geometr Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Jsem si tuhle Radegast 12 teď asi dvakrát koupil v krámu a taky dal točenou. Mně to pivo vyloženě chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Dneska na obede. Jak mi vetsinou Volba moc nejede, tak tohle se celkem povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Klenot + Haksna, vyborny kyselac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 před 3 hodinami, M.K. napsal: @Gustaf Já odmítám dát kilo za třetinku Plzně ve flašce někde v nóbl pajzlu, ale šest pětek za půllitr dobrýho čepovanýho mě neuráží. Prostě to doteď bylo moc levný Navíc už nedávám takový objemy jako na koleji, aby mi to zasahovalo do rozpočtu V Čižicích se dneska o pár hodin mineme... Zatím dávám obědový. Ale jako jooo...taky mě to nezabije. Jen mě to překvapilo, že už za několik chtějí 65kc. Dneska jsem si dal u Přeška 3dcl nějakej ALE a 75kc. Tyvle, to jsem zíral.... Ale což, aspoň to za to stojí, no. Ale je fakt, že u Bizona jedou super cenovou politiku...pivko 53kc a jídla taky cenově na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Já dneska po fotbálku začal taky Poutním, ale zapil jsem ho Plzní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 Dlouho tu nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 Šmakuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 No jéje... Z Chříče mi zatím šmakovalo všechno. Už abych tam zase zajel na kole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Mě chcete zabít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Uklidni se nebo Ti koupím tričko https://obchod.pivovarchric.cz/panske-tricko-vinnetou-a-old-shatterhand--ruzne-barvy-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 před 3 hodinami, geometr napsal: Mě chcete zabít @M.K. vypadá to tam dobře, pro mě už trochu z ruky.... To tričko @geometrovi kup bude ambasador Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Dneska jsem měl cestu přes Nepomuk tak si dám plnotučnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 K fotbalu patří opice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 ve skle od Máši se ukrývá vynikající Libertas 11° APA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Paaaaaatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 před 46 minutami, Gustaf napsal: Paaaaaatek Dobře ty . Testuji Tahouna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Gusto, vidim to na pekny vecer:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Nooo....jen tak z lehka.... degustačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 To je dobrota...a ta hořkost 66ibu....to můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se