Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ja pivo jako takovy znam, mel jsem lahvace (plechovky), ale on the tap to u nas nikde nebylo. Navic tenhle podnik mam tak 100m od kanclu 😁. Kazdopadne se tesim. 

• Like 1
Odesláno

Máte někdo tip na pivní adventní kalendář? Mám rád ale, kyseláče a různé ujetosti. Zběžně jsem na to koukal ale rád si nechám poradit.

Odesláno (upraveno)

Sice se mi nechtelo, kdyz je tak hnusne, ale hecl jsem se a aspon kousek vyrazil. A ejhle odmena me neminula. V kiosku po ceste, kde jsem nebyl asi 100 let, se kouri z komina, tak vlezu dovnitr a oni maji asi 4 druhy piva, mezi nima i aktualni volbu sladku - nefiltr Plzen 😁

IMG_6818.jpeg

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Raven SKY APA klasika 👍 a pak poprvé na čepu létající pivovar Černý Potoka Orion ƛ APA - a to se moc povedlo, krásně pitelnej ejlík👍🍻

IMG_9578.jpeg

IMG_9580.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Tak jsme vyrazili na akci Zichovec (na foto ve skle bez ohledu na logo je pouze toto pivo) a trochu rozpaky. Meli dve lezacky 12, obe dobry, ale ani z jedny bych se nesedl na zadek. No a zbytek byly specialy, nektery teda az moc specialni (Gazpacho 😁). 
Jo na poslednim radku je pivo z posledni fotky, pumpkin Ale, a to bylo bylo celkem fajn. S prichuti skorice, takovy podzimne zimni. Ale samozrejme to neni na lemtani celej vecer. 

IMG_6830.jpeg

IMG_6831.jpeg

IMG_6827.jpeg

IMG_6826.jpeg

Upraveno uživatelem warann
  • Like 1
Odesláno
před 13 minutami, Harwey napsal:

a tak aj studena zeleninova polievka sa da pit:)))

pumpkin by som si dal

Gazpacho mám rád. No a kámoš si ze srandy na zkoušku objednal i tenhle kousek, a jakože fakt nejsem nějak konzervativní pivař, tak tohle bych fakt nedal. 

Jo, ten kyseláč (3) byl teda taky dost zvláštní, ale ten mi chutnal. Nicméně to byla 18" a ani ta cena už nebyla moc lidová, takže taky proběhlo jen jedno malý. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...