Jump to content

Recommended Posts

Posted
Před hodinou, patprom napsal:

Nemohl jsem jinak než sehnat tuhle desku na vinylu 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Nemůžu než souhlasit :guitar:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 1
Posted
před 12 minutami, patprom napsal:

No proto

Černý nebo bílý vinyl?

Černý...ale psst, má to Ježíšek pod stromeček 😁 Ty máš v bílém? Jsem zvědavý jak to bude hrát, třeba Murder Ballads jsou zvukově úplně fantastický.

• Like 2
Posted

Zvuk je vynikající. Jo, chtěl jsem "clear" limitku a bylo dost složité ji sehnat. Nejdřív jsem objednal u známého v prodejně, který sežene všechno, ale po pár týdnech čekání se ukázalo, že je vyprodaná. Hledal jsem dál a nakonec našel na Amazonu zřejmě jednu z posledních, takže mám radost 🙂 

Posted
před 2 hodinami, patprom napsal:

Zvuk je vynikající. Jo, chtěl jsem "clear" limitku a bylo dost složité ji sehnat. Nejdřív jsem objednal u známého v prodejně, který sežene všechno, ale po pár týdnech čekání se ukázalo, že je vyprodaná. Hledal jsem dál a nakonec našel na Amazonu zřejmě jednu z posledních, takže mám radost 🙂 

Pecka 👍 Ve mě ten jeho koncert stále rezonuje, to bylo velmi luxusní představení 👏

Posted

Dnes u oběda trochu toho času sám pro sebe, tak trochu té poezie :punk: Jeden z nejvíc oblíbených soundtracků co mám.....

Posted

Dneska má narozeniny Billy Idol, takže sem sáhnul po něčem starším jako je Rebel Yell , které slaví letos 40 let 😁 můj oblíbenec od mých deseti, kdy jsem ho poprvé slyšel v pořadu Formel Eins na německé televizi. Tenkrát to byl Dancing with myself …… 

Posted

před 21 hodinami, Duke650 napsal:

Byli opět boží 

.. v tomto termínu jsem bohužel nemohl, tak snad příště

ten basista je top

Posted

Hodinu a půl makali naplno bez zbytečných chujovin, poslední štace letošní tour, asi se už těšili domů a fest si to užili.

Brno je prý jejich oblíbená zastávka (to ale jistě říkají všude),  nicméně z jejich fórků na téma Stockholm vs Göteborg to vypadá, že jejich domovský Göteborg je něco jako Brno 😉

Bubeník Aaron je neuvěřitelně drobný, ale hraje jako o dvě hlavy větší 

Zpěvák Jonah udivuje jak vysoko umí zpívat takový kus chlapa

No a basák Henrik je UFO...

Posted
před 5 minutami, Joseph napsal:

Pocuva tu niekto Dream Theater? 😆

Si piš... Ale mám raději starší alba. Např. Octavarium je pro mě úplný top.