Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

tak jsem taky začal vybírat novej telefon, zatím to vidim takhle... buď vezmu prachy koupim iPhone a nebudu nic řešit... nebo budu utahovat opasek a koupim něco levnějšího a tady mám dvě varianty, buď koupim HTC Sensation (dvoujádro, výkon, nabíjet budu každej den) a nebo Desire S (rozumná velikost, výkon dvoujádra stejně nepotřebuju, ale nabíjet budu asi taky každej den)

co doporučujete??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem taky začal vybírat novej telefon, zatím to vidim takhle... buď vezmu prachy koupim iPhone a nebudu nic řešit... nebo budu utahovat opasek a koupim něco levnějšího a tady mám dvě varianty, buď koupim HTC Sensation (dvoujádro, výkon, nabíjet budu každej den) a nebo Desire S (rozumná velikost, výkon dvoujádra stejně nepotřebuju, ale nabíjet budu asi taky každej den)

co doporučujete??

Moje zkušenost je že po3 HTC už bych do žádného dalšího nešel, samsung je podle mě mnohem dál. I když na to se neptáš. Jestli nemáš hluboko do kapsy tak ber Jabko je to fajn hračka co funguje i jako telefon.

Ještě mě napada SG2 to mám ted a za poslední rok je to už ixtej telefon a jsem s ním nejspokojenější,

Odkaz ke komentáři

mesiac frcim s HTC Sensation,chcel som tiez Desire S z dovodu velkosti ale dalo sa to prekusnut,ten rozdiel az taky nie je

já právě na velikost hodně koukám, pořád to porovnávám s iPhonem, oni vědí proč ho nedělají větší, musí se to vlézt do kapsy

ja muzu rict, ze po dvoutydenni zkusenosti s Galaxy Note jsem spokojenej jak zelva. ten telefon je uzasnej, do kapsy vleze, pero je super, baterka vydrzi dva dny, dobe se na tom pise, bo displej je vskutku obri..

koukám na něj... no nevim za ty peníze už bych asi radši vzal 4S

Moje zkušenost je že po3 HTC už bych do žádného dalšího nešel, samsung je podle mě mnohem dál. I když na to se neptáš. Jestli nemáš hluboko do kapsy tak ber Jabko je to fajn hračka co funguje i jako telefon. Ještě mě napada SG2 to mám ted a za poslední rok je to už ixtej telefon a jsem s ním nejspokojenější,

já mám HTC a je pravda, že moc spokojenej nejsem... ale to je i tim, že už je postarší... tak tomu chci dát ještě šanci, v Samsungu se nevyznám, co tam stojí za pozornost v telefonech do 10 tisíc (počítám i second-hand)?

ještě jsem teď koukal na nový HTC One V, co vy na něj?

Odkaz ke komentáři

koukám na něj... no nevim za ty peníze už bych asi radši vzal 4S

ja chtel puvodne tablet, ale byl bych linej ho tahat ssebou, proto jsem nakonec zvolil note, mam vsechno v jednom a vazne to funguje. na chronomag jak delany :) Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

HTC nebrat,jsou velmi kazove a spousta veci v tom nejede tak,jak ma.jinak kazdy chytry tel. budes nabijet kazdy den,kdyz ho budes pouzivat,tim si muzes byt jisty.Jaky OS bych ani tak neresil,kazdemu sedi neco jineho.taky jsem android moc nechtel,ale nakonec ho mam a nejaka tragedie to neni,ikdyz dokonaly rozhodne neni a aplikace takrka nevyuzivam.Ja mam galaxy W,coz je to same jako galaxy S,jen ma o 256 mb vetsi ramku,o fous mensi displej a jede mi ja nem vse a na internet je bezchybny,rychly,prehledny.navic ma podle mnohych recenzentu nejpresnejsi dotykovy displej,coz musim potvrdit.Shrnuti-Pokud nepotrebujete hrat nejnovejsi hry,tak neni treba ani dvoujadro a a tel. vam pobezi plynule bez problemu.

Ja mam tel. na volani,sms,internet a obcas nejakou hru a nemel jsem nikdy sebemensi problem se sekanim,sviznosti atd.

Ze znacek bych doporucil Samsung,SE,Nokia.vyhnul bych se HTC a LG.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

S tím zpracováním u SE naprosto souhlasím. Mám Xperia Neo, výkonem i velikostí je optimální, ale to vrzání mi neskutečně pije kref. Vrže na něm snad všechno.

Momentálně na trhu není jedinej mobil, kterej by mi velikostí/výbavou/výkonem/designem vyhovoval. U novejch smartfounů je průšvih v tom, že se většinou eliminujou paměťový karty a 8GB vestavěný je zatraceně málo. Když si člověk stáhne pár mp3, nějaký gamesy, mapy rodné hroudy + německa, tak je nule.

Odkaz ke komentáři

S tím zpracováním u SE naprosto souhlasím. Mám Xperia Neo, výkonem i velikostí je optimální, ale to vrzání mi neskutečně pije kref. Vrže na něm snad všechno.

Momentálně na trhu není jedinej mobil, kterej by mi velikostí/výbavou/výkonem/designem vyhovoval. U novejch smartfounů je průšvih v tom, že se většinou eliminujou paměťový karty a 8GB vestavěný je zatraceně málo. Když si člověk stáhne pár mp3, nějaký gamesy, mapy rodné hroudy + německa, tak je nule.

To vrzání je hnus Posted Image

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě že né všechny HTC jsou špatné,ale je u nich všeobecně mnohem větší kazovost a problémovost,než u jiných značek,ale samozřejmě že takové nejsou všechny.

Jinak teda můj Samsung co se týče vrzání,tak vůbec nic.Ale to je taky kus od kusu.

Edit:doplnění

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...