Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 minutou, dr.sphinx napsal:

A jseš si napsosto jistej, žes to před knihovnou vyfotil naprosto náhodu? :) Den kvůli tomu určitě pokaženej nemáš :) 

Odkud to pivo přesně je? Z fotky nedovedu přečíst. 

Je to malý liberecký pivovar. Mohu doporučit.🍻

Odesláno
V 17. 12. 2021 v 9:58, Libor_OV napsal:

Poutník z Pejřimova - naprostý souhlas s výše vepsaným.

No, s tou Plzni bych to tak jasne nevidel, jinak je Poutnik fajn. Tvl ja jsem ho uz staraaasne dlouho nemel! Si asi na rijen zajistim soudecek 😃

Odesláno
V 16. 12. 2021 v 21:59, honza1 napsal:

Já poslední rok kupuju ležáka Poutník z Pelhřimova, furt jsem hledal takovou tu klasickou chuť piva.

A tohle pivo je takové pěkně hořké, s plnou chutí. I můj synek si občas cucne a chválí, že je chutnější než Plzeň.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jo, Poutňál je top.. Jen jich nesmíš dát víc, jak pět.. Pak druhej den člověk trpí..😃 To se Ti zase u Plzně nestane..😉

Odesláno
před 2 hodinami, nickolas napsal:

No, s tou Plzni bych to tak jasne nevidel, jinak je Poutnik fajn. Tvl ja jsem ho uz staraaasne dlouho nemel! Si asi na rijen zajistim soudecek 😃

Poutníka vyzkoušej - doporučuju plnotuk (12). A budeš milé překvapen. Dost jsem se mu loni a letos "věnoval".

Odesláno (upraveno)

Tak vim, ze jsou tady na ruzny prani a PF jiny vlakna, ale tohle spis dam sem. Ackoli vlastne by to jeste slo do kdo mate jaho psa. 

Podotykam, ze to vymyslel a vytvoril muj 9 letej synek. Tak nevim, jestli mam mit radost nebo se mit na pozoru. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem warann
Návštěvník eloga
Odesláno

Na Štěpána bez Štěpána a posloužil k tomu nejlépe Prazdroj ze z Plzně. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...