warann Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Tak koukám, že za 2 dny u nás Exploited. Škoda, že pro mě to má zpoždění tak cca 40 let (sic). Tehdy bych za to dal bez rozmejšlení veškerý svý nepatrný úspory. Ostatně dát na burze tehdy 3 kila za Let's Start a War, bylo asi taky dost uhozený. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Wau ti este ziju?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna dnes vysiel novy album Besna - Krasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna super, dalsie legendy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno sobota v 10:50 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:50 @Harwey Besna - Krásno som kúpil hned po vydani. Dostal som sa k prvemu vypocutiu az dnes (zenske rodinne osadenstvo je mimo domu). No...mam trosku rozpacite pocity. Zverstvá boli na prvu dobru, ze som odpadol. Ten album poznam naspamät, pocul som ho "milion" krat. Ale samozrejme, nehadzem flintu do zita. Precistil som si hlavu starym Leviathan (Therion) a idem dat druhe kolo Besnej Krásnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 11:03 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:03 Tiez som ho kupil hned ako dali oznamenie ze bude na bandcampe. A presne rovnake pocity z pocutia mam ako ty. Zverstva boli majsterstuck, Krasno je ako keby volne pokracovanie s uz pouzitymi rifmi, melodiami, postupmi, atd. Nehovorim ze nie je super, ale to ozaj chce pocut viac krat ako pises. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno sobota v 21:01 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 21:01 Upřímně závidím všem, co mohli tohle zažít na živo. I z těch videí se mi ježí chlupy a mám husí kůži. Tohle je prostě něco, co mě nepřestane nikdy dostávat. https://youtu.be/aEGLJtu09uU?si=g_xxg824lWZ5fk9M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pondělí v 13:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:25 Chuck mě rozseká, pokaždé když tohle vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno úterý v 13:27 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:27 Tina S. uz tu bola spominana? vtedy teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno úterý v 14:07 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:07 (upraveno) Když Beethoven tak..... Upraveno úterý v 14:13 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno úterý v 14:51 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:51 Před hodinou, Harwey napsal: Tina S. uz tu bola spominana? Dobrý, díky za odkaz, málem jsem na ni zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se