bcmike Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 vánoční dárek pro thrash metalisty 1
Diamondking Odesláno 28. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Tihle kluci z Ukrajiny jedou bomby. Kapela 1914 a jejich poslední počin Viribus Unitis...
patprom Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Uchylárna ale dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 4 hours ago, patprom said: Uchylárna ale dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket
patprom Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket Album vřele doporučuji. Dneska jsem si ho poslechl celé od začátku do konce a je to pecka!Na koncert se taky můžeš moc těšit. Pozvali nás podívat se na show v pondělí do Krakowa a je to teda fakt síla. I předskokan stojí za to, nenech si ujít - Aesthetic Perfection 1
Humanzero Odesláno 3. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2025 před 21 minutami, African napsal: Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket taky už stříháme metr
vovac85820 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Momentálně poslouchám oblíbenou hudbu od kapely Coldplay. Píseň mě uklidňuje a dodává mi energii do dne. Někdy si rád pustím něco klidného, jindy zase něco rytmického, podle nálady. Hudba je skvělý způsob, jak se uvolnit a načerpat inspiraci.
Hasňa Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 V 21. 11. 2025 v 12:17, Duke650 napsal: Dnes vyšlo nové album Snarky Puppy program na víkend je jasný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nějak mi to nevyrazilo dech. Dal jsem si to zatím dvakrát, někdy mi to dojde později, uvidíme.
Humanzero Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Překvapivě i manželka to pouští v autě takže jasná volba LP ve dvou verzích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 před 1 hodinou, Hasňa napsal: Nějak mi to nevyrazilo dech. Dal jsem si to zatím dvakrát, někdy mi to dojde později, uvidíme. Slyšel jsem to album zatím 2x doma na bednách jako pozadí u práce, jednou ve sluchátkách jako pozadí u práce a nakonec v autě cestou z Maďarska a až v autě jsem si začal říkat ty vole to bude další Grammy ... i tak se mi víc líbí jejich první collab album s Metropole Orkesta, skladba Curtain má momenty, kdy brečím jak želva
Traveller71 Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 zvuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 14 minutes ago, Traveller71 said: zvuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pecka, já až pod stromeček ...to nevydržím
Traveller71 Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 @African Tak Vánoce jsou za pár dnů, to se dá vydržet. Horší je to čekání na letní koncerty.
Diamondking Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Tohle mi vyhodnotilo Spotify... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
maama Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 Basak Ryan Martinie s prazcema i bez prazcu 1
African Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 S manželkou si dáváme před Vánoci navzájem vždycky jeden symbolický dárek.... takže šup s tím do magické krabičky, nasadit sluchátka a hurá na kolo Mám je rád kluky švýcarský Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Jste na značkách džentlmeni? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Humanzero Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se