Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nová várka dorazila....a kdo nemá placku Ozzyho ve sbírce, jako by nežil :guitar: A na Waterse jsem se klepal jak malý ratlík, zkusím se najít v publiku 😆

20250815_141540853~2.JPG

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 15. 8. 2025 v 14:55, African napsal:

Nová várka dorazila....a kdo nemá placku Ozzyho ve sbírce, jako by nežil :guitar: A na Waterse jsem se klepal jak malý ratlík, zkusím se najít v publiku 😆

20250815_141540853~2.JPG

pěkná sbírka...Waterse fakt nemůžu...když otevře pusu otvírá se mi kudla...ale jeden jeho koncert jsem kdysi u nás dal🙃 to měl ještě o trochu víc rozumu

• Dát hlas 1
Odesláno
1 hour ago, Humanzero said:

pěkná sbírka...Waterse fakt nemůžu...když otevře pusu otvírá se mi kudla...ale jeden jeho koncert jsem kdysi u nás dal🙃 to měl ještě o trochu víc rozumu

Já úplně nesouhlasím se všemi jeho názory, na druhou stranu se mi líbí že se toho nebojí a řekne na plnou hubu co si myslí... stejně třeba jako Springsteen, ten také nemá problém se vyjádřit. Většina umělců dnes drží papulu, aby se náhodou nezapletli nebo neztratili některé ze svých fanoušků... Každopádně ho beru jako skvělého muzikanta, jeho kydy si profiltruji a jsem úplně na pohodu. Tento koncert z Prahy je úplně skvělej, dal jsem si ho k snídani ....výborný zvuk, fantastický střih... pecka, doporučuji :guitar:

Odesláno
Před hodinou, African napsal:

Já úplně nesouhlasím se všemi jeho názory, na druhou stranu se mi líbí že se toho nebojí a řekne na plnou hubu co si myslí... stejně třeba jako Springsteen, ten také nemá problém se vyjádřit. Většina umělců dnes drží papulu, aby se náhodou nezapletli nebo neztratili některé ze svých fanoušků... Každopádně ho beru jako skvělého muzikanta, jeho kydy si profiltruji a jsem úplně na pohodu. Tento koncert z Prahy je úplně skvělej, dal jsem si ho k snídani ....výborný zvuk, fantastický střih... pecka, doporučuji :guitar:

muzikant skvělý souhlas, jeho koncert považuju po zvukové stránce za nejlepší...jen nesmí mluvit...je demokracie ctím jiné názory když mají hlavu a patu....ale když jsou to stařecké bláboly tak to už nemusím🙃 pryč s politikou😉

• Dát hlas 2
Odesláno

Tady to je také velmi povedený kousek, kde i Roger zároveň v mezičase skladeb trochu vysvětluje proč mu hrabe v kořenáči...je to komplikovaná povaha.

20250817_125041470~2.JPG

Odesláno
před 18 hodinami, Humanzero napsal:

muzikant skvělý souhlas, jeho koncert považuju po zvukové stránce za nejlepší...jen nesmí mluvit...je demokracie ctím jiné názory když mají hlavu a patu....ale když jsou to stařecké bláboly tak to už nemusím🙃 pryč s politikou😉

Já jsem jen čekal, kdy se začne přesouvat z tepla svého Manhattanského bytu do Putinovy zadnice.

Odesláno
V 15. 8. 2025 v 14:55, African napsal:

20250815_141540853~2.JPG

Já na toho OZZYHO měl pech. 1995 Praha Ozzmisis - špatné,zvukaři se zapotili.2007 - OZZY - katastrofa, KORN - super, BLS - dobré, až na to plivání Zakka Wylda do publika.

Odesláno
40 minutes ago, milomac said:

@African Od Marillion mám tohle CD a rád si ho občas poslechnu 👍

20250817_172735.jpg.c979e87747eadab43fc95bfb05e6e616.jpg

Mě upřímně Marillion bavil právě nejvíc, když tam byl Fisch 👍 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...