pavo_ Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu já dávám radši až když jsem zpět na Kladně nebo blízko něj bo mě stačí tak 2 někde po cestě a už mám tuhý nohy Sent from my iPhone using Tapatalk 1
petr.73 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 1 hodinou, Gustaf napsal: Držte si klobouky...jedeme z kopce Tak to je “síla”, taky musím zkusit. Dopíjím posledního Dvanácteráka z Kvildy 1
Gustaf Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 2 minutami, petr.73 napsal: Tak to je “síla”, taky musím zkusit. Dopíjím posledního Dvanácteráka z Kvildy Dopijim flašku a nakládá to.... 1
pavo_ Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 3 minutami, Gustaf napsal: Dopijim flašku a nakládá to.... aby ne když to má voltáž jak víno 1
Gustaf Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Na zdraví, kamaráde.... Pak dám asi ješte svatomartinskou 13 od Lobkowitze a půjdu do věčných lovišť
Gustaf Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 1 minutou, pavo_ napsal: aby ne když to má voltáž jak víno Ale je to výbornej ejlik.... 1
warann Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2x Mordyr na zizen a pak .. se uvidi, bud Sibeeria Neipa nebo Mazal Am. IPA. 1
Jone Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu …i výčepák mi řekl, že chodit pro pivo se džbánem je dnes dost extravagantní exotika; dokonce prosil, jestli si to může vyfotit 1 3
warann Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu @jone jo kamo, jsi dinosaurus, smir se s tim. Ale neboj, nejsi v tom sam, ja si to naposledy uvedomil, kdyz se me nejmladsi syn vazne zeptal co je to pevna linka . Kazdopadne dzban paradni, ja bych bohuzel nemel kam s nim chodit a jezdit autem by mi prislo uhozeny.
pavo_ Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu jo když už si někdo do hospody přijde pro pivko sebou tak do PETky(ani se tolik nedivím, je to praktičtější, ale džbán je jednoznačně stylovější). Já byl naposledy se džbánem o Covidu...s kámošem jsme pak pili tajně v parku
Jone Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu @warannjsem s tím nejen smířenej, já si to gustýruju! @pavo_bezpochyby jsou petky praktičtější, nicméně džbán má i jiné než stylotvorné přednosti: jak to mladší personál fakt vůbec nezná a neví si s tím v podstatě rady, tak už se mi párkrát stalo, že přijdu, poručím si do něj tři kusy a osoba za barem ho přiloží k pípě a natočí po okraj Párkrát jsem je i upozornil, že má kubaturu tak 3 litry, ale jenom mávnou rukou… 1
pavo_ Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu tak jestli si poručíš 3 pivka načepují ti cca 6 a nemusíš platit nic navíc tak to není úplně špatný
pavo_ Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu a abych jen nekecal tak já dnes od Mr. Máši klasicky ležák a pak Hoppy Sweetie(single hop APA) 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se