Gustaf Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 (upraveno) Tohle jsem v Lidlu nemohl nechat.... Upraveno 26. července 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 A ješte vinetuuuuuu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Muj oblibenej Hammerhead v McMenamins Oak Hills brewpub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 ...a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 (upraveno) Tyvle kyselac jak debil Petrus Aged Pale je osvěžující pivo vyrobené zajímavým způsobem. První fáze probíhá klasickou cestou pomocí tradičních pivovarských kvasnic. Ve druhé fázi zraje pivo dva roky v dubovém sudu, jehož dřevo je napadené bakteriemi, které pocházejí z minulosti využívaného spontánního kvašení (stejný způsob výroby jako u piva Rodenbach). Tohle pivo je vhodný zejména pro milovníky kyselejších piv. Představte si velice mírnou chmelovou hořkost doplněnou o nakyslou příchuť citrónů a nezralého ovoce (zelená jablíčka), navíc s nádechem dřeva. Petrus Aged Pale je unikátní pivo vytvořené pro skutečné pivní fajnšmekry Upraveno 27. července 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Po delší době budu užívat třetinkovou Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 (upraveno) Po navratu z treku k veceri Hazy IPA a na hotel jeste jeden kousek Sunflower IPA. Ta prvni byla lepsi, ale meli ji jen na pipe a jeste jsem ridil, tak jsem to nechtel hrotit a dalsi si nedaval. Upraveno 29. července 2024 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Dneska Chodovar na Sycheráku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Ty jo Sycherák a Chodovar - dva symboly mýho dětství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 V 26. 7. 2024 v 18:14, Gustaf napsal: Tohle jsem v Lidlu nemohl nechat.... Původně jsem si říkal, co je to za omáčky:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 pivovar Kročehlavy... 10° ležák a summer ALE 9° po ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 Pivo dobrý, ale bacha ať ti v Kročehlavech to kolo neukradnou. Mají ještě 8* pivo pro pracující? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 mám hned vedle stolu jsem rozený kladeňák takže vím jak to tady s některými spoluobčany chodí a ano Poldi 8° je taky na čepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Moje oblíbené po příjezdu na chalupu . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Kousek domova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Radobyčice, 8° Ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se