Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera po práci jedno na Krkavci a cestou dom Raven. Dneska budou Plasy...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 46 minutami, M.K. napsal:

Včera po práci jedno na Krkavci a cestou dom Raven. Dneska budou Plasy...

Až budeš u Ravenu na Bolevci. Zeptej se mi tam na otviracku v neděli. Někdy píšou v 11 a máji od 15h, někdy naopak....pak tam jedu a čumím, že je zavřeno 🙈😆

Odesláno

@Gustaf Raven je Tvoje Nemesis 😄 Dle mých zkušeností otvíračka odpovídá tomu co píšou. Teď v létě maj přes tejden od 15 hod., o víkendu od 11:30 (minulou neděli po poledni jsem byl vrátit sudy a otevřeno) 🤷‍♂️

Odesláno
před 2 hodinami, M.K. napsal:

@Gustaf Raven je Tvoje Nemesis 😄 Dle mých zkušeností otvíračka odpovídá tomu co píšou. Teď v létě maj přes tejden od 15 hod., o víkendu od 11:30 (minulou neděli po poledni jsem byl vrátit sudy a otevřeno) 🤷‍♂️

Sou to vemena.... prostě mi to mění souzeno 😆 přijedu tam třeba v neděli ve 12h a zavřeno...ale bylo to ješte před létem, no. Dám jim teda ještě šanci. Ikdyž teď o víkendu mám v plánu Čižice a Bizona přes Radyni.

Odesláno

Včerejší odměna za první 20 km výšlap. Měl jsem MB snad po osmi letech... na to jak je sladký, tak mi dost chutná. Osvěžující. Jen ta cena 115 NOK za 0.75 byla fakt hořká 😄

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Tvl tak koncime Pobalti. Jako dobry, vyjma toho ze furt chcije (ale o tom jinde). Nicmene zensky vyrazily do kramu s tim, ze mi vezmou i nejaky pivo a voni ty kokoti litevsky po 20 hod uz chlast vc. piva neprodavaji. 

Upraveno uživatelem warann
  • Haha 1
Odesláno

…tvl banánový pivo!!😳Madeira a místní "volba sládků"🤪 To nešlo minout…😁

• Like 1
Odesláno
Právě teď, Jone napsal:

…tvl banánový pivo!!😳Madeira a místní "volba sládků"🤪 To nešlo minout…😁

To me zajima, jake to je? Kdyz jsme tam byli tak jsme to netestovali resp. testovali jsme tu jejich palenku, a ta se teda nedala pozrit.

Odesláno

…ale jó, celkem dobrý😁Teda musíš mít nastavenou stupnici "poznávám cizí kraje", nikoliv "srovnávám s tankovou Plzní"😂 Celkem slušnej ovocnej weis, vychrupl jsem dvě a absolvoval půldenní pochod kolem meliorační strouhy (místňáci říkají "levada"😜) a peristaltika v normálu. Takže palec nahoru, hlavně za to, že mám co vyprávět v hospodě…😎

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...