkný starší stopky, ani nemusí jít vteřinovka, stačí jen minutovej sčítač
DTfan Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Posláno pár stovek, z mých úspor na JLC Extreme World, už mi chybí jen 8 tisíc Eur.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.