lykan Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 pouzivate nekdo Blackberry q5/q10 na pracovni ucely? Budu si davat pozadavek na novej sluzebak a mam na vyber Blackberry, HTC One, Samsung S a iPhone.Potrebuju to jen na volani - to je naprosto primarni pouziti a na mail. Takze me zajima hlavne, jak dlouho to pri takovym beznym busy pracovnim dnu vydrzi a co to vydrzi z pohledu narazu Z tech uvedenych premyslim nad Blackberry, ptz bych rad hw qwerty klavesnici kvuli mailu. A proc nezkusit telefon navrzenej pro pracovni ucely, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 zdravim,chtel bych kupovat novej mobil. cena max 5tis,spis min. android.vubec se ted v tom neorientu..tim myslim nejaky procesory, pameti atp..muzete mi poradit co poridit ve znamem pomeru cena vs vykon?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Xiaomi Redmi 1S http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-1s-8gb/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 http://m.alza.cz/lg-f60-d390n-black-d2206287.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Honor 3c Mobilně z Hongmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 ten cinan nevypada zle, ale dost uzivatelu pise, ze je casto plna RAM. to jsem mel u HTC desire C casto taky, kdyz bylo otevrenejch vice apps. to mi vadi, tak nevim. LG je na tom s telefonama jak?zena mela od nich lowtend dotykac a nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 ten cinan nevypada zle, ale dost uzivatelu pise, ze je casto plna RAM. to jsem mel u HTC desire C casto taky, kdyz bylo otevrenejch vice apps. to mi vadi, tak nevim. LG je na tom s telefonama jak?zena mela od nich lowtend dotykac a nic moc. jo plnou ram sem vyresil koupi Z2 s 3 GB... jinak pak jeste tohle nevypada marne, za ty prachy... http://www.coolicool.com/Promotions/p6000presale/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 tam jsem cenu nenasel..to uz se prodava u nas? koukam nikdo nedoporucuje samsung, htc, nokia.to se opravdu cine nemuzou rovnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Mám druhej LG (teď L70) a jsem spokojenej. Nejsem ale náročnej uživatel - volání, sms, mail, sem tam net, bankovnictví, žádný hry, navigace nouzově, nějaký fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 tak ja bych rad, aby prohlizeni netu bylo plynule i pri vice otevrenych oknech...coz asi souvisi s tou RAMkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Samsung je drahej, čína má evidentně své mouchy podle toho, co se dočítám na android fóru. Vlastní zkušenost ale nemám. S tou čínou se shodují víceméně na tom, že za nízkou cenu hodně výkonné (počet jader, velikost paměti) avšak hůře odladěné, horší typy čipů, horší podpora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 jj, je tam i neco o spatne cestine ci diakritice..zato displej a vykon parada. co znamena spatne odladene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) je to předprodej.... http://www.coolicool.com/elephone-p6000-mtk6732-64-bit-quad-core-50-inch-hd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35298 u nas tady... ale taky predobjednavka http://mixiaomi.cz/home/62-elephone-p6000.html nokia ma windows phone... samsung, htc nepůjdou na tu cenu s výbavou, i když "čína" má už taky docela jméno a ty vybavenější modely, jsou za raketu... hlavne cinsky ceny jsou zajimavy... kamarad kupoval redmi tady http://www.etotalk.com/redmi-1s_p5758.html ... do tydne doma, dhl cca 30$, i s celnikama myslim 3700... je tam myslim jen par aplikaci tovarnich a podporu (aktualizace) to nejakou ma... ale nema to LTE... debatu o ram sme meli na predchozi strance... co sem se dival tak je to kus od kusu... htc ma nastavbu cca 700 mb, sony gigovou, nexus 700 mb... ad cestina... asi nebude stoprocentni, nevim jak se to projevuje, treba hacky nebo co ja vimodladeni... optimalizace vykonu, systemu... Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 jj, je tam i neco o spatne cestine ci diakritice..zato displej a vykon parada. co znamena spatne odladene?Seká se to, no, i při těch parametrech a vlivem uživatelských prostředí, která běží nad androidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 ten vypada dobre...tak docela uvazuju ze mozna cinu zkusim. do ted jsem koukal po tech ruznejch galaxy, htc atp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Já myslím, že je to otázka ceny a v téhle hladině proč to nezkusit. Přečetl bych si recenze na stroje, který vytipuješ, nebo si na ně dostal tip a zkusil bych to klidně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 jj, neco nastudu. jak sem to ted nepotreboval, tak vim prave kulovy jakej procak je dobrej, kolik je potreba ram, aby uz phone aspon slapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Ten Honor má 2GB RAM a stojí 3900 Mobilně z Hongmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Tak jsem zase po dlouhé době zkoušel jablko ale nezvyknu si.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Já osobně, kdybych řešil nový mobil, tak volím Xiaomi MI2S 32GB.Je to starší model, ale super. Jediná nevýhoda, nemá LTE. Jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se