pavo_ Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna narazili moji oblíbenou APU od chlapců z Jablonce...Volt Protinožec. Tak jsem musel(opravdu jsem nechtěl) do mého nenasytného chřtánu vložit ještě jedno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Ja rad to tie kyselace, tak dnes Brewski (SE) Strawberry Blush Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Dnes malinovecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Ski bar Černý Důl.... opět na známém místě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pozorovatel Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Už mě nebaví to přejídání na služebkám v restauracích. Pak mám neustále kila navíc.... Zdravá večeře přímo na apartmá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3 1
Harwey Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Toto az taka vyhra nie je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Včera Krákora, dnes na svahu Kněžna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
pavo_ Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna dopíjím co mi zbylo ještě z vánoc...takže k fotbálku dnes Clock 12 APA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irma Bunt Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna (upraveno) před 15 hodinami, pavo_ napsal: dopíjím co mi zbylo ještě z vánoc...takže k fotbálku dnes Clock 12 APA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle pivo ve mě vzbuzuje velkou vlnu nostalgie. Kdysi jsem ho ochutnal v jedný hospodě a zjistil, že existuje i něco jinýho než ležáky z průmyslových pivovarů. Poslední roky mě to táhne k "neipám". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. ledna uživatelem Irma Bunt překlep 2 3
pavo_ Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna před 5 hodinami, Irma Bunt napsal: Tohle pivo ve mě vzbuzuje velkou vlnu nostalgie. Kdysi jsem ho ochutnal v jedný hospodě a zjistil, že existuje i něco jinýho než ležáky z průmyslových pivovarů. Poslední roky mě to táhne k "neipám". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. já začínal na Zichovci a Mášovi pak klasicky Matuška a už to jelo...už to bude tak 10 let...hrozně to letí NEIPy mám taky moc rád, bohužel se tady v místní knajpičce, kam chodím, moc na čepu neobjevují...ale náhoda tomu chtěla, že zrovna dnes tady jedna po dlouhé době je a na víc z minipivovaru co je tady poprvé...Opatovický poklad 14 NEIPA a moc se povedla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
libor2002 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Týden s klášterním pivovarem Želiv. Haštal 11, Milo 10 good pivka ... ale to jejich ALEčko CASPARUS 10 je paráda , hořký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pavo_ Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února na počest Carlitose a jeho vítězství na AO vskutku vynikající Volt Protinožec 13 APA a od Máši Elani 11 APA (Elani™, dříve známá jako YQH-1320, je nová odrůda chmele, která byla objevena jako divoký chmel ve státě Idaho, USA a po dalším vývoji komerčně uvedena v roce 2022. Je specifikována jako „čistá a jasná. Má aroma tropického, citrusového a peckovitého ovoce. ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
M.K. Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Prazdroj. Ale tady je důležitější forma než obsah - v tomhle džbánku jsem už jako capart nosil pivo dědovi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
pavo_ Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února je třeba se teď obětovat za kolegy kteří se zavázali k tomu nesmyslu jménem suchý únor takže dnes Krkonošský Medvěd Early Evening APA 11° a lahodný Máša Sheriff polotm. IPA 15°... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
warann Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Ted teda nealko. Snad sem s tim muzu . Chric Ok, ale zadnej zazrak, oba Zichovce dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
M.K. Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Tohle bude cajk... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
M.K. Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února @Gustaf To je hodně smutnej příběh... Ale jestli Tě to potěší, jsi aspoň inspirací ostatním - už jsem se nevydržel dívat jak tu spamuješ s Jarošovem a po těch dvou druzích co maj v obchoďáku jsem objednal širší vzorek přímo od zdroje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Gustaf Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února @M.K. ale tak zkouším, co vydržím tak to mně dělá radost... ať tě chutná
Jone Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se