African Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 14. 11. 2022 v 18:19, warann napsal: Právě jsem zjistil, že v létě bude v Pce Sting. https://www.viagogo.com/cz/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Sting-Tickets/E-151219243?qty=2 Můžu vřele doporučit, v O2 byl fantastickej Akorát ty ceny přes viagogo jsou tedy brutál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Za mě album roku https://youtu.be/ScjRwjZDb7g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 před 17 hodinami, Horhe napsal: Za mě album roku https://youtu.be/ScjRwjZDb7g SKVELY ! diky za tip ! Life of Exile jeste dlouho nedostanu z hlavy .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 před 1 hodinou, Sarka Farka napsal: SKVELY ! diky za tip ! Life of Exile jeste dlouho nedostanu z hlavy .. Na to, že to celý začalo jako sranda a jaký to jsou mladý ucha, neskutečný maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Bicí jsou fakt masakr, a spolupráce s Fleshgod Apocalypse je posouvá neskutečně. Za mě fakt lepší než FA, to už je na mě chvílema moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 To jsem poslouchal, boží! Dík za připomenutí. A ještě jsem žral Gathering, neznáš? Wildhoney paráda, ale dej si i starší Clouds, dvě nej alba Tiamat. Od Gathering doporučuji desku Souvenirs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Už to tady sice před pár měsíci proběhlo, ale musím připomenout. Super album co se neoposlouchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 před 11 minutami, patprom napsal: Wildhoney paráda, ale dej si i starší Clouds, dvě nej alba Tiamat. Od Gathering doporučuji desku Souvenirs. Ano, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 před 8 minutami, patprom napsal: Už to tady sice před pár měsíci proběhlo, ale musím připomenout. Super album co se neoposlouchá Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 A ještě si chlapci dejte takhle při neděli nějaký Opium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Skvělá volba. Já mám od Moonspell nejradši album Extinct a pak tuhle koncepční desku v portugalštině. Určitě je znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Ano Pán je fajnšmekr mimochodem, Amorphis budou za pár týdnů ve Zlíně s Eluveitie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Už to tady bylo, ale připomínám okolnosti vzniku slavnýho riffu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Před hodinou, patprom napsal: Skvělá volba. Já mám od Moonspell nejradši album Extinct a pak tuhle koncepční desku v portugalštině. Určitě je znáš 1755 dohrálo a následuje ještě jedna nostalgická fošna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Tohle je prostě radost pohledět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 (upraveno) Opět jsem hrábl do archivu a poslechl si tuhle geniální desku od polských Sirrah - Acme. Jedno z dvou alb které vydaly. Upraveno 20. listopadu 2022 uživatelem Diamondking Text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Pustil som si to na YT,dobreee,najlepší komentár: takiego mięsa w lidlu nie dostaniesz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 (upraveno) A co Quorthon, máme rádi? To je hezký, jak je takovej rozladěnej v tom zpěvu. Upraveno 20. listopadu 2022 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Bathory je pecka, o tom žádná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 V 16. 11. 2022 v 21:03, African napsal: Můžu vřele doporučit, v O2 byl fantastickej Akorát ty ceny přes viagogo jsou tedy brutál... Ty to mají napálený jak sviňa. Jinde ceny 1790 - 2590Kč, což mi přijde OK. Akotát se tady nemůžu rozhoupat, jestli žlutý nebo zelený sektor. https://www.ticketportal.cz/event/STING?idp=405259 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se