Vladino125 Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Po stvrtom o sile 8,4, mi uz zacinaju chutit aj tie ktore mi nechutili.
M.K. Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Pivní semafor (Purkmistr, Bizon, Radobyčice): 3 1
childe Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 18 hodinami, M.K. napsal: Pivní semafor (Purkmistr, Bizon, Radobyčice): Po takovém pivním semaforu bude hrozit pokuta za rychlou jízdu
pavo_ Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května dnes přímo v pivovaru Clock...ležák Anežka 11° na žížu a 9° Trudi plus jsem si vzal pár lahví sebou, dělají to tam moc dobře 2
Zdenek1307 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Po velmi dlouhé době Rohozec Skalák 11°. To pivo je dokonalé. Podle mě takhle má chutnat a voňet pivo. 4
Beet Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Po velmi dlouhé době Rohozec Skalák 11°. To pivo je dokonalé. Podle mě takhle má chutnat a voňet pivo. Až přestane pršet, musim tam na jedno zajet. Už jsem ho dlouho neměl. 1
M.K. Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Včera s manželkou před koncertem skvělý a jedinečný Radůzy...
warann Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Pivni semafor pro barvoslepy: Otakar, Klenot Kazbek a Klenot May Day kiss. To posledni je 14” a jak nemam moc v oblibe silnejsi piva, tak tady je to v pohode. 1 1
Gustaf Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Darmochleb 11 pšeničná a žena malého Včelaře 15 polotmavsona medové 1
Zdenek1307 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Dnes pivní slavnosti... takže je toho moc, ani se nedá všechno ochutnat... Postřižinské, Kvasar, Rojc, Hauskrecht, Líšeň, Lhotecký, Vísky, Jadrníček, teď piju Pivo Lont, Ležák 11° 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se