wave ceptor Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 S4 je v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 ja nosim v kapse Note1 a naprosta pohoda - v bocni kapse u rifli, podotykam, a uz skoro dva roky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 A jak vidite BB Q10?Vazne o tom uvazuju. Ted mám 9900 a v pohode. Potrebuju jenom volat, obcas SMS, mit moznost podivat se kdykoliv na emaily, v kratkosti na nektery rychle odpovedet, pri venceni se mrknout na chronomag, tedy ovladat prohlizeni i v normalni kozene rukavici a tak.Aplikace navic prakticky zadny nemam, jen jsem si doinstaloval baterku, jinak netusim, co bych jeste mohl 'potrebovat'.U Q10 vidim samozrejme HW klavesnici jako jedinou vyhodu, ale celkem zajimavou vyhodu, jinak nicim neoslni. A taky rozmery jsou do kapsy dost dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tronk Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Pre nenarocneho pouzivatela urcite vhodny telefon, ale pokles blackberry na trhu indikuje ze ostatne platformy ponukaju viac.Hardwarove klavesnice maju aj ine znacky, napr Nokia , alebo starsie modely telefonov.Ja som za posledny rok a pol vyskusal vsetky dnesne rozsirene operacne systemy - viac ako 10 kusov telefonov.No flame, ale ako vidam ludi v mojom okoli omrzievaju Androidy, z dovodu stale rastucich problemov, sekaniu a podobne. Zacinaju sa priklanat ku Windows Phone 8, ktory je aj mojim favoritom.Aktualne asi pojdem do Nokia Lumia 925. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Ja bych htc desire 500 nezavrhoval. Mam jeho predchudce desire x a jsem s nim velmi spokojeny. Zadne zamrzani, padani. Zalezi na tom, cim si uzivatele mt zapraskaji. Memu sinovci se stejny mobil restartuje nekolikrat za den. Ovsem tech sra.ek co tam ma - ani se nedivim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 No já jsem si taky říkal že s těma parametrama co to má, se to nemůže sekat. Bohužel ve více recenzích psali, že i už jenom čistý android na tom desire 500 se občas sekne a celkově to je líný telefon. Nejvíc to, jde pozorovat při psaní smsek prý...říkají, že to má HTC asi špatně odladěné ten systém. Teď jste mě s těma WP8 a Nokiema teda docela nahlodali...díky fakt teď se musím ke všemu rozhodnout i mezi systémem.. Jo a myslíte že S3, S4 mini a S4 výrazně zlevní při příchodu S5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 si dojdi někam ty okna vyzkoušet..jediný drobný mínus může být to, že tam není aplikace na každý prd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) A netrhá to kapsy, taková přerostlá "obluda"? Kdepak, S4 kapsu netrhá a navíc perfektně funguje jako foťák, kamera, a hlavně navigace....jak do auta, tak do letadla. Ten "5 inčovej displej" je krásně velkej a čitekne i na ostrým sluníčku.....sice max podsvícení žere baterie, ale stačí k tomu zdroj...auto či letadlo s tím počítá. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Tak asi je to o zvyku a o kalhotách. Já momentálně jedu na starším symbianu (3,2 palce), kterj taky slučne fotí a točí, klidně i naviguje. Ale co je hlavní, při mém běžné užití (2-3 hovory a k tomu pár sms, hodinku MP3, občas wifi) tak mi vydrží bez problému 4 dny na jedno nabití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Dle mého názoru,má WIN8 má všechny důležité aplikace,ale je to samozřejmě individuální.Další podstatná věc,co u droidů ne vždy víte.Microsoft slíbil,že každý telefon s WIN8 dostane aktualizaci na 8.1,což znamená i spoustu dalších aktualizací pro 8,1 jako systém.Dokonce i komerční banka už pochopila,že win8 je velký hráč a už má také aplikaci,i když ještě nedávno tvrdila,že teprve uvidí,jestli se jí to vyplatí.Vzhled je samozřejmě věci individuální,takže když se někomu windowsy nelíbí,není o čem debatovat.Debatovat,a nejen to lze ovšem o rychlosti,spolehlivosti a celkové funkčnosti.Za celou dobu,co mám WIN8 (lumia 920 zhruba přes půl roku) nikdy se sám nerestartoval,nehryznul,ani nic podobného.Vše i po tak dlouhé době šlape stejně plynule,bez sebemenšího zpomalení,nebo seknutí a podobně.A jak píše kolega,chce si to osahat a vidět na vlastní oči.ale nikoho nikam nenutím,tolik mé postřehy s win8 a Nokií. A malý dovětek k odolnosti.Telefon mi vypadl z výšky kousek nad pasek přímo displejem (bez obalu samozřejmě) na zem na beton.říkal jsem si,tak to je v haj.z.lu je po displeji.A vůbec nic se nestalo,displej drží bez problémů.Jediné co,tak jsou v displeji 3 malinkaté tečky od malých kamínků,co byly na zemi.Ale jsou neviditelné téměř,takže na tu hrůzu pohoda. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Marfael: "nikoho nikam nenutím" Jestli je tady někdo zaujatej a tendenční, jsi to právě ty :-) "Pod chceš svižný,spolehlivý systém bez záseků,které na droidu časem zákonitě přicházejí"...že mi nic takového nepřicházelo třeba na mém Galasy S3 a nebo nynějším Nexusu 4???Já s tím telefonem pracuji a často dost intenzivně, jsem často 24/7 na telefonu a nemůžu si opravdu dovolit abych ho našel zaseklý, nebo jinak nefunkční a neděje se to. Ty máš nějaká procenta z prodaného WIN telefonu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 taky testuju lumii 925 a musim rict ze se mi to libi, rychle, stabilni, uzivatelsky privetive, ten OS se mi libi/co me vadi je ze zatim nejsou bankovni aplikace a ty tlacitka vpravo, to je spis dobre pro levaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Marfael: "nikoho nikam nenutím" Jestli je tady někdo zaujatej a tendenční, jsi to právě ty :-) "Pod chceš svižný,spolehlivý systém bez záseků,které na droidu časem zákonitě přicházejí"...že mi nic takového nepřicházelo třeba na mém Galasy S3 a nebo nynějším Nexusu 4???Já s tím telefonem pracuji a často dost intenzivně, jsem často 24/7 na telefonu a nemůžu si opravdu dovolit abych ho našel zaseklý, nebo jinak nefunkční a neděje se to. Ty máš nějaká procenta z prodaného WIN telefonu? :-) S droidem mám podobnou zkušenost ze Sony xperia V a Nevo, HTV ONE SV a nějaké LG. Prostě jakmile se tam nacpalo víc appek, tak droid šel do kopru. S droidem si člověk musí pohrát, poladit to, zkoušet různé ROM nahrávat. A když to dovedeš k dokonalosti tak si můžeš pogratulovat. Jenže třeba SONY už teď nemá aktualizaci pro Xperii T (loňský TOP model) a to je divné. Takže pokud chce člověk telefon, který vytáhne z krabice, nabije, zapne a on funguje, tak WP8 nebo iOS. Pokud však nemáš MAC, tak jedině WP8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 "Pokud však nemáš MAC, tak jedině WP8."S tímto si dovolím nesouhlasit. iPhone jsem měl o dva roky dříve v kombinaci z PC a fungoval stejně dobře jako s nynější Macem...jen je teď spousta věcí jednodušší.Myslím, že vést diskuze typu "jedině tohle je dobré" nemá smysl, každý má totiž jiné potřeby...mi třeba iOs stačí na všechno, co potřebuji do práce i domů. Chybí mi jen zoom na filmování skrz iPhone, mám sice apku, která to umí, ale myslím, že iPhone 5s to umí v základu a lépe....a iOs se neseká.Smysl má IMHO příspěvek...mám to a to železo, na něm ten a ten systém a funguje-nefunguje to a to...možná se pletu, ale tak to cítím. Z toho si totoiž odvodím, že jsou problémy s aplikací, kterou nutně potřebuji. Já jsem to psal kvůli vlastní negativní zkušenosti. Koupil jsme 3GS s iOS6. Super zpracování, to se musí nechat. Problém byl, že jsem tam nemohl dostat kontakty ani přes BT, ani ze SIM, ani přes synchronizaci (a to bych neřekl, že nejsem technickej typ).Další problém byl s MP3. iPhone má kvalitní výstup, tak jsem si tam chtěl dát nějaká zripovaná alba z mojí sbírky, bohužel jsem se s tím patlal snad dvě hodiny a nic. A nevidím důvod, když mám origo CD, proč bych si to měl platit ještě na iTunes (mimochodem hroznej program).A co beru jako největší zlo je konektor. Nevzhlednej 30-pin je fakt super, už několikrát se mi stalo, že jsem si potřeboval půjčit nabíječku, nebo si od kolegy něco stáhnout do telefonu. Bohužel v ČR má iPhone minimum lidí, navíc s příchodem 5ky se konektor opět změnil na nějaký jiný menší jablečný nesmyl. Vážně, znáte někdo důvod proč nemají mini USB, když se na tom všichni výrobci shodli?Já jsem iPhone po týdnu prodal a vrátil se k Symbianu, takže za mě teda jablko ne-e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 tak jsem se teď díval na Lumii 625. Má to 2x1.2GHz, Adreno 305...to je super. Ale jenom 512 RAM...proč jako? To jsou ty okna tak šetřivý a nepotřebujou toho k provozu tolik? Protože když to srovná s S4 mini, tak to má RAM 1,5GB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 RomanP:Samozřejmě,ze mam procenta,a ne mala.Ale ne ze všech tel. co mají Win,ale "jen" z Nokii Blackhead:Která banka ti chybí?Všechny tam jeste Urcite nejsou,no,to je fakt,ale myslim,ze co nevidet se to vyrazne zlepsi.Ja se už dočkal komercky,tak jsem spokojen.i když do kb se šlo dostat i pres prohlížeč,Takze zas az tak jsem aplikaci nepotřeboval. Ja mel bohuzel s droidem spatnou zkušenost a vidím to i kolem sebe,ale zcela jistě jsou i telefony s droidem které jsou solidně odladene a funguji jak mají.Akorat já jich moc nepotkal.Windowsy mě proste nadchly a to takřka vším.Samozrejme Win8 má taky mouchy,které mi vadí a je jich i Mozna víc,než bych si pral,ale klady rozhodne převažují,a tím myslím právě tu funkčnost,plynulost a spolehlivost.Nejlepsi je si vše osahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) El nano:Ano,512 ram pro plynuly chod stačí bez problémů a ani bys nezaznamenal nejake zaseknutí nebo Neco.Nic mene,pokud bys uvazoval o Win8,doporucuji tel aspon 1gb ram,protoze některé aplikace,není jich moc vyžadují 1gb ram.Proc tam dali jen 512 je mi teda taky záhadou a vůbec tomu nerozumím.A ještě doplním,že ta 1gb ram je i určitě svižnější při otevírání aplikací a podobně.Zaleží,jak náročný si uživatel. Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 jen pro zajímavost, stav uvolňování gdr3http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Mám nokiu lumiu 800 a už ma akosi nebaví a rád by som ho vymenil uvažujem bud nad IP4s alebo Nokia Lumia vyššej rady čo by ste mi poradili vy? Pre iphone my nahráva to že už mám mac, ipod a za chvilu to bude asi aj iPad... na druhú stranu nokii nahráva to že je to poriadny kus HW za relatívne dobrú cenuZa každú radu dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Marfael: Jestli jsi finančně motivován prodejem, jak píšeš, tak to pak to tvoje nasazení, absenci objektivity a slogany "funkčnost,plynulost a spolehlivost" chápu. Kdyby sis dal ještě do automatického podpisu něco o tom, jak se konkurenční Android každému "zákonitě začne sekat" ulehčilo by ti to práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se