Gustaf Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září před 3 minutami, geometr napsal: A? Chutný pivko, taková medová sladová chuť přechází v pozdější hořkost. Dobrej říz. Dobre to je.... řekl bych, že stojí za ochutnání.
pciza Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Tak víkend je zajištěnej! A Frantik může dorazit! 3
pciza Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Právě teď, pciza napsal: Tak víkend je zajištěnej! A Frantik může dorazit! I jezevec už kouká mlsně!
pciza Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 5 minutami, Harwey napsal: a nie je to malo??:) Jestli přijede Frantik tak jo!
Gustaf Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září před 10 hodinami, petr.73 napsal: Ochutnávka z degustační sady . Za mě ok To je ta předražená, co měli v Lidlu?
milomac Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září (upraveno) Chlapi plzeňský cyklistický ( a nejen cyklistický), pokud jste už nenavštívili včera, ještě dneska je možnost, i když počasí na pikaču tedy .... Upraveno 14. září uživatelem milomac
Gustaf Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září (upraveno) Tak Erdinger tam cepujou naštěstí pořád.... Jo, jinak jestli někdy projíždíte Chotěšovem u Stoda, tak v restauraci Pod Klášterem čepují weisse Benediktiner. Taky stojí za zastávku Upraveno 14. září uživatelem Gustaf 1
M.K. Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 5 hodinami, milomac napsal: Chlapi plzeňský cyklistický ( a nejen cyklistický), pokud jste už nenavštívili včera, ještě dneska je možnost, i když počasí na pikaču tedy .... Škoda, že jsem o tom nevěděl včera - dneska hákuju
milomac Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 1 hodinou, M.K. napsal: Škoda, že jsem o tom nevěděl včera - dneska hákuju Já to objevil až dneska ráno, včera jsem byl u sestry v Praze a na "Kulaťáku" byl festival malých pivovarů, o tom jsem věděl ... https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-na-prazskem-kulataku-tekly-lezaky-i-kyselace-male-pivovary-prilakaly-tisice-lidi-40538778#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
pavo_ Odesláno středa v 13:45 Nahlásit Odesláno středa v 13:45 když jsem byli v Plzni tak stavit se v Ravenu byla povinnost ležák, session IPA s rýží i pšenice v topu i něco v PETce si odvezu domů... 2
Greenhornik Odesláno středa v 14:12 Nahlásit Odesláno středa v 14:12 V poslední době mám rád Zichovec Mosaic a Nachmelenou opici Sun APA 2 1
pavo_ Odesláno čtvrtek v 16:55 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:55 po etapě na žížu Máša ležák a pak Volt Adaptér APA 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se