Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dávám radši až když jsem zpět na Kladně nebo blízko něj bo mě stačí tak 2 někde po cestě a už mám tuhý nohy

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Držte si klobouky...jedeme z kopce 😆🍺

IMG_20251121_180520.jpg

Tak to je “síla”, taky musím zkusit. 
Dopíjím posledního Dvanácteráka z Kvildy

IMG_9622.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno

…i výčepák mi řekl, že chodit pro pivo se džbánem je dnes dost extravagantní exotika; dokonce prosil, jestli si to může vyfotit🙄 image.thumb.jpeg.c35b2fdf12aed002fc35b6ea1094ee59.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno

@jone jo kamo, jsi dinosaurus, smir se s tim. Ale neboj, nejsi v tom sam, ja si to naposledy uvedomil, kdyz se me nejmladsi syn vazne zeptal co je to pevna linka 😁. Kazdopadne dzban paradni, ja bych bohuzel nemel kam s nim chodit a jezdit autem by mi prislo uhozeny. 

Odesláno

jo když už si někdo do hospody přijde pro pivko sebou tak do PETky(ani se tolik nedivím, je to praktičtější, ale džbán je jednoznačně stylovější). Já byl naposledy se džbánem o Covidu...s kámošem jsme pak pili tajně v parku 😀

Odesláno

@warannjsem s tím nejen smířenej, já si to gustýruju!😎

@pavo_bezpochyby jsou petky praktičtější, nicméně džbán má i jiné než stylotvorné přednosti: jak to mladší personál fakt vůbec nezná a neví si s tím v podstatě rady, tak už se mi párkrát stalo, že přijdu, poručím si do něj tři kusy a osoba za barem ho přiloží k pípě a natočí po okraj😳 Párkrát jsem je i upozornil, že má kubaturu tak 3 litry, ale jenom mávnou rukou…🤷🏻‍♂️😇

• Haha 1
Odesláno

tak jestli si poručíš 3 pivka načepují ti cca 6 a nemusíš platit nic navíc tak to není úplně špatný 😄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...